Καράτσης: «Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση»

Καράτσης: «Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Παναχαϊκής υποστήριξε ότι η ομάδα της Πάτρας θα μπορούσε, βάσει απόδοσης, να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Βαγγέλης Καράτσης ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην Παναχαϊκή μετά την απομάκρυνση του Σωτήρη Αντωνίου και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας, «Ράδιο ΓΑΜΜΑ», για την ομάδα της Αχαΐας και για το γεγονός ότι θα έπρεπε να έχει καλύτερα αποτελέσματα βάσει της απόδοσης που έχουν οι παίκτες στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόφαση της διοίκησης να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλιθέα:

«Εγώ είμαι πέντε χρόνια στην Παναχαϊκή, είναι λογικό να είμαι απόλυτα δεμένος μαζί της, είμαι προπονητής τερματοφυλάκων, αλλά δεν παύω να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να την υπηρετήσω από όποιο πόστο μου προταθεί, όπως έγινε και τώρα από τη θέση του πρώτου προπονητή».

Για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στους «γαλάζιους»:

«Η νίκη είναι μονόδρομος για πολλούς και διάφορους λόγους με τη συγκεκριμένη ομάδα. Δεν υπάρχει για μας κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, το κλίμα είναι πολύ καλό, τα παιδιά προσπαθούν συνεχώς να γίνουν ακόμη καλύτερα και με την παρουσία και του κόσμου, που τους καλώ να μας στηρίξουν, αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τις όποιες ελπίδες έχουν οι «ροσονέρι» προκειμένου να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση:

«Να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία, αφού απομακρυνθούμε οριστικά από τα χαμηλά. Τα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό με την Καλλιθέα προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Η ομάδα πλέον, με τα νέα παιδιά που ήλθαν τον Γενάρη, έχουν αρχίσει να δένουν με αυτά που έμειναν και έχουν μεγαλύτερες εμπειρίες κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Και με τον Φωκικό είμαστε πολύ καλοί, όπως και με τη Λάρισα που δεν πήραμε το τρίποντο στο τσακ και σε κλίμα άκρως εχθρικό που αντιμετωπίσαμε».

Για το εαν η σημερινή θέση της ομάδας είναι πλασματική και την αδικεί:

«Ναι, αδικούμαστε από τα αποτελέσματα, γιατί οι εμφανίσεις μας στο γήπεδο ήταν πολύ καλύτερες. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, αυτό είναι σίγουρο, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Η Παναχαϊκή θα βρει το δρόμο της και θα επιστρέψει και πάλι σε ρόλο πρωταγωνιστικό, γιατί είναι αδιανόητο η Α' εθνική να μην έχει την Παναχαϊκή».

Για το εαν η προπονητολογία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στις τάξεις της ομάδας την επηρεάζει ή οχι:

«Όχι, ίσα-ίσα που κάτι τέτοιο δείχνει ότι η Παναχαϊκή πάντα είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, μαγαζί γωνία στο οποίο ο καθένας και λογικά, θέλει να δουλέψει. Οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά, ότι είναι να γίνει θα γίνει στην ώρα του από αυτούς που ξέρουν πολύ καλά να προασπίζουν τα συμφέροντά της και οι ίδιοι, το μόνο που πρέπει να κάνουν και το κάνουν, είναι να κοιτάζουν την καθημερινή τους δουλειά στο γήπεδο για να κατακτηθεί το τρίποντο με την Καλλιθέα».



Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved