Παπαδόπουλος: «Καθοριστικό το ματς με Λάρισα»

Παπαδόπουλος: «Καθοριστικό το ματς με Λάρισα»

Για τους στόχους του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, αλλά και τις κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν μίλησε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής σε δηλώσεις του στον ARENA 89.4 αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου:

Για τις επτά αγωνιστικές που απομένουν: «Θα αναφερθώ ειδικά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε μέσα στην έδρα μας, γιατί εκτός έχουμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Αν και είχαμε τρεις νίκες εντός, ο Ηρακλής θα ήταν πρώτος. Βέβαια, δουλεύουμε πάνω σε αυτό και προσπαθούμε να δούμε τι φταίει. Κάναμε πολλές συζητήσεις με τους παίκτες διότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για καμία απώλεια βαθμού. Από αύριο κιόλας θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια».

Για τον αγώνα με την Λάρισα: «Δεν κοιτάμε τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους, εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, μας ενδιαφέρουν οι τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε. Το παιχνίδι με τα Λάρισα είναι καθοριστικό, διότι είναι μια μεγάλη ομάδα και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από εμάς. Αν κερδίσουμε τη θέτουμε αυτόματα νοκ-άουτ και κοιτάζουμε τις υψηλότερες θέσεις. Έχουμε μιλήσει άπαντες για τη σπουδαιότητα του αγώνα και με τη στήριξη του κόσμου θα έρθει η νίκη, καθώς ο Ηρακληδέας ξέρει πότε να έρθει στο γήπεδο. Αυτό που θα υποσχεθώ είναι ότι οι παίκτες θα «ματώσουν» για τη φανέλα».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και για τον κόσμο σημείωσε: «Είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με 9-10 ομάδες μεγάλη προϊστορία να παλεύουν για βγουν ση Σούπερ Λίγκα. Δεν υπάρχουν περιθώρια και το μόνο που θέλουμε είναι συγκέντρωση και πάθος ια να πετύχουμε το σκοπό μας. Στόχος μας φυσικά είναι η απευθείας άνοδος για να μην μπλέξουμε με τα πλέι-οφ. Για τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών δεν πιστεύω ότι έφταιγε η πίεση του κόσμου. Ίσως να υπήρχε τις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο αυτοί που φοράνε τη φανέλα πρέπει να γνωρίζουν σε ποια ομάδα ήρθανε και να αποδείξουν ότι δικαιούνται ένα ακόμη συμβόλαιο. Βέβαια, υπάρχει πίεση και στη διοίκηση, διότι ο κόσμος του Ηρακλή είναι απαιτητικός. Δεν αισθανθήκαμε ποτέ μόνοι μας».

Για το μέλλον του Ηρακλή τόνισε: «Προσέχουμε τις ακαδημίες και προωθούμε τα παιδιά. Από την αρχή του πρωταθλήματος κάναμε αρκετούς νεαρούς επαγγελματίες και αξιοποιούμε στο έπακρο τα νέα παιδιά. Η ομάδα δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο και τα αποτελέσματα έρχονται σιγά σιγά. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε πάνω στο θέμα της αδειοδότησης και σε πολλά άλλα».
 
Για τον Γ. Στράντζαλη και τον Γ. Χατζηνικολάου είπε: «Ο Στράντζαλης έφυγε γιατί πλήρωσε τις αποτυχίες του Καυτανζογλείου. Είχαμε πρόβλημα και θεωρήσαμε με αλλαγή του προπονητή κάτι θα αλλάξει. Με τον κ. Χατηνικολάου βαδίζουμε προς το καλύτερο. Υπήρξε βέβαια μια περίοδος προσαρμογής. Νομίζω ότι το γλυκό έχει δέσει. Το βλέπω σε καθημερινή βάση κι από τους ποδοσφαιριστές κι από τα πάντα. Χρειάστηκε απλώς ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που είναι λογικό».

Για τον κόσμο τέλος είπε: «Το καλοκαίρι ο αγώνας και το τρέξιμο ήταν τεράστια. Βοήθησαν πολλοί επώνυμοι και μη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ιωαννίδη που συνέβαλε για τν εν μέρει αποκατάσταση της ομάδας. Ηρακλής ίσον Καυτανζόγλειο και το αντίθετο. Μπορεί να κάνε γήπεδο ο Ηρακλής και για μένα είναι ένα όνειρο ζωής. Μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει σίγουρα παρά το ότι υπάρχει η κρίση. Αυτό που θέλω να ζητήσω από τον κόσμο του Ηρακλή είναι να είναι δίπλα στην ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν προδώσω ποτέ τον Ηρακλή».



Ολυμπιακός: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για Άστον Βίλα - Πίστη για Super League,τελικό Conference League
Ολυμπιακός: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για Άστον Βίλα - Πίστη για Super League,τελικό Conference League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/04) - Με Game 3 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/04) - Με Game 3 για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Βελιγράδι για να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο Βελιγράδι για να πάρει και πάλι το πλεονέκτημα
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
NBA: Οι Σπερς και οι Πέισερς θα παίξουν δύο αγώνες στο Παρίσι το 2025
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved