Σεντεμέντες: «Θέλει την εξάδα ο Ρούβας»

Σεντεμέντες: «Θέλει την εξάδα ο Ρούβας»

Ο άσος της ομάδας της Γέργερης υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να πετύχει τον αρχικό της στόχο καθώς έχει βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Γιάννης Σεντεμέντες μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio, κι αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί του Πανηλειακού στον Πύργο όσο και στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Ήταν ένα σημαντικό διπλό που το θέλαμε πάρα πολύ. Το χρειαζόμασταν και από βαθμολογική αλλά και ψυχολογική άποψη. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή και ελπίζω να μας βοηθήσει για την συνέχεια. Παίξαμε με πάθος και φύγαμε δίκαια νικητές από μία δύσκολη έδρα», είπε για τη νίκη στην Ηλεία και πρόσθεσε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Τώρα όμως θεωρώ ότι έχουμε βρει τον εαυτό μας. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να μπούμε στην εξάδα αφού δεν είμαστε και πολύ πίσω βαθμολογικά. Και πέρυσι είχαμε κάνει κακό ξεκίνημα και μετά όπως και φέτος… τρέχουμε. Είμαστε αποφασισμένοι για όλα και όλα θα βρουν τον δρόμο τους».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανέφερε: «Δεν το περίμενα να φύγει ο κ. Καμπερίδης. Οι κ. Κούρτογλου και Μουζουράκης μας βοηθάνε τώρα στο ψυχολογικό κομμάτι ενώ η καλή δουλειά που γινόταν στην ομάδα συνεχίζεται».

Για το ματς που ακολουθεί με τη Γλυφάδα, σχολίασε: «Όσο για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, επεσήμανε: «Σχετικά με το προσεχές παιχνίδι απέναντι στη Γλυφάδα, σημείωσε: «Αυτά που ακούμε για τα προβλήματα της Γλυφάδας μας αφήνουν αδιάφορους. Είναι μία καλή ομάδα και θέλει προσοχή. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και θέλουμε την νίκη στο γήπεδό μας».

Τέλος, για τη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος, είπε: «Είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Μία νίκη σε ανεβάζει για την εξάδα και μία ήττα σε ρίχνει χαμηλά. Ελπίζω και οι άλλες δύο Κρητικές ομάδες, Επισκοπή και Α.Ο. Χανιά να καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved