Η πικρία του Γκούρτσα από τον Πανσερραϊκό

Η πικρία του Γκούρτσα από τον Πανσερραϊκό

Στον αγώνα της Παναχαϊκής με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» ο Δημήτρης Γκούρτσας πέτυχε χατ τρικ και παρόλο που η αχαϊκή ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ο ίδιος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της 8ης αγωνιστικής της Football League.

Την 9η αγωνιστική ο Γκούρτσας θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Πανσερραϊκό και με αφορμή αυτή την αναμέτρηση έκανε δηλώσεις στην ΕΡΑ Σερρών όπου αναφέρθηκε σε όσα έγιναν το καλοκαίρι και τον οδήγησαν εκτός ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο χατ – τρικ που πέτυχε (είναι το τρίτο του), στην νυν ομάδα του την Παναχαϊκή, στον Πανσερραϊκό και τον κόσμο του, τον Αλέξη Κούγια, και την επιλογή του Γιάννη Παπακώστα να αναλάβει την Παναχαϊκή.

Aναλυτικά είπε:

Για το χατ - τρικ κόντρα στην Καλλιθέα: «Είναι η 3η φορά που πετυχαίνω χατ-τρικ. Είχα πετύχει δύο φορές με τους Νέους του Πανσερραϊκού κοντρα σε Άρη και Λεβαδειακό. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την ισοπαλία γιατί ήμασταν καλύτεροι».

Για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό: «Περιμένουμε η ομάδα μας να ανέβει αγωνιστικά και θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε και στη βαθμολογία. Έχουμε μόνο μια νίκη εντός έδρας και θέλουμε να πάρουμε και άλλες. Ο κόσμος είναι κοντά μας και στο παιχνίδι με τη Λάρισα που έγινε στο γήπεδο μας υπήρχε αρκετός κόσμος».

Για την πρώην ομάδα του: «Ο Πανσερραϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, την έχω παρακολουθήσει αρκετά και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως ο Πανσερραϊκός δείχνει να περνά μια αγωνιστική κοιλιά».

Για το τι περιμένει ο ίδιος από το παιχνίδι: «Θέλουμε να δείξουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο κόντρα στον Πανσερραϊκό. Σίγουρα θα είναι περίεργο συναίσθημα. Είναι πρώτη φορά που θα είμαι αντίπαλος, αλλά ως επαγγελματίας θα κάνω το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα μου. Θέλω να δείξω πράγματα σε κάποιους ανθρώπους. Νομίζω και ο Ντιόγκο και ο Σαλαμαστράκης και ο Βοσκόπουλος θα νιώσουν περίεργα».

Για τα όσα έγιναν το καλοκαίρι γύρω από το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του που τελικά δεν έγινε: «Υπήρχε αισιοδοξία ότι θα ανανεώσω και θα συνεχίσω στον Πανσερραϊκό, αλλά κάποιος άνθρωπος της διοίκησης μετέφερε άλλα πράγματα σε εμένα, άλλα στον προπονητή και άλλα στον πρόεδρο και δημιουργήθηκε θέμα. Δεν ήταν οικονομικό το πρόβλημα. Έμαθα κάποια πράγματα μετέπειτα. Δεν υπήρχε θέμα να ζητάω αυτοκίνητο όπως ακούστηκε. Εγώ πηγαινοερχόμουν με το λεωφορείο στις προπονήσεις και ελάχιστοι το ξέρουν αυτό. Όταν κλήθηκα να υπογράψω συμβόλαιο, άλλα είχαμε συμφωνήσει και άλλα έγραφε το συμβόλαιο. Ξέρουν όλοι στις Σέρρες για ποιον μιλάω. Η πικρία μου είναι ότι δε μίλησα με τον Πέτρο Θεοδωρίδη γιατί τον είχα σαν πατέρα και δε με πήρε ένα τηλέφωνο να με ρωτήσει τι έγινε. Θέλω να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται γιατί και αυτοί άλλα άκουγαν».

Για τον Αλέξη Κούγια: «Είναι πολύ κοντά στους παίκτες, προσπαθεί για το καλύτερο για την Παναχαϊκή και για όλο το ποδόσφαιρο. Είναι από τους προέδρους που ξέρουν μπάλα».

Για τους Νέους που προωθήθηκαν στον Πανσερραϊκό: «Είναι πολύ καλή κίνηση του προπονητή και του προέδρου να ανεβάσουν αρκετούς παίκτες από την ομάδα. Μπορούν να σηκώσουν το βάρος αλλά το επικίνδυνο είναι να μπεις κατευθείαν στα βαθεία. Ξέρει ο κ. Γρηγορίου τι μπορώ να κάνω».



Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Ελεύθερη πτώση για την Άστον Βίλα - Έχασε απ' την Μπράιτον, τραυματίστηκε ο Ρότζερς!
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved