Φωκικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2

Φωκικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2

Σημαντική εκτός νίκη , για την Αναγέννηση Καρδίτσας, που επικράτησε στην Άμφισσα του Φωκικού 2-1. Η Αναγέννηση, εμφανίστηκε καλύτερη, του Φωκικού και θα μπορούσε η νίκη να είχε μεγαλύτερες διαστάσεις,  αν οι φιλοξενούμενοι, ήταν περισσότερο εύστοχοι.

 

Στο γήπεδο της Άμφισσας βρέθηκαν περίπου 800 φίλαθλοι, ανάμεσα τους και πενήντα από την Καρδίτσα. Επίσης πριν την έναρξη του αγώνα, βραβεύτηκε, ο Δήμος Τζέκος της Αναγέννησης για την προσφορά του, στον Φωκικό.

Σχεδόν με το καλημέρα, μόλις στο 4’ η Αναγέννηση ανοίγει το σκορ. Ο έμπειρος Μπουντούρης, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλασέ έκανε το 0-1

Οι γηπεδούχοι, βγήκαν μπροστά με σκοπό να ισοφαρίσουν.  Πήραν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν  την μεγάλη ευκαιρία.

Στο 34΄κόνστρα στη ροη του αγώνα, οι Θεσσαλοί, κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουντούρη από τον Παπαδόπουλο. Το πέναλντι ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος ο Μπουντούρης. Η εκτέλεση άψογη και έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Έτσι λοιπόν στο 38 μείωσαν σε 2-1 το σκορ του αγώνα. Ο Παπαδόπουλος σεντράρει και ο Καλλέργης κατεβάζει ωραία την μπάλα και με πλασέ μείωσε το σκορ.

Στο 42΄διπλη ευκαιρία, για τον Αγροτικό. Ο Παπαδόπουλος από το ύψος του πέναλτι σούταρε και ο Τσάμης με διπλή προσπάθεια, μπλόκαρε την μπάλα.

Κάπως έτσι τελειώνει το πρώτο ημίχρονο που ήταν συναρπαστικό, με τρια γκολ αλλά και με χαμένες ευκαιρίες. 

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με θύελλα διαμαρτυριών, από τους γηπεδούχους. Ήταν το 50’ με τον Φωκικό να διαμαρτύρεται για διπλό πέναλτι στην ίδια φάση. Αρχικά στην ανατροπή του Σαιν, από τον Στάμο και στην πορεία της φάσης, για χέρι του Γκατσέσα!

Μεγάλη ευκαιρία, για την Αναγέννηση, να καθαρίσει το παιχνίδι . Στο 79’ ο Χατζηρίζος, από το ύψος της περιοχής σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στις  καθυστερήσεις, του παιχνιδιού, ο Μίχος  αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Θεσσαλοί έπαιξαν για 5 λεπτά με δέκα παίκτες.   

Φωκικός (Γ. Μαραντάς): Τσεκρέζι, Μουστάκης(69’ Γεωργουσόπουλος), Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου(62’ Ντάμπος), Σάιν, Σκαρίμπας, Γκατσέσα, Καλλέργης, Ρεβυθόπουλος, Χαριτίδης(46’ Ευαγγελιδάκης)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σ. Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Μίχος, Νίκιτς, Στάμος, Μπιτέλης, Βουτσιάς(80’ Γκουγκούδης), Οικονόμου, Σάββας, Τζέκος, Μπουντούρης, Χατζηρίζος

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

Βοηθοί: Μπαμπάς, Αργυρός (Αθηνών)



Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved