Διλμπέρης: «Να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας»

Διλμπέρης: «Να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας»

Ικανοποιημένος τόσο από την παρουσία των παικτών του όσο κι από την ισοπαλία κόντρα στη Νίκη Βόλου εμφανίστηκε ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης υποστήριξε πως η ομάδα του κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσει σωστά και να φτάσει στην ισοφάριση. Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί το ρεπο της για να δουλέψει πάνω σε αδυναμίες που έχει στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σήμερα έγινε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία. Στο α’ ημίχρονο παίχτηκε μέτριο ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε καλά όμως όσο περνούσε ο χρόνος και με καλό πρέσινγκ της Νίκης κάναμε αρκετά λάθη, και οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν μπροστά. Δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις εκατέρωθεν. Και σε μία κόντρα επίθεση δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ.

Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά. Εμείς αλλάξαμε σχηματισμό και τον κάναμε πιο επιθετικό. Ρισκάραμε με την 3η αλλαγή που κάναμε στο 60ο λεπτό. Όσο περνούσε ο χρόνος η Νίκη Βόλου μας άφηνε περισσότερο χώρο και δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ. Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας. Αν ισοφαρίζαμε νωρίτερα πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Μπορώ να πω πως με τον τρόπο που ισοφαρίσαμε το γκολ μας ήταν και τυχερό αφού βρήκε και σε παίκτης της Νίκης.

Κάναμε δύο ματς σε σύντομο χρονικό διάστημα και σίγουρα επηρέασε και ο παράγοντας κούραση. Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα μας στον Θρασύβουλο και σήμερα θεωρώ πως η εμφάνισή μας ήταν φυσιολογική και είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε το ρεπό μας τώρα και θα δουλέψουμε σε αδυναμίες όπως δυστοκία και πιστή υπακοή στο αγωνιστικό πλάνο αλλά και θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που παρά το κρύο και την ομίχλη ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε».

Τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού Γαζώρου στη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Δημοσθένης Κοσμίδης, ο οποίος δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Νίκη Βόλου. Εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και είμαστε ικανοποιημένοι από το γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως στη συνέχεια τον έλεγχο πήρε η Νίκη Βόλου χωρίς να μας κάνει ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ και δικαιώνεται. Δεν είμαστε ρομπότ να παίζουμε μέσα σε 2-3 μέρες αγώνα».



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved