Παναιγιάλειος: Παρουσιάστηκε ο Σεροπιάν

Παναιγιάλειος: Παρουσιάστηκε ο Σεροπιάν

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η συνέντευξη Τύπου της Παναιγιαλείου, για την παρουσίαση του νέου προπονητικού τιμ.

Η παρουσίαση έγινε στον χώρο του ξενοδοχείου 'KANELLI' στα Σελιανίτικα. Παρόντες ήταν δημοσιογράφοι, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

Τον λόγο πρώτος πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα των δύο τελευταίων ετών και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την επιτυχημένη πορεία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο πρόσωπο του Νίκου Κουρμπανά. Στη συνέχεια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα δημοσιεύματα δημοσιογράφων του τοπικού τύπου, λέγοντας πως «...είναι ανυπόστατα, παραπληροφορούν τους φιλάθλους και διακατέχονται από εμπάθεια». Διευκρίνισε ότι η ομάδα δεν πρέπει να επηρεάζεται από τέτοιου είδους δημοσιεύματα κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο νέος τεχνικός Μουράτ Σεροπιάν που πήρε το λόγο στη συνέχεια.
 
«Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Με πειθαρχία και σκληρή δουλειά και χωρίς κανένα ίχνος έπαρσης, οι ποδοσφαιριστές έχοντας ως κίνητρο όχι μόνο τα χρήματα αλλά και τη βαριά φανέλα που φορούν, θα πρέπει να δίνουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να μάχονται πάντα για τη νίκη. Εκτός των επικείμενων μεταγραφών, στις προθέσεις μας είναι να χρησιμοποιηθούν και παίκτες από την ομάδα νέων, κάτι που έχει ήδη δρομολογηθεί ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας», είπε μεταξύ άλλων ο Σεροπιάν.
 
Τέλος, αναφέρθηκε στους συνεργάτες του, οι οποίοι αποτελούν τους αφανείς ήρωες της προσπάθειας και δήλωσε ικανοποιημένος για την συνέχεια της συνεργασίας με τον Γιώργο Κετικίδη, με τον οποίο συνυπήρξε τα δυο τελευταία χρόνια στην προηγούμενη ομάδα του.
 
Ο Γιώργος Κετικίδης στην τοποθέτησή του μίλησε για την δημιουργία ενός πειθαρχημένου συνόλου και είπε χαρακτηριστικά: «Με σκληρή δουλειά και τύχη μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι η σκληρή δουλειά».
 
Το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνουν ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Κόμπλας και ο γυμναστής Ανδρέας Φουσέκης οι οποίοι άλλωστε συνεχίζουν από την περσινη σεζόν, καθώς και ο μασέρ Παναγιώτης Δενδρινός. Παράλληλα, τις υπηρεσίες του θα προσφέρει και φέτος ο γιατρός της ομάδας, ορθοπεδικός  κ. Χρήστος Παπαδόπουλος.
 
Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Οικονομόπουλος, ευχαρίστησε το φίλαθλο κόσμο για την τεράστια βοήθειά του μέσα από την οποία ο Παναιγιάλειος ήταν δεύτερος σε μέσο όρο εισιτηρίων αλλά και σε τηλεθέαση σε όλη την Football League. Τόνισε ότι όλα τα αρνητικά πρέπει να τα χρεώνεται η διοίκηση, λειτουργώντας έτσι ως "ομπρέλα" στο τεχνικό και ποδοσφαιρικό τμήμα και στο τέλος ίσως να της πιστωθεί και κάτι θετικό.
 
Ακολούθησαν ερωτήσεις από δημοσιογράφους αλλά και φιλάθλους και η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου στην πρώτη της ομάδας στο Δημοτικό στάδιο Αιγίου.

Πηγή: Sportfmpatras.gr



Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από το πρόγραμμα «Μαζί για καλό σκοπό»
Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από το πρόγραμμα «Μαζί για καλό σκοπό»
ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικός ο Μιχαηλίδης - «Είναι τα 40 του πατέρα μου, το αφιερώνω σε εκείνον» (video)
ΠΑΟΚ: Συγκλονιστικός ο Μιχαηλίδης - «Είναι τα 40 του πατέρα μου, το αφιερώνω σε εκείνον» (video)
Λίβερπουλ: Δεν επιστρέφει άμεσα στην προπονητική ο Κλοπ
Λίβερπουλ: Δεν επιστρέφει άμεσα στην προπονητική ο Κλοπ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/05) - Πού θα δείτε το Άρης - Προμηθέας
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/05) - Πού θα δείτε το Άρης - Προμηθέας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved