Φλίγκος: «Δεν ήθελα να φύγω…»

Φλίγκος: «Δεν ήθελα να φύγω…»

Ο Κώστας Φλίγκος αγωνίζεται πλέον στον Παναιγιάλειο, όμως, υπογράμμισε πως ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Νίκη Βόλου την οποία έχει πάντα στην καρδιά του.

«Ήταν μία καλή εμπειρία για μένα… Ένα σημαντικό "σκαλοπάτι". Δεν ξεχνιέται αυτή η εμπειρία στη Νίκη. Θα μου μείνει αξέχαστος ο κόσμος που ήταν δίπλα μας μέχρι την τελευταία στιγμή. Ειδικά μετά το παιχνίδι στα πλέι οφ με τον Ηρακλή που χάσαμε και μπήκε μέσα στο γήπεδο και μας αγκάλιαζε και μας χειροκροτούσε. Αυτό θα το θυμάμαι για πάντα σε όλη μου τη ζωή. Δεν ξεχνιούνται τέτοιες στιγμές» τόνισε αρχικά ο έμπειρος φορ για το πέρασμά του από τη Νίκη, μιλώντας στην ιστοσελίδα sport7.gr.

Ερωτηθείς για το αν ήθελε να φύγει από τους Θεσσαλούς, απάντησε: «Αν και δεν ήρθα σαν όνομα στη Νίκη Βόλου, σιγά, σιγά άρχισα να δένομαι με την ομάδα και τον κόσμο. Προσπάθησα πάρα πολύ στο γήπεδο και ανταμείφθηκα. Αγάπησα τον κόσμο της Νίκης Βολου και θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Δεν ήταν επιλογή μου να φύγω. Ήθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά δεν δέχτηκα καμία πρόταση για να παραμείνω. Δεν δέχτηκα ούτε μία προσφορά για τη νέα σεζόν. Αντίθετα οι άλλες ομάδες από νωρίς είχαν αρχίσει να με πλησιάζουν. Περίμενα παρ’ όλα αυτά για το ραντεβού που μου είχαν πει ότι θα γίνει, αλλά δεν έγινε ποτέ. Δεν έχω κρατήσει κακία, ούτε έφυγα με παράπονο. Αυτά έχει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Συνεχίζω τώρα κάπου αλλού. Σε μια εξίσου ιστορική ομάδα, που έχει κόσμο που την αγαπάει, έχει στόχους και φιλοδοξίες. Κρατάω τα καλά από τη Νίκη, την εμπειρία που είπα και τον κόσμο και συνεχίζω».

Όσο για το αν θεωρεί πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, ανέφερε: «Αναλόγως αν θα γίνουν ένας όμιλος ή δύο. Αν γίνουν δύο όμιλοι πιστεύω ότι ο Νότιος δεν θα είναι τόσο ισχυρός. Υπάρχουν βέβαια ιστορικές ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, ο Παναιγιάλειος και ο Πανηλειακός, όμως τα πράγματα στον Βορρά θα είναι πιο δύσκολα. Δεν ξέρουμε βέβαια αν έρθει κάποια ομάδα από τον Βορρά στο Νότο. Τότε ο βαθμός δυσκολίας θα μεγαλώσει. Στο Βόρειο Όμιλο ο Ηρακλής,  ο Ολυμπιακός, η Κέρκυρα, ο Αιγινιακός παρόλο που είναι νεοφώτιστη ομάδα, έχουν κάνει καλές μεταγραφές. Και η Νίκη έκανε μια καινούρια ομάδα και πήρε πολλούς παίκτες. Δεν μπορούν να υπάρξουν φαβορί, πιστεύω».

Μιλώντας για τη νέα του ομάδα, δήλωσε: «Είναι μια νεοφώτιστη ιστορική ομάδα, με καλή οργάνωση, με έναν φιλόδοξο και σοβαρό προπονητή και με νέα παιδιά που κοιτούν μέσα από αυτή την ομάδα να αναδειχθούν. Είναι πολύ καλά τα πράγματα στον Παναιγιάλειο και πιστεύω μέσα από πολλή δουλειά θα τα πάμε καλά».

Σχετικά με το γεγονός πως θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Παντελή Ριζογιάννη, σημείωσε: «Ειδικά στην αρχή ήταν πολύ σημαντικό και για μένα και για τον Παντελή να έχουμε ο ένας τον άλλον. Είναι καλό να έχω έναν συμπαίκτη μου από πέρυσι που τον γνωρίζω καλά και στο γήπεδο και έξω από αυτό. Τα υπόλοιπα παιδιά πάντως μας έχουν αγκαλιάσει. Υπάρχουν πολύ καλά αποδυτήρια και νιώθω σαν να είμαι χρόνια σε αυτή την ομάδα. Είναι μια οικογένεια».

Όσον αφορά τις βλέψεις του Παναιγιάλειου, υπογράμμισε: «Μια καλή πορεία είναι ο στόχος μας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και από κει και πέρα θα παλέψουμε για όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ας μη γελιόμαστε, κάθε ομάδα που ξεκινάει, ξεκινάει με φιλοδοξίες. Ο Παναιγιάλειος έχει τον κόσμο, την οργάνωση και το βάρος της φανέλας, να έχει υψηλές φιλοδοξίες. Ο κόσμος ήδη βρίσκεται κοντά μας και πιστεύω ότι θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη μας».



ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved