Παναχαϊκή: Πέταξε έξω τον Μαπούκου από το πούλμαν!

Παναχαϊκή: Πέταξε έξω τον Μαπούκου από το πούλμαν!

Σοβαρό επεισόδιο με την πλειοψηφία των συμπαικτών του δημιούργησε ο Μπιά Μαπούκου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή και τον Γιώργο Κούτση να τον πετάει από το πούλμαν!

Πρόβλημα προέκυψε στην Παναχαϊκή λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Συγκεκριμένα, ο Μπιά Μαπούκου ήρθε σε κόντρα με τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Αθήνα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Κούτσης να τον βγάλει από το πούλμαν, καθώς αρκετοί συμπαίκτες του κινήθηκαν απειλητικά προς αυτόν.

Λίγο αργότερα, η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε ουσιαστικά την αποχώρησή του από το σύλλογο. Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Έντουαρντ Ν’ Τζιοντό  που έπεισε στις προπονήσεις για την αξία του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Κατόπιν των γνωμοδοτήσεων των προπονητών Ηλία Φυντάνη , Ανδρέα Ζήκου και Γιώργου Κούτση αποκτήθηκε ο Καμερουνέζος ποδοφαιριστής Έντουαρντ Ν’ Τζιοντό. Ο Έντουαρντ Ν’ Τζιοντό είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,92 και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ουγγαρία στις ομάδες FC TATABANYA ,FC BUDAPEST HONVED, FC FERENCVAROSI, FC SIOFOK. Τους τελευταίους 6 μήνες αγωνιζόταν στην FC TATABANYA παίζοντας σε 14 αγώνες και 7 γκολ. Ο Έντουαρντ Ν’ Τζιοντό κατά το τελευταίο 15 ήμερο εντυπωσίασε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο για την αγωνιστική συμπεριφορά του αλλά για τον καταληκτικό χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια. Ο Έντουαρντ Ν’ Τζιοντό έχει σπουδάσει οικονομικά και μιλάει 6 γλώσσες.

Με την επαγγελματική ομάδα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή προπονούνται 2 ξένοι ποδοσφαιριστές οι Adjet Geoffrey και Μarques Alan, οι οποίο έχουν υπογράψει προσύμφωνο με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και εφόσον ικανοποιήσουν τον κ. Κούτση θα υπογράψουν 3ετή συμβόλαια συνεργασίας.

Ξένο σώμα με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αποτελεί ο Κογκολέζος ποδοσφαιριστής Mpia Mapuku Junior. Ο Mpia Mapuku Junior λίγο πριν αποχωρήσει η Παναχαϊκή για την Αθήνα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δημιούργησε πολύ μεγάλο επεισόδιο με το σύνολο σχεδόν των συμπαικτών του με αποτέλεσμα ορισμένοι από αυτούς να κινηθούν εναντίον του και ανάγκασε τον προπονητή της Παναχαϊκής Γιώργο Κούτση να τον κατεβάσει από το πούλμαν και να εισηγηθεί στην διοίκηση την παραδειγματική τιμωρία του. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα γιατί ένα εξαιρετικό ταλέντο σαν τον Mpia Mapuku Junior αυτοκαταστρέφεται με αυτόν τον τρόπο. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ειδοποίησε τον μάνατζερ του για τα όσα συνέβησαν και του έκανε σαφές ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος και αν θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο πρέπει να βρει ομάδα να τον αγοράζει από την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκφράζει την αγανάκτηση της στην ενέργεια του προέδρου της ερασιτεχνικής Νίκου Ράπτη για την φιλοξενία της συνεντεύξεως από την συλλογική εφημερίδα της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Γαύρος την παραμονή του αγώνος Κυπέλλου».



Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved