Μέλκας: «Κάτι καλό γίνεται στον Εθνικό Γαζώρου»

Μέλκας: «Κάτι καλό γίνεται στον Εθνικό Γαζώρου»

Την ικανοποίηση του που αγωνίζεται με τα χρώματα του Εθνικού Γαζώρου εξέφρασε ο Ηλίας Μέλκας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Παράλληλα ο 24χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στους στόχους του, αλλά και στο πώς προέκυψε η συνεργασία με τους Σερραίους.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα των "μπλε":

Ηλία, μέχρι στιγμής ο Εθνικός, σε τέσσερις αγωνιστικές, μετράει 3 νίκες και μία ήττα. Έχει σκοράρει 6 φορές στο πρωτάθλημα και έχει δεχθεί 3 γκολ. Τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα για σένα;

«Τα νούμερα είναι ωραία αλλά είναι για άλλους. Δικιά μου δουλειά και κατ' επέκταση όλων των παιδιών στην ομάδα είναι να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Πάντως τα ως τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι κάτι καλό γίνεται στην ομάδα.»

Πως προέκυψε η συνεργασία με τον Εθνικό;

«Καταρχάς θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Εθνικού. Η παρουσία μου στον Εθνικό οφείλεται κυρίως στον κύριο Κατσαβάκη με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν, αλλά και στον προηγούμενο προπονητή (κύριο Διλμπέρη) που είχαμε μιλήσει όταν αυτός ακόμα ήταν μέλος της ομάδας.»

Είσαι τερματοφύλακας «ψυχολογίας»; Δηλαδή μια κακή στιγμή μπορεί να επηρεάσει την απόδοση σου καθ' όλη την διάρκεια ενός αγώνα;

«Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να πω τι τερματοφύλακας είμαι, αλλά θα πω μόνο ότι παίζω σε μια θέση πολύ απαιτητική που σίγουρα χρειάζεται μεγάλη πνευματική προσήλωση.»

Αυτό που διδάχτηκες έως τώρα είναι ότι ο επιτυχημένος τερματοφύλακας είναι αποτέλεσμα ταλέντου ή δουλειάς;

«Από την εμπειρία μου ως τώρα, θεωρώ ότι όλα είναι θέμα δουλειάς και ένα πολύ μικρό ποσοστό επιτυχίας οφείλεται στο ταλέντο.»

Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους τερματοφύλακες μιας ομάδες;

«Η σωστή λέξη είναι ο συναγωνισμός. Είναι κάτι πολύ όμορφο και θεμιτό που αν λειτουργήσει σωστά θα αποφέρει μόνο θετικά πράγματα στους τερματοφύλακες και γενικά στην ομάδα.»

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα και να αναδειχθώ μέσα από αυτήν. Όλα ως τώρα βαίνουν καλώς και θα παλέψουμε σκληρά ώστε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτέλεσμα ώστε στο τέλος να κλείσουμε θετικά την σεζόν.»



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved