Κατσαβάκης: «Απαράδεκτο να τελειώνει το πρωτάθλημα τον Μάρτιο»

Κατσαβάκης: «Απαράδεκτο να τελειώνει το πρωτάθλημα τον Μάρτιο»

Έντονα τα παράπονα του τεχνικού του Εθνικού Γαζώρου για τις αποφάσεις των διαιτητών

Λάβρος τόσο κατά των διαιτητών όσο και κατά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Football League, ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου επεσήμανε πως οι διαιτητές μπορούσαν να δείξουν λίγο σεβασμό απέναντι στην ομάδα του, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός πως τελειώνει το πρωτάθλημα τον Μάρτιο.

«Πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα από τα καλά μας παιχνίδια, αντισταθμίσαμε τις δύο άτυχες στιγμές που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Παλεύοντας με τεράστιες απουσίες, αλλά δόξα τω Θεώ ανταποκριθήκανε όσα παιδιά μπήκανε μέσα απέναντι σε μία ομάδα έμπειρη. Ο Μιχάλης κάνει καταπληκτική δουλειά, με βάθος και παρόλο που είχαν απουσίες ήταν η πληρέστερη ομάδα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα» επεσήμανε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Επειδή κουράστηκα να κάνω παράπονα για την διαιτησία. Νομίζω ότι σήμερα θα μπορούσε να δώσει δύο πέναλτι, ειδικά το δεύτερο είναι μπροστά μας. Και διερωτώμαι, προς τι αυτή η συμπεριφορά απέναντι σε ένα σωματείο που εκπέμπει φιλοξενία, προσπάθεια με νεαρά παιδιά. Γιατί όλη αυτή η κατάσταση, με τα σφυρίγματα αυτά ήταν όλο το θέμα. Δεν είμαι άνθρωπος που μεμψιμοιρώ και γκρινιάζω για τέτοιες καταστάσεις αλλά τουλάχιστον να δείξουν λίγο σεβασμό. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει με την αξία και την προσπάθεια της ομάδας της Κέρκυρας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Μιχάλη. Νομίζω ότι θα είναι η ομάδα μέσα στις δύο θέσεις για την άνοδο. Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε σήμερα να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Τώρα θα συγκεντρωθούμε με όσα παιδιά έχουμε και θα πάμε μέσα στην Καλαμαριά για να κλείσει η αυλαία όσο γίνεται καλύτερα».

Ερωτηθείς αν το πρόσημο της χρονιάς είναι θετικό, απάντησε: «Νομίζω ναι. Ο στόχος ήταν να παραμείνουμε όσο γίνεται νωρίς. Τον πετύχαμε. Βάλαμε τον πήχη ψηλά. Και αν θυμάστε τότε που με ρωτάγατε, δεν είναι εύκολο μέσα στην σεζόν να αλλάξεις στόχο. Ήρθανε κάποια παιδιά. Πήραμε τον Μπουντίνοφ, έπαθε μηνίσκο. Κάποια άλλα παιδιά ντεφορμαριστήκανε, το βλέπετε και εσείς. Τραύματα τα οποία δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα αποφύγουμε και οι τραυματίες που είχαμε ήταν κυρίως στο χώρο της άμυνας. Δεχθήκαμε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά των διαιτητών και σε κάποια φάση που ήμασταν κοντά στην τετράδα δυστυχώς υπήρχαν άγρια σφυροκοπήματα. Το κέρδος από τον δεύτερο γύρο είναι ότι πήραν το βάφτισμα πυρός κάποια παιδιά για να δούμε και εμείς κατά πόσο μπορούνε αυτά τα παιδιά να σηκώσουν το βάρος αυτής της κατηγορίας. Ήταν μια χρονιά στην οποία τεσταριστήκαμε όλοι. Την θεωρώ σχεδόν πετυχημένη».

Σχετικά με την άποψή του για το γεγονός πως το πρωτάθλημα τελειώνει στα τέλη Μαρτίου, υπογράμμισε: «Απαράδεκτο. Αυτοί που βγάζουν αποφάσεις έχουν καλέσει ποτέ εμάς τους προπονητές για να πούμε την γνώμη μας; Μέχρι τον Σεπτέμβριο ποιος θα κρατήσει ομάδες; Και δεν θα είναι άδικο για τις ομάδες που έχουνε διαφορά στην πρώτη θέση, να παλέψουνε με άλλες τέσσερις; Θα μπορούσε για παράδειγμα να βγαίνει ο πρώτος απευθείας και να παλεύουν στα μπαράζ οι άλλοι τρεις. Και να έδιναν κίνητρα στις υπόλοιπες ομάδες με ένα τουρνουά με έπαθλο στον πρώτο. Δεν μπορούσαν να το σκεφτούν αυτό; Δυστυχώς δεν σκέφτονται για το καλό του ποδοσφαίρου».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved