Kαραμαλίκης: «Στόχος του Απόλλωνα η εξάδα»

Kαραμαλίκης: «Στόχος του Απόλλωνα η εξάδα»

Χαμηλούς τόνους κρατάνε οι παίκτες του Απόλλωνα παρά το γεγονός ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» φιγουράρει στην κορυφή της Football League μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Στάθης Καραμαλίκης που σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως ο κύριος στόχος του Απόλλωνα είναι το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

O άσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε ακόμα για το δυνατό σημείο του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα, για τη Football League γενικότερα, για τη στήριξη των Απολλωνιστών και για τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά ο Στάθης Καραμαλίκης είπε:

Για την παρουσία του Απόλλωνα στην πρώτη θέση της Football League: «Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος της ομάδας ήταν να πλασαριστεί μέσα στην εξάδα. Δεν θέλαμε κάποια θέση συγκεκριμένα. Εκείνο που θέλαμε είναι να είμαστε μέσα σε ένα γκρουπ ομάδων και πιστεύω ότι μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει. Η κατηγορία έχει πάρα πολλά παιχνίδια και εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να παραμείνουμε σε αυτό το γκρουπ που σας είπα…».

Για το δυνατό σημείο της ομάδας, την άμυνα: «Σίγουρα είναι το δυνατό μας σημείο και βασιζόμαστε σε αυτήν. Η ομάδα μας έχει ένα καλό μέταλλο, το οποίο βγαίνει η εικόνα του μέσα στο γήπεδο».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Ήδη έχουμε φτάσει δέκατη αγωνιστική και έχει άλλες τριάντα αγωνιστικές. Εμείς προσπαθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Το ότι είμαστε πρώτοι δεν λέει τίποτα, αφού υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Η αλήθεια είναι ότι ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο. Αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες και προσπαθεί να βρει την παλιά του αίγλη. Αποκτώντας αυτό σταδιακά ο κόσμος θα αγαπήσει ξανά την ομάδα. Έχουμε οπαδούς κοντά μας, όμως πιστεύω ότι στη συνέχεια και οι δύσπιστοι θα έρθουν δίπλα μας. Ίσως να είναι απογοητευμένοι. Για να φτάσει μία ομάδα στην πρώτη κατηγορία, πρέπει να περάσει από τη δεύτερη. Δεν αισθανόμαστε πίεση και στόχος μας είναι αυτός που σας προανέφερα. Είμαστε μέσα στον στόχο μας, όμως, ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και θα δούμε πολλά μέσα σε αυτό το διάστημα».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω την ομάδα του Απόλλωνα να επιστρέψει στην Α’ Εθνική. Η φανέλα είναι πολύ βαριά και η ιστορία πολύ πιο μεγάλη. Μερικές φορές μας βγαίνει και άλλες όχι. Να ξέρουν όλοι ότι θα κάνουμε το παν για το καλύτερο του Απόλλωνα»

Για τον λόγο που επέστρεψε γρήγορα στην Ελλάδα από την Κύπρο: «Ήταν προσωπικοί λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση».



Euroleague: Τώρα έχει... ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός AKTOR, για το θαύμα ο Ολυμπιακός - Πότε είναι τα Game 5
Euroleague: Τώρα έχει... ΟΑΚΑ o Παναθηναϊκός AKTOR, για το θαύμα ο Ολυμπιακός - Πότε είναι τα Game 5
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (03/05) - Με Φενέρμπαχτσε - Μονακό για την Euroleague
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Επαφές της Τσέλσι με Έβερτον για Πίκφορντ!
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
Ρεμς: Κοινή συναινέσει «διαζύγιο» με τον Στιλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved