Πουρτουλίδης: «Δεν ήταν κανείς δίπλα μας»

Πουρτουλίδης: «Δεν ήταν κανείς δίπλα μας»

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ηρακλή εξέφρασε ο άσος του «Γηραιού», όντας απογοητευμένος από την μη επίτευξη του στόχου της ανόδου

Στην απουσία της διοίκησης στάθηκε ο Νίκος Πουρτουλίδης που επεσήμανε πως τη σεζόν που μόλις τελείωσε έγιναν αρκετά λάθη στον Ηρακλή. Μάλιστα ο άσος του «Γηραιού» υπογράμμισε πως η ευθύνη για την μη επίτευξη του στόχου της ανόδου βαραίνει τους παίκτες και τη διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Libero Fm:

«Υπάρχει απογοήτευση, στενοχώρια. Χάσαμε το στόχο μας. Δυστυχώς δεν ήρθαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν έφτανε. Αφού χάσαμε το στόχο ό,τι και να πούμε δεν έχει σημασία. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ στην αρχή πείστηκα πως θα τα καταφέρουμε. Γι' αυτό ήρθαμε άλλωστε. Δεν ξεκινήσαμε καλά όμως. Αυτό διορθώθηκε. Όμως τα διοικητικά επηρέασαν την ομάδα. Δεν υπήρχε ούτε μία στιγμή ηρεμία. Έγιναν λάθη στον σχεδιασμό. Δεν διορθώθηκαν ποτέ και δεν ήμασταν όσο δυνατές ήταν άλλες ομάδες. Η ευθύνη βαραίνει εμάς και τη διοίκηση. Κανέναν άλλο».

Για τις ευθύνες των παικτών: «Από την ώρα που δεν τα καταφέραμε σημαίνει πως φταίξαμε κι εμείς. Άρα μπορούσαμε όλοι μας να δώσουμε κάτι παραπάνω. Αν βάλουμε, όμως τα προβλήματα θα πω πως ξεπεράσαμε τα όριά μας. Αν δεν υπήρχε υπομονή από όλους τους παίκτες, η χρονιά θα είχε λήξει πολύ πιο νωρίς. Υπήρχαν πολλά προβλήματα, στην καθημερινότητα, δεν ξεπεράστηκαν ποτέ. Δεν είδαμε ποτέ βελτίωση. Τα προβλήματα μαζεύτηκαν και αυτά επηρέασαν πολύ, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση αυτή η ομάδα να μην κάνει σερί. Αυτό ήρθε. Όμως υπήρξαν κι άλλα πράγματα. Υπήρξαν τραυματισμοί, κάρτες, προβλήματα που δεν λύθηκαν ποτέ».

Για την διοίκηση του Θόδωρου Παπαδόπουλου: «Ναι, νιώθαμε μόνοι. Δεν ήταν κανείς δίπλα μας. Μεταξύ μας προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις. Κόσμος ήρθε να βοηθήσει, όμως δεν έδωσαν λύση οριστική. Πάλι καλά που ήταν ο κ. Τσαλίκης και τα παιδιά των γραφείων. Υπήρχε αποχή της διοίκησης. Όταν είσαι στον Ηρακλή, πρέπει να υπάρχει ηρεμία, να έχει οργάνωση και ηρεμία. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις πρωταθλητισμό».

Για τη βαριά ήττα από τη Νίκη Βόλου: «Μια μεγάλη απογοήτευση για μένα είναι η χθεσινή μέρα. Δεν έχει σημασία αν πήγαμε την ίδια μέρα, αν ήμασταν κουρασμένοι. πρέπει να σεβόμαστε την ομάδα, τη φανέλα, τον κόσμο. Έχουμε ευθύνη όλοι για τα δύο τελευταία παιχνίδια. Οφείλουμε μια συγγνώμη και θα τη πω εγώ στο κόσμο».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος του Ηρακλή με λίγα λόγια είναι πάντα εκεί. Πουθενά δεν πήγαμε μόνοι μας. Εκεί φαίνεται το πόσο μεγάλος είναι ένα σύλλογος».

Για την μη ενίσχυση του Ιανουαρίου: «Χάσαμε παίκτες. Δεν ήρθαν άλλοι. Αυτό ήταν επιλογή του κ. Ογιος. Ήταν πολύ περίεργη η κατάσταση. Ο τεχνικός διευθυντής πίεζε, η οικονομική δυσκολία όμως ήταν μεγάλη. Αλλά και για μας τα πράγματα ήταν χειρότερα από τον Δεκέμβριο και έπειτα. Θα έπρεπε να διορθωθούν τα λάθη και τα κενά».

Για το δικό του μέλλον: «Εκτιμώ το χειροκρότημα του κόσμου. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη. Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν η προσπάθεια νομίζω που ανταμείβονταν. Όταν δεν τηρούνται οι όροι του συμβολαίου, αυτό δεν υφίσταται. Έχω ένα χρόνο, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Εγώ θα κάνω υπομονή, όπως κι άλλοι παίκτες και ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του. Εγώ θέλω να μείνω, αλλά με άλλες συνθήκες. Να λυθούν τα προβλήματα. Να είναι σίγουρος ο κόσμος πως όλοι οι παίκτες έκαναν πίσω και έβαλαν όλα τα προβλήματα στην άκρη. Τεράστια ήταν η υπομονή όλων. Θα πρέπει να μείνει ένας κορμός. Και εκεί να χτιστεί μία ομάδα. Θα πρέπει να γίνει γρήγορα όμως αυτό. Το να μείνει π.χ. μόνο ο Πουρτουλίδης και να φύγουν όλοι αυτό δεν είναι υγιές. Με σεβασμό στην ομάδα κάποιοι παίκτες θα κάνουμε υπομονή. Σύντομα ελπίζω να υπάρξει κάτι. Επιθυμία μου είναι να μείνω. Έχουμε αφήσει κάτι στη μέση. Θέλω να το ολοκληρώσουμε. Εγώ έχω πεισμώσει ακόμα περισσότερο».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Όποιος μείνει στην ομάδα και αν βρεθεί λύση η ομάδα θα πρέπει να βρει ενότητα. Τον Ηρακλή τον πολεμάνε. Για να τους ξεπεράσει όλους πρέπει να ναι όλοι μαζί ενωμένοι. Αν συνεχίσω να είναι σίγουροι πως θα παλεύω μέχρι το τέλος».



Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved