Φωκικός: Στην... επίθεση η ΠΑΕ

Φωκικός: Στην... επίθεση η ΠΑΕ

Θέση για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς και αφορούν την τεχνική ηγεσία, το έμψυχο υλικό και τη στάση του για τη διαιτησία πήρε ο Φωκικός.

Η ομάδα της Άμφισσας στήριξε τον Κούτση που παραμένει στον πάγκο της, τον Ασίγκμπα με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί ενώ εξέφρασε και την πικρία της για το γεγονός ότι δεν έχει διαιτητεύσει ποτέ κανένας διαιτητής από γειτονικό νομό τον Φωκικό.

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Φωκικός:

«Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ με αφορμή ψευδή δημοσιεύματα από αθλητικό site που ασχολείται με θέματα της Football League επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό για ακόμα μια φορά ότι, οι επίσημες θέσεις του Συλλόγου μας εκφράζονται μέσα από το «www.fokikos.gr».

Τίτλοι που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα (αλλά και στο παρελθόν), όπως «Τέλος ο Γ. Κούτσης από τον Φωκικό», «Χάθηκε και ο Ασίγμπα», «Δυσαρέσκεια για τον ορισμό Γρατσάνη», αφήνουν έκθετη την ομάδα μας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στόχο έχουν να βλάψουν τον Φωκικό.

Εξάλλου, τα γεγονότα από μόνα τους έρχονται να διαψεύσουν τα εν λόγω δημοσιεύματα καθώς ο Γ. Κούτσης συνεχίζει στον πάγκο του Φωκικού έχοντας την πλήρη στήριξη της Διοίκησης, ο δε τραυματισμός του Ασιγμπα, ήταν μικρός και μάλιστα συμμετείχε στην 18άδα στον Πύργο αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής για να προστατευτεί.

Για τον δε, διαιτητή του Συνδέσμου Τρικάλων, κ. Γρατσάνη, ακόμα και μετά την περσινή ήττα του Φωκικού από τον Πιερικό (3-1), η διοίκηση της ομάδας είχε μιλήσει με τα ευμενέστερα σχόλια για τις ικανότητές του. Άλλωστε ο κ. Γρατσάνης χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ που θεωρεί ότι είναι από τους καλύτερους ανερχόμενους διαιτητές.

Η μόνη πικρία μας - που επιβεβαιώθηκε και μετά από ενδελεχή έρευνα που διεξήγαμε- είναι ότι οι μοναδικές ομάδες και στους 2 ομίλους της FL στις οποίες δεν έχουν διαιτητεύσει εντός έδρας (και εκτός) διαιτητές από γειτονικούς νομούς είναι ο Φωκικός και η Παναχαϊκή, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της ομάδας μας. Από την έρευνά μας μάλιστα προκύπτει ότι υπάρχουν ομάδες στις οποίες πάνω από 5-6 φορές, τόσο εντός έδρας όσο και εκτός, έχουν οριστεί διαιτητές γειτονικών νομών.

Τέλος, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι, για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο (αλλά και στα επόμενα 2 εντός έδρας) θα υπάρχει ενιαία τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ που θα διατίθενται από τις θύρες του γηπέδου, ενώ η είσοδος σε μαθητές, φοιτητές, ανέργους, στρατιωτικούς και απόρους θα είναι δωρεάν».



Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved