Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής θ’ ανέβει»

Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής θ’ ανέβει»

Σίγουρος για την παρουσία του «Γηραιού» στη Super League τη νέα σεζόν εμφανίζεται ο τεχνικός των «κυανόλευκων»

Μπορεί μετά και την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League ο Ηρακλής να απέχει 6 βαθμούς από την κορυφή αλλά θα ανέβει σίγουρα στη Super League όπως τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του «Γηραιού» με δηλώσεις του στον Arena FM 89,4 επεσήμανε μεταξύ άλλων πως ο «Γηραιός» δεν αξίζει να βρίσκεται στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την νίκη απέναντι στην Νίκη Βόλου τόνισε: «Παίξαμε με μια καλή ομάδα. Η νίκη ήταν μονόδρομος μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Θα κάνουμε όλη μας την προσπάθεια και θα δώσουμε όλο μας το είναι για να οδηγήσουμε την ομάδα στην Super League».

Για τα μικρά σκορ και τις πολλές ισοπαλίες στα πλέι οφ σχολίασε: «Υπάρχουν πολλές ισοπαλίες, όλες οι ομάδες προσέχουν την άμυνα, να μην χάσουν και σε όποια ευκαιρία βρουν να κερδίσουν το παιχνίδι».

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά την νίκη επί της Νίκης Βόλου υποστήριξε: «Η ομάδα προσπαθεί, κάναμε τρεις ισοπαλίες και ιδιαίτερα με τον Αιγινιακό έπρεπε να κερδίσουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε διάρκεια όμως είχαμε στο τελευταίο. πιέσαμε και δύσκολα κερδίσαμε. Βλέπουμε το επόμενο ματς τώρα. Τα επόμενα τρία ματς είναι πολύ σημαντικό. Το επόμενο με τον Φωστήρα παίζουμε με μια ομάδα που είναι έκπληξη η συμμετοχή του στα πλεί οφ. Έκανε εξαιρετική πορεία στο δεύτερο μισό, έχει ενθουσιασμό όμως εμείς ως Ηρακλής πρέπει να κερδίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε με μια ατομική ενέργεια. Πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα. Είμαστε Ηρακλής και πάμε μονό για νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια. Με τον Ολυμπιακό Βόλου πήγαμε για νίκη και πιστεύω την αξίζαμε».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί ο Ηρακλής την άνοδο ήταν ξεκάθαρος ότι: «Βέβαια αλλιώς δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να αναλάβω την ομάδα. Το πιστεύω πάρα πολύ και το πιστεύουν και οι παίκτες. Πρέπει να το πιστεύουμε συνεχώς. Πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας, να πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς και βλέποντας την δική μας ομάδα να την βγάλουμε στα πλέι οφ. Ο Ηρακλής θα ανεβεί, το πιστεύουμε όλοι μας».

Για το αν υπάρχουν φαβορί σημείωσε: «Οι ομάδες που είναι στην κορυφή είναι τα φαβορί. Όμως παρά τα μπόνους μίκρυναν οι διαφορές και όλα μπορούν να ανατραπούν. Εμείς είμαστε δυνατοί, το πιστεύω και με την νίκη την Τετάρτη πιστεύω πως θα το πιστέψει και ο κόσμος για να μας στηρίξει όπως μας στήριξε και χθες».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν είπε: «Βλέπω στο βάθος το πρόγραμμα και το έχω αναλύσει. Τώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε κάποια θέματα με την ενδεκάδα όμως τα προβλήματα δεν τα λέω. Δικαιολογίες δεν ψάχνουμε. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη και θέλουμε παίκτες που παίζουν για την φανέλα, τον κόσμο και την ομάδα. Η ομάδα αυτή δεν αξίζει να βρίσκεται στην Β΄ εθνική».



Γ' Εθνική: Φιέστα ανόδου στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο - Το πανόραμα της Γ' Εθνικής
Γ' Εθνική: Φιέστα ανόδου στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο - Το πανόραμα της Γ' Εθνικής
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ανατροπή τίτλου στο 90ο λεπτό και «φωτιά» στην κορυφή!
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ανατροπή τίτλου στο 90ο λεπτό και «φωτιά» στην κορυφή!
Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν για το Game 3
Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν για το Game 3
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved