Μπένος: «Δεν μετανιώνω για όσα έκανα στην Καλαμάτα»

Μπένος: «Δεν μετανιώνω για όσα έκανα στην Καλαμάτα»

Για τους λόγους που αποχώρησε από την Καλαμάτα μίλησε ο Γιώργος Μπένος, τονίζοντας πως δεν μετανιώνει για όσα έκανε κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μαύρη Θύελλα.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα, απ’ όσα έπραξα κατά τη διάρκεια και αυτής της θητείας μου στη Μαύρη Θύελλα. Όλα όσα έκανα τα έκανα για το καλό της ομάδας μας και τίποτε περισσότερο. Ναι, μπορεί να έκανα και εγώ λάθη και σίγουρά έκανα, όμως σε καμία περίπτωση με σκοπό να βλάψω κάποιον πόσο δε την αγαπημένη μου Μαύρη Θύελλα. Ακόμη και για την πρότασή μου στην διοίκηση να αποχωρήσουν οι Κοψαχείλης και Ψυχογιόπουλος, η οποία πρόταση και η επιμονή μου μέχρι τέλος σε αυτήν, ήταν η αφορμή να φύγω από την Καλαμάτα, ούτε και για αυτό έχω μετανιώσει. Κατ’ εμέ έπρεπε και πρέπει να φύγουν για το καλό της ομάδας και για πολλούς λόγους. Σας είπα αυτή ήταν η αφορμή και όχι η αιτία του διαζυγίου μου με τον Γιώργο Ράλλη…», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Μπένου στο «sportstonoto» για να προσθέσει:

«Τα πράγματα στις σχέσεις μου τόσο με τον πρόεδρο, όσο και με μερικά 1-2 ακόμη μέλη της διοίκησης και εξωδιοικητικά μέλη, που επηρεάζουν ως γνωστόν το Ράλλη, δεν πήγαιναν καλά εδώ και καιρό τώρα. Η ήττα από τον Παναιγιάλειο και όλα όσο επακολούθησαν αυτής, απλά "ξεχείλισαν το ποτήρι". Όλα αυτά που είπες και εσύ με τον νέο προπονητή που είχαν έτοιμο, η συνεχής κριτική που δεχόμουν εκ των έσω και στη συνέχεια το θέμα αυτό με τους δύο ποδοσφαιριστές, ήταν νομίζω πια αρκετά για να φύγω από την ομάδα. Πήρα το καπελάκι μου και έφυγα, έτσι όπως ήρθα. Έτσι είναι πάντα ο Μπένος…».

Για το αν ο Κώστας Ηλιόπουλος ήταν εκτός λίστας των προτεινομένων από αυτόν αποχωρησάντων παικτών: «Όχι εγώ δεν είπα ποτέ να φύγει και ο Κωστάκης ο Ηλιόπουλος. Σε καμία περίπτωση. Εγώ είπα μόνο για τους Κοψαχείλη και Ψυχογιόπουλο, μόνο εκεί ήταν κατ’ εμέ το πρόβλημα μέσα στην ομάδα μας…».

Για την αποχώρηση του Αντώνη Ψυχογιόπουλου: «Αλήθεια, δεν το ήξερα αυτό. Μάλιστα. Από εσένα το ακούω τώρα. Δική του απόφαση είναι και δεν θέλω να την κρίνω. Του εύχομαι όμως ότι το καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του και αυτό σου το λέω ειλικρινά…».

Για το νέο τεχνικό της Καλαμάτας, Ζόραν Γέφτοβιτς: «Ούτε αυτό θέλω να το σχολιάσω. Το ποιος είναι καλός και ποιος όχι θα το κρίνει η ιστορία και τα αποτελέσματα. Του εύχομαι φυσικά ολόψυχα καλή επιτυχία και αυτού. Προπονητής της Καλαμάτας θα είναι άλλωστε, αλλοίμονο…».

Για το αν θα ήθελε γενικό αρχηγό στην ομάδα: «Φυσικά και ήθελα, δύο μήνες τώρα σχεδόν τους παρακαλάω γι’ αυτό. Ας έβαζαν τον Θεόδωρο Παπαθεοδωρίδη, ή όποιον άλλον ήθελαν ως γενικό αρχηγό, ως υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως τέλος πάντων και να ονόμαζαν την θέση αυτή, εμείς την βοήθειά τους θέλαμε…».

Για το αν πέτυχε ή όχι στην Καλαμάτα: «Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε ο απολογισμός ήταν θετικός νομίζω. Απλά είναι κρίμα τώρα που αυτά σιγά – σιγά θα λυθούν να μην συνεχίσουμε, έτσι όπως την πίστευα και την είχα χαράξει εγώ, την προσπάθειά μας στην Καλαμάτα. Έτσι ή αλλιώς όμως η Μαύρη Θύελλα θ’ ανέβει σίγουρα στη Β’ Εθνική. Και μάλιστα πολύ εύκολα, θα το δείτε αυτό. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, μεγάλο όνομα και βαριά φανέλα…».

Για το αν παραιτήθηκε μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο: «Όχι σε καμία περίπτωση. Δεν ξέρω τι έλεγαν και τι έπρατταν ίσως κάποιοι άλλοι πίσω από την πλάτη μας, εγώ όμως σε καμία περίπτωση δεν είπα στον πρόεδρο ότι παραιτούμε από προπονητής της Μαύρης Θύελλας. Αυτό το είπα μία και έξω την Τετάρτη, αφού έγινα όλα αυτά που σας είπε και πιο πριν…».

Για τα σχέδιά του για το μέλλον: «Προς το παρόν θα φύγω για 2-3 μέρες από την Καλαμάτα να πάω να ξεκουραστώ και εγώ λίγο. Να φύγει λίγο το κεφάλι και το μυαλό μου απ όλα αυτά και από Δευτέρα βλέπουμε».



Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved