Βαγγόπουλος: «Τα πάντα για την άνοδο ο Πανηλειακός»

Βαγγόπουλος: «Τα πάντα για την άνοδο ο Πανηλειακός»

Οι παίκτες του Πανηλειακού θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πετύχουν την άνοδο στη Football League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βαγγόπουλος, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Παναιγιάλειου.

«Ήταν μια νίκη ...καρδιάς! Και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας συνολικά, και σε αυτούς που έπαιξαν, και στους υπόλοιπους. Όχι μόνο για τη νίκη, αλλά γιατί τον τελευταίο καιρό είναι πιο συγκεντρωμένοι, έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, όπως θα έπρεπε άλλωστε, και είναι πιο ...ομάδα! Η πίεση από διάφορες καταστάσεις, φέρνει και πρωτοβουλίες, και αυτό γίνεται πλέον στις τάξεις της ομάδας. Η νίκη αυτή είναι πολύ μεγάλη, άσχετα αν ήρθε στα τέλη του αγώνα. Και τη χρειαζόμαστε πάρα πολύ.

Θα δώσουμε τα πάντα ως το τέλος του πρωταθλήματος για να μείνουμε μέσα στις προνομιούχες θέσεις ανόδου. Αυτή την υπόσχεση τη δίνουμε όλοι! Ευχαριστούμε όσους και σήμερα ήταν δίπλα μας και μας βοήθησαν. Είχαμε πάθος, κάτι που άλλες φορές μας είχε λείψει, ενώ είχαμε και τύχη. Είχαμε αντίπαλο μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, τον Παναιγιάλειο, που και σήμερα έδειξε ότι είναι δίκαια στη θέση που βρίσκεται. Εύχομαι στην ομάδα του Αιγίου και στο Νίκο Κουρμπανά, αφού την άνοδο ήδη την έχουν κερδίσει, να τερματίσουν και πρώτοι!

Σε ότι αφορά εμένα, θα ήθελα να κλείσει εδώ ο κύκλος μου ως πρώτου προπονητή. Σε αυτά τα δυο πολύ κρίσιμα ματς, αφού δεν υπήρχε κι άλλη επιλογή με τη μεγάλη πίεση και του χρόνου (και με Κόρινθο την Κυριακή), θέλαμε να πάρουμε από τέσσερις ως έξι βαθμούς, ώστε εκτός των άλλων αναγκών, να βρει καλύτερες βάσεις κι ο όποιος νέος τεχνικός έρθει για τα υπόλοιπα ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος. Πλέον, που υπάρχει κι η διακοπή του πρωταθλήματος, ειδικά για τον Πανηλειακό που έχει μπροστά του και το ρεπό, υπάρχει και το χρονικό περιθώριο να έρθει νέος τεχνικός. Εγώ δεν θέλω να συνεχίσω ως πρώτος. Τα έχω πει κι άλλες φορές. Είναι άλλωστε μια προσωπική απόφαση, που δε θέλω και τώρα να την αναλύσω περισσότερο.

Από κει και πέρα, είναι αυτονόητο ότι θα βοηθήσω στο πλευρό και του νέου τεχνικού, με όποιον τρόπο μπορώ. Σε ότι αφορά την προσεχή διακοπή συνήθως οι μεγάλες διακοπές δεν είναι καλές για κάθε ομάδα. Καλύτερα θα ήταν να παίζαμε συντομότερα, ειδικά τώρα που προερχόμαστε κι από τη νίκη, και την τόνωση του ηθικού, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει, οπότε προχωράμε έτσι», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Πανηλειακού.

Από την πλευρά των παικτών των νικητών, ο Γιάννης Κατσαρός, τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας, και για σήμερα, αλλά και γενικότερα για τη συνεχή μεγάλη προσπάθεια τους, παρά τα προβλήματα. Δεν ξέρω αν τη δικαιούμαστε τη σημερινή νίκη, αλλά το σίγουρο είναι ότι τη θέλαμε πάρα πολύ! Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρίσκεται κοντά μας. Ξέρουμε πόσο αγαπάνε την ομάδα και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Θέλω να πω για μένα ότι, παίζω 18 χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και τους οκτώ περίπου τελευταίους μήνες φοράω τη φανέλα του Πανηλειακού, που την τιμάω, όπως επίσης τιμάω όλους, και συμπαίκτες, και διοίκηση, και προπονητές, και τους φιλάθλους. Έχω όμως εισπράξει κατά την παρουσία μου εδώ, την πιο άσχημη συμπεριφορά, που μου έχει τύχει σε όσα χρόνια παίζω! Χάρηκα για τη νίκη. Χάρηκα και για το πολύτιμο, όπως έγινε, γκολ. Αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος. Ήταν ίσως το τελευταίο παιχνίδι μου αυτό! Έτσι κι αλλιώς, είχα αποφασίσει να σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο το προσεχές καλοκαίρι! Κι αν ήταν αυτό το φινάλε μου, χάρηκα που ήρθε με αυτό τον τρόπο!»

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς, δήλωσε: «Σήμερα, πρέπει ή να πω πολλά, ή ...τίποτα. Δεν υπάρχει μέση λύση. Και ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρομαι στη διαιτησία ή στο πέναλτι, και τέτοια θέματα. Άλλωστε πιστεύω ότι συνολικά σε τέτοια θέματα διαιτησίας, γενικά υπάρχει ένα ισοζύγιο! Άλλοτε, κάπου θα αδικηθείς από κάποιες αποφάσεις, κι άλλοτε κάπου θα ευνοηθείς! Όμως το μεγάλο θέμα είναι η γενικότερη εικόνα για το ίδιο το ποδόσφαιρο! Ήρθε π.χ. την περασμένη αγωνιστική στο Αίγιο ο Ρούβας, πήρε ένα παλικαρίσιο και δίκαιο διπλό, και σήμερα εδώ, μας έλεγαν κάποιοι ότι ...το δώσαμε! Και τώρα, θα λέει π.χ. η Κόρινθος "καθίσατε και χάσατε στον Πύργο"!

Τι θα γίνει; Θα δηλητηριάζουμε έτσι το ίδιο το ποδόσφαιρο; Θα το προστατέψουμε τελικά το ίδιο το άθλημα; Θα μειώσουμε με αυτό τον τρόπο, τον άδικο πάνω απ' όλα, την τεράστια προσπάθεια που κάνει σε όλα τα επίπεδα, και αγωνιστικό, και διοικητικό, και οργανωτικό, μια ομάδα όπως ο Παναιγιάλειος; Τι θέλουμε τελικά να κάνουμε στο ίδιο το ποδόσφαιρο; Αυτό, ξαναλέω, είναι το μεγάλο θέμα! Δεν είμαστε αδιάφοροι! Για τη νίκη παίζουμε σε κάθε ματς και θα παλέψουμε σε όλα τα ματς ως το τέλος! Αυτό το διαβεβαιώνω κατηγορηματικά. Θέλουμε, να κατοχυρώσουμε και μαθηματικά μια θέση μέσα στις προνομιούχες, κι έπειτα, αν γίνεται, να πάρουμε και την πρώτη θέση! Συγχαρητήρια στον Πανηλειακό, μακάρι να πετύχει κι αυτός το στόχο του».



Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Γκραντ: “Ένα ματς όλη η σεζόν”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved