«Όχι μόνο άνοδος αλλά πρωτιά»

«Όχι μόνο άνοδος αλλά πρωτιά»

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος,  παραχώρησε συνέντευξη στο Onsports.gr και έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στο Λεβαδειακό. Θεωρεί πως ψυχολογικά η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί μετά την ήττα από τα Τρίκαλα, εφόσον είναι μόλις η δεύτερη για τους «Ηπειρώτες».

Όσον αφορά τη διαφαινόμενη  άνοδο στη Super League, δήλωσε σίγουρος και  πως αυτό θα διασφαλιστεί με δυο νίκες στα δυο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Λεβαδειακό και Θρασύβουλο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Ντάσιου στο Onsports:

-  Η ήττα από τα Τρίκαλα θεωρείς πως θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα ενόψει του σημαντικού αγώνα κόντρα στο Λεβαδειακό;

Η ήττα από τα Τρίκαλα ήταν μια κακή παρένθεση και δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω καταστροφικό αποτέλεσμα. Άλλωστε ήταν μόλις η δεύτερη ήττα μας στο πρωτάθλημα. Η ψυχολογική πίεση ίσως ήταν μεγαλύτερη στην περίπτωση που κέρδιζαν Παναιτωλικός και ΟΦΗ.

-   Πόσο δύσκολο είναι το επερχόμενο παιχνίδι με το Λεβαδειακό τη Δευτέρα;

Είναι αρκετά δύσκολο ματς τόσο  λόγω του ότι και οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη, όσο και της κακής παράδοσης που έχουμε κόντρα στο Λεβαδειακό. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν τους έχουμε κερδίσει ποτέ στο γήπεδό μας. Αυτό αποτελεί βέβαια ένα έξτρα κίνητρο και πιστεύω  πως το «ρόδι θα σπάσει» αυτή τη φορά.

-  Συμφωνείς με αυτούς που λένε πως ο ΠΑΣ είναι ήδη πρωταθλητής;

H αλήθεια είναι πως η ομάδα έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και πως αξίζει και την άνοδο και την πρωτιά. Όμως έχουμε ακόμα πέντε αγωνιστικές μπροστά μας με δύσκολα παιχνίδια. Εάν κερδίσουμε τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια η άνοδος είναι σίγουρη.

-  Η κατάκτηση του πρωταθλήματος όμως;

Θεωρώ πως με 10 βαθμούς συγκομιδή θα κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Όσο πιο γρήγορα μαζέψουμε αυτούς τους βαθμούς τόσο το καλύτερο. Δε θέλουμε να πάμε τελευταία αγωνιστική στον ΟΦΗ, που είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και να κρίνεται ακόμα το πρωτάθλημα.

-  Αυτή φορά η ομάδα θα καταφέρει να μείνει στη Super League;

Ο ΠΑΣ ανήκει στη Super League. Το ευχόμαστε όλοι και πιστεύω  πως θα μείνουμε στη μεγάλη κατηγορία. Είμαστε όλοι πιο σοφοί και η διοίκηση συμβάλλει τα μέγιστα για το καλύτερο της ομάδας.



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το ραντεβού της 12ετίας στο «κολαστήριο» του ΟΑΚΑ!
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάβουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved