Μαυρονάσιος: «Πωλείται ο Βύζας»

Μαυρονάσιος: «Πωλείται ο Βύζας»

Μεγάλη ένταση επικράτησε στα Μέγαρα μετά την ήττα του Βύζαντα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς οι οπαδοί αποδοκίμασαν παίκτες και διοίκηση.

Μάλιστα οπαδός επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μαυρονάσιου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αποφασίζει την παραίτησή του από την ομάδα, μαζί με τον μεγαλομέτοχο, Κώστα Κοσσυβάκη. Μάλιστα, ο Μαυρονάσιος αποκάλυψε πως ο Βύζας πωλείται, καθώς η διοίκηση δεν έχει καθόλου έσοδα και δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Ο επίμαχος διάλογος του αγανακτισμένου οπαδού με τους διοικούντες των Μεγαρέων ήταν ιδιαίτερα έντονος, αλλά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, η κατάσταση εκτονώθηκε. Χαρακτηριστικά είναι και τα πλάνα από το megara tv. Διαβάστε τον αναλυτικά:

Μαυρονάσιος: «Κι εγώ στεναχωρήθηκα πιο πολύ, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Δεν έχω άλλα λεφτά, ας έρθει κάποιος να την πάρει. Και χαρίζω και αυτά που έχουμε βάλει. Δεν αλλάζω με τίποτα γνώμη. Πήρα μια ομάδα με επτά μπάλες και σε έξι μήνες θα μιλάει όλη η Ελλάδα γι' αυτήν. Αλλά αφού δεν υπάρχει υπομονή, ας έρθει κάποιος να την πάρει. Να έρχομαι εγώ εδώ να χαλάω την υγεία μου; Για ποιο λόγο; Υπάρχουν πολλοί Μεγαρίτες που έχουν χρήματα. Εγώ δεν έχω άλλα. Δέκα Μεγαρίτες που έχουν πουλήσει διαρκείας, έχουν πάρει τα λεφτά και δεν τα δίνουν. Κρύβονται. Εμένα βρίζουν που βάζω κάθε μέρα τα λεφτά μου. Αυτά τα λίγα, τη μία δραχμή».

Εκείνη τη στιγμή ένας οπαδός του Βύζαντα απευθύνθηκε στον Μαυρονάσιο και του είπε: «Ρε πρόεδρε δείξε μας τα λεφτά που έχεις και βάζεις».

Μαυρονάσιος: «Ρε φίλε, αυτή τη βδομάδα μόνο 14 (σ.σ. εννοεί 14.000 ευρώ) πλήρωσα».

Οπαδός: «Ναι που είναι; Αποδείξεις.... Τι λόγια; Από ότι ακούω όλοι οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Με 100, 200 ευρώ και είναι απλήρωτοι».

Μαυρονάσιος: Από τον Ιούνιο πώς κινείται η ομάδα; Ποιος έχει πληρώσει δυο δραχμές; Να σου δώσω αναφορά τι πλήρωσα;».

Οπαδός: «Δεν βλέπεις τα χάλια;».

Μαυρονάσιος: «Τα χάλια τα βλέπεις εσύ, για εμένα δεν είναι χάλια».

Οπαδός: «Μπράβο. Τα είπες όλα. Φαντάσου που θα μας φτάσεις...».

Μαυρονάσιος: «Τότε εγώ θα έρθω να ρωτήσω εσένα πώς θα λειτουργήσω. Έλα να την πάρεις εσύ την ομάδα την Τετάρτη...».

Άλλος οπαδός λέει στον Μαυρονάσιο: «Κάτσε να αποδείξεις αυτά που είπες».

Μαυρονάσιος: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Ουδείς αναντικατάστατος. Από τον Ιούνιο δεν έχουμε πάρει μία δραχμή. Πώς καταφέρνει και κινείται μέχρι σήμερα η ομάδα; Ποιος άλλος θα έπαιρνε την ομάδα με επτά παίκτες. Δεν έχω με κανέναν τίποτα. Ελάτε να πάρετε την ομάδα.
Ο μεγαλομέτοχος Κώστας Κοσσυβάκης πήρε το λόγο: «Πήγαμε σε όλες τις έδρες και δεν έχω ακούσει πουθενά να με βρίζουν. Πρώτη φορά άκουσα να με βρίζουν και το έκαναν στο γήπεδό μου».

Ο Μαυρονάσιος κατέληξε λέγοντας: «Η ομάδα πωλείται την Τετάρτη. Ας έρθει να την πάρει όποιος θέλει».



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved