Ουκάρ: «Θα είμαστε στη Super League»

Ουκάρ: «Θα είμαστε στη Super League»

Αισιόδοξος πως ο Ηρακλής θα βρίσκεται στο τέλος του πρωταθλήματος μέσα στην πρώτη 3αδα και θα πάρει την άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα χωρίς να χρειαστεί τα πλέι-οφ, εμφανίστηκε ο Κένταλ Ουκάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Sportday»

Η συνέντευξη:

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αρχή δεν ήταν εύκολη για σένα και σου πήρε χρόνο να προσαρμοστείς στον Ηρακλή. Εχεις εξήγηση γι’ αυτό;

«Ο πρώτος μήνας ήταν καταστροφή για μένα. Καταλάβαινα ότι δεν παίζω καλά και έψαχνα τη διέξοδο για να βγω από αυτή τη διαδικασία και δεν την έβρισκα. Οταν σου συμβαίνει δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Οταν τελειώνει τότε καταλαβαίνεις τι έφταιγε. Το ποδόσφαιρο που παίζεται στη δεύτερη κατηγορία είναι πολύ διαφορετικό και πιο σκληρό από αυτό που παίζεται στην πρώτη. Πρέπει να αλλάξεις για να μπορέσεις να παίξεις κι εμένα μου πήρε ένα μήνα για να αλλάξω».

Πιστεύεις στην απ’ ευθείας άνοδο;

«Αν δεν το πίστευα δεν θα βρισκόμουν τώρα εδώ. Ο Ηρακλής μπορεί να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις και εγώ πιστεύω ότι θα είναι. Εχει τις ίδιες πιθανότητες που είχε και όταν ήρθα στην ομάδα. Οπως το πίστευα τότε που πήρα την απόφαση να έρθω στον Ηρακλή, το ίδιο και περισσότερο το πιστεύω τώρα».

Τι σε κάνει να είσαι τόσο βέβαιος; Τελευταία είχε κάποια αρνητικά αποτελέσματα που τον άφησαν πίσω και θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την απ’ ευθείας άνοδο...

«Τα αρνητικά αποτελέσματα, συνολικά και όχι μόνο τα τελευταία, δεν του αφαίρεσαν την προοπτική για την τριάδα. Του αφαίρεσαν τη δυνατότητα να είναι ήδη στη Super League. Αν ο Ηρακλής δεν έκανε γκέλες θα είχε περισσότερους βαθμούς από τον Απόλλωνα που είναι πρώτος και θα ήταν ήδη στην πρώτη κατηγορία. Αυτό έχασε ο Ηρακλής, όχι την πρώτη τριάδα. Υπάρχουν ακόμα οκτώ παιχνίδια και τέσσερις βαθμοί που πρέπει να καλύψουμε».

Ποια παιχνίδια είναι πιο σημαντικά;

«Ολα. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν ασήμαντα παιχνίδια. Κάθε νίκη σε φέρνει πιο κοντά στη Super League. Μέχρι το τέλος μπορούμε να πάρουμε 24 βαθμούς. Θα τους διεκδικήσουμε όλους».

Στο Καυτανζόγλειο έχετε ένα... θέμα. Η δική σου εξήγηση;

«Για μένα είναι ξεκάθαρο τι φταίει. Δεν είναι ούτε η πίεση του κόσμου, ούτε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Δυσκολευόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Αυτό είναι το θέμα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι μέχρι το τέλος έτσι».

Στους πόσους βαθμούς θα κριθεί η απ’ ευθείας άνοδος;

«Πάνω από τους 70. Κάποιοι λένε 71, άλλοι 72 κι άλλοι 73... Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, όταν εμείς με το απόλυτο μπορούμε να κάνουμε 77. Αν χρειάζονται λιγότεροι βαθμοί για την τριάδα ακόμα καλύτερα».

Ποιοι είναι οι βασικοί αντίπαλοι του Ηρακλή;

«Ολες οι ομάδες από τη δεύτερη θέση και κάτω και όσες έχουν τουλάχιστον πενήντα βαθμούς».

Τα πλέι οφ είναι επιλογή;

«Για μας στον Ηρακλή δεν είναι. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία που δεν θα την προτιμούσαμε».

Πριν μου έλεγες ότι πρόκειται να παντρευτείς στις 9 Ιουνίου στο Σοσό. Κι αν ο Ηρακλής παίζει πλέι οφ;

«Θα ζητήσω από τους συμπαίκτες μου να κάνουν ότι μπορούν για να είμαστε στην πρώτη τριάδα για να μην χάσω το γάμο! Ήδη το έχω πει σε κάποιους!».



Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved