Παναιγιάλειος: Η θέση της ΠΑΕ για τα επεισόδια στο Αίγιο

Παναιγιάλειος: Η θέση της ΠΑΕ για τα επεισόδια στο Αίγιο

Τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι με την Παναχαϊκή έδωσε η ΠΑΕ Παναιγιάλειος.

Η ομάδα του Αιγίου μίλησε για παραπληροφόρηση, ενώ άσκησε έντονη κριτική στην αστυνομία για την αναίτια επίθεση στους οπαδούς χρησιμοποιώντας βολίδες, γκλοπ και δακρυγόνα. Παράλληλα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της πατρινής ομάδας Πλέγα, ενώ τόνισε πως επισκέφτηκε νεαρό οπαδό της που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ θέλει να ευχαριστήσει όλο το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου το απόγευμα της Δευτέρας και με τον παλμό και τη δύναμή του ώθησε την ομάδα μας σε ένα μεγάλο θρίαμβο επί της Παναχαϊκής.

Επειδή όμως πολλά ΜΜΕ παραπληροφόρησαν την κοινή γνώμη (με ή χωρίς δόλο), θέλοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις, είμαστε αναγκασμένοι να εξιστορήσουμε τα πραγματικά γεγονότα όπου έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα.

1) Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ φημίζεται για τη φιλοξενία που παρέχει στις αντίπαλες ομάδες καθώς και στους φιλάθλους που τις ακολουθούν στο γήπεδό του και έχει πάρει τα εύσημα ουκ ολίγες φορές για αυτό. Το ίδιο έπραξε και στην αποστολή αλλά και στους φιλάθλους της Παναχαϊκής. Όσον αφορά τα δύο πούλμαν με τους οργανωμένους οπαδούς τής πατρινής ομάδας που δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο Αίγιο, η ευθύνη βαραίνει τους ίδιους, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τα Σελιανίτικα χωρίς να έχουν εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και ταυτόχρονα χωρίς να διαθέτουν γνήσια εισιτήρια του αγώνα.

2) Στις 16.30, και ενώ η αποστολή της Παναχαϊκής πλησίαζε στο γήπεδο, δυνάμεις των ΜΑΤ εμφανίστηκαν στην ανατολική εξέδρα πάνω ακριβώς από τη θύρα των αποδυτηρίων και δείχνοντας υπέρμετρο ζήλο επιτέθηκαν στους φιλάθλους μας που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή και να γίνει ρίψη χημικών χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος.

3) Στις 16.45, και ενώ στο λεωφορείο της πατρινής ομάδας δόθηκε εντολή από την Αστυνομία να προχωρήσει και να αποβιβαστεί η αποστολή της Παναχαϊκής στα αποδυτήρια, αυτό δεν έγινε, διότι ο πρόεδρός της που συνόδευε την αποστολή αρνείτο κατηγορηματικά να συμβεί κάτι τέτοιο, ισχυριζόμενος -δήθεν- πως εξαιτίας των χημικών παίκτες τής ομάδας του λιποθύμησαν και πως δέχτηκαν επίθεση από δικούς μας φιλάθλους, πράγμα εντελώς αναληθές και ανυπόστατο.

4) Ύστερα από διαβουλεύσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της πατρινής ΠΑΕ και στους υπεύθυνους της Αστυνομίας, στις 17.30 το λεωφορείο προχώρησε και έφτασε επιτέλους στα αποδυτήρια χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

5) Στις 17.40, παίκτες και πρόεδρος της Παναχαϊκής βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, τον επιθεωρούν και βγάζουν επιδεικτικά φωτογραφίες προκαλώντας έτσι τους φιλάθλους μας. Απορεί κανείς πώς συνήλθαν τόσο γρήγορα από τα χημικά, τις λιποθυμίες και την επίθεση που ισχυρίζονταν ότι δέχτηκαν και είχαν τέτοιου είδους διάθεση.

6) Πληροφορίες (διασταυρωμένες) αναφέρουν πως «κάποιος κύριος» είπε μέσα στο πούλμαν της Παναχαϊκής: «Εσείς οι τρεις (γνωρίζουμε τα ονόματά τους) πέστε κάτω μόλις έρθει εδώ ο παρατηρητής αγώνα και να κάνετε τους λιπόθυμους». Κάτι τέτοιο όμως (προς τιμήν των ποδοσφαιριστών) δεν έγινε ποτέ.

7) 18.45 ο αγώνας ξεκινά χωρίς άλλα τραγελαφικά και θα λήξει χωρίς κάποιο απρόοπτο.

8) Σημειώνουμε πως αδιάψευστος μάρτυρας των πραγματικών γεγονότων είναι η τηλεοπτική κάλυψη και το ρεπορτάζ του ΟΤΕ TV και πάρα πολλά ερασιτεχνικά βίντεο που υπάρχουν (αρκετά από αυτά έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο). Επίσης οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής που ήρθαν στο Αίγιο φιλοξενήθηκαν στη Θύρα 2 χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα αποχώρησαν την ώρα που ο καθένας τους επιθυμούσε.

9) Δεν προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα αφού ούτως ή άλλως είχε απαγορευτεί η διέλευσή τους σε πολύ μεγάλη ακτίνα γύρω από το στάδιο της πόλης μας (ακόμα και η δική μας αποστολή μετέβη στο γήπεδο με πούλμαν).

10) Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναχαϊκή Κ. Πλέγα περαστικά και να γυρίσει γρήγορα και δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που έδειξε με το έντονο χειροκρότημά του και όλος ο φίλαθλος κόσμος μας τη στιγμή που μεταφερόταν στο ασθενοφόρο, δείχνοντας έτσι το ήθος και την ποιότητα που τον διακρίνουν.

11) Κατά την αποχώρηση των χιλιάδων κατενθουσιασμένων από τη μεγαλειώδη εμφάνιση και την ευρεία νίκη της ομάδας φιλάθλων μας, δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν νέα αδικαιολόγητη επίθεση εναντίον τους, χρησιμοποιώντας βολίδες, γκλοπ και δακρυγόνο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 18χρονου οπαδού μας και τις προσαγωγές δύο ανηλίκων.

12) Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (μέλη διοίκησης και ποδοσφαιριστές) επισκέφτηκε ήδη τον άτυχο νεαρό και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

13) Τέλος, δηλώνουμε πως ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ είναι μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, που ξέρει και να κερδίζει αλλά και να χάνει και να έχει πάντα αξιοπρέπεια. Έχει κόσμο περήφανο και δεν ασχολείται με θεατρινισμούς και μυθεύματα. Δεν παραπονιέται, ακόμα κι αν αδικείται, και ποτέ δεν ψάχνει να βρει άλλοθι στις ήττες του (διαιτησίες, διαπλοκές, οργανώσεις και άλλα). Αυτά είναι τερτίπια άλλων.

14) Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και οτιδήποτε άλλο κι αν γραφτεί δηλώνουμε πως δεν θα επανέλθουμε. Άλλωστε η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πάντα ΜΙΑ».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Καλή παρουσία και στη Λεμεσό ο Τεντόγλου
Θεσσαλονίκη: Απαγορεύει τις συγκεντρώσεις και τις πορείες οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ η ΕΛ.ΑΣ.
Θεσσαλονίκη: Απαγορεύει τις συγκεντρώσεις και τις πορείες οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ η ΕΛ.ΑΣ.
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved