Κόντος: «Φταίμε κι οι παίκτες»

Κόντος: «Φταίμε κι οι παίκτες»

Ο άσος του Πανσερραϊκού υποστήριξε πως ευθύνες για τη φετινή πορεία των «λιονταριών» έχουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΑ Σερρών

Για τις πολλές συμμετοχές που έκανε: «Δεν το φανταζόμουν. Προερχόμενος από μία χρονιά που είχα τραυματισμό, ούτε μου περνούσε από το μυαλό ότι θα έκανα 42 συμμετοχές».

Για το ωραιότερο γκολ που πέτυχε: «Πέτυχα καλά γκολ, αλλά αυτό με τον Βύζα, με κεφαλιά και επειδή δεν το συνηθίζω, ήταν ίσως το πιο ωραίο».

Για την δυναμική επιστροφή του μετά από δύο χρόνια και τις αδικίες στο παρελθόν: «Προσπάθησα για το καλύτερο. Μετά από δύο χρόνια που δεν είχα συμμετοχές προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Ειδικά την χρονιά στην Α' Εθνική που ήμουν υγιής αλλά δεν είχα συμμετοχές, με πείσμωσε, αλλά φίλαθλοι και συμπαίκτες μου έλεγαν πως μπορώ να βοηθήσω. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ενώ οι μεταγραφές έληγαν 31 Αυγούστου, μου είπαν 30 Αυγούστου να φύγω και ήταν δύσκολο. Προσπαθούσα μέσα από τις προπονήσεις, μου το έλεγαν και συμπαίκτες μου, ακόμη και νέοι που δεν τους ήξερα και αυτό με βοηθούσε ψυχολογικά. Πέρυσι ήταν καθαρά θέμα ατυχίας που τραυματίστηκα στο τελευταίο φιλικό. Ήξερα ότι κάποια στιγμή αν πάρω την ευκαιρία θα βοηθήσω τον Πανσερραϊκό».

Για τις συμβουλές του επίσης ποδοσφαιριστή στο παρελθόν πατέρα του: «Μου έλεγε να τα δίνω όλα και δεν με άφησε να με πειράξει όλο αυτό. Μπορεί κάθε χρόνο σε κάθε ομάδα να υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που να αδικείται».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Τόσες αγωνιστικές δεν έχουν ξαναγίνει. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς και έγινε χειρότερη με τον θάνατο του προέδρου μας».

Για την αποτυχία της ομάδας να μπει στα πλέι οφ: «Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες όλη την χρονιά, αλλά ότι χάσαμε τον πρόεδρο μας σε μία κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος και με εμάς να κάνουμε σερί ήταν ακόμη πιο δύσκολο και πιστεύω αν τον είχαμε κοντά μας θα ήταν καλύτερα πράγματα. Δεν βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω που δεν είμαστε στα play off, ήταν παιχνίδια με ομάδες κατώτερες βαθμολογικά που έπρεπε να τα καθαρίσουμε και δεν αναφέρομαι στα πολλά διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος μας. Καταλαβαίνουμε ότι είχαμε δυσκολίες, συγκεντρώσαμε βαθμούς αλλά αυτά τα παιχνίδια με Επανομή και Θρασύβουλο που λες πως πρέπει να τα πάρεις δεν το κάναμε και το "πληρώσαμε". Η βαθμολογική συγκομιδή ήταν καλή».

Για τις οικονομικές δυσκολίες: «Τα προβλήματα ήταν πολλά για αρκετά παιδιά. Δεν μπορείς να αφιερωθείς στο ποδόσφαιρο αποκλειστικά, ειδικά όταν έχεις από πίσω σου ανθρώπους που στηρίζονται σε σένα».

Για το κλίμα της ομάδας και την συμβολή του Μ. Γρηγορίου: «Πολύ καλό κλίμα. Μας βοήθησε και ο προπονητής να κρατήσει τα αποδυτήρια. Αυτό ήταν και είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τον Πανσερραϊκό. Είχε σημαντική συμβολή σε αυτό ο κ. Γρηγορίου. Θα ήταν πολλοί παίκτες που θα τα είχαν παρατήσει αγωνιστικά αν δεν ήταν αυτός. Ασχέτως αν θα έφευγαν ή έκαναν προσφυγές».

Για το μέλλον του: «Δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις. Περιμένω. Θέλω να μείνω, αλλά θα δείξει. Υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες, αλλά πρώτα θέλω να μιλήσω με τον Πανσερραϊκό».

Για τους νέους ιδιοκτήτες: «Πιστεύω ότι ήρθαν με όραμα και στόχο να βοηθήσουν και για τώρα και μακροπρόθεσμα. Έχουν στόχο να φτάσουν κάτι καλό. Τα λόγια του ήταν "ήρθαμε για να μείνουμε". Όλοι νομίζω πείστηκαν, οι παίκτες σίγουρα, δέχθηκαν να κάνουν τους διακανονισμούς και να υπογράψουν για την αδειοδότηση».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: «Έχουν αστείρευτο ταλέντο. Δείξανε ότι μπορούνε να βοηθήσουνε, αλλά θέλει υπομονή και επιμονή. Αλλιώς δεν μπορούν να πετύχουν».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πάντα περιμένει να εισπράξει δείγματα διοικητικά και αγωνιστικά. Έχει δείξει πως είναι κοντά στην ομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δει καλή προσπάθεια και να μην έρθει στο γήπεδο».

Για κάποιους δημοσιογράφους που τον αποκαλούν Κοντό, αντί Κόντο... : «Πλέον αρχίζει να με πειράζει. Στην αρχή γελούσα, τώρα πρέπει να το μάθουν».

Πηγή: serressport.gr



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved