Ντάβαρης: «Στόχος του Πανηλειακού η πρωτιά!»

Ντάβαρης: «Στόχος του Πανηλειακού η πρωτιά!»

Ο Πανηλειακός θέλει να κατακτήσει την πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο της Football League 2 και ως εκ τούτου να κερδίσει την άνοδο για τη Football League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Ντάβαρης.

Ο διοικητικός επικεφαλής του συλλόγου από την Ηλεία μίλησε στο τοπικό κανάλι Cosmos TV και τόνισε πως παρά τα πρώτα άτυχα αποτελέσματα η ομάδα βλέπει μπροστά και συνεχίζει την προσπάθειά της.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο κ. Ντάβαρης:

Για τα πρώτα παιχνίδια του Πανηλειακού: «Διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δώσαμε τα δυο πρώτα επίσημα παιχνίδια μας, που ήταν και τα δυο δύσκολα ντέρμπι. Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος με την Καλαμάτα είχαμε την ατυχία να δεχτούμε πολύ νωρίς ένα γκολ από το... πουθενά, που μας επηρέασε για αρκετό διάστημα του αγώνα ενώ στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε τη νίκη. Στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δυστυχώς υποκύψαμε στα πέναλτι, τα οποία σε αρκετά μεγάλο βαθμό είναι και θέμα τύχης. Θέλαμε πολύ την πρόκριση και για οικονομικούς λόγους. Θα ήταν μια σημαντική οικονομική ανάσα για μας, σε μια τόσο δύσκολη εποχή, που όμως δεν ήρθε. Βλέπουμε όμως μπροστά, και συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια μας σε όλα τα επίπεδα».

Για τους στόχους της ομάδας και για το σχέδιο αναδιάρθρωσης: «Το σχέδιο αυτό είναι σωστό, ειδικά σε ότι αφορά τις προβλέψεις του για τη Β' και τη Γ' Εθνική. Είναι σαφώς αναγκαίο να εφαρμοστεί, και θα μπορούσε μάλιστα να έχει γίνει αυτό και τουλάχιστον ένα - δυο χρόνια πριν. Υπενθυμίζεται ότι εμείς ως Πανηλειακός έχουμε κάνει και παλιότερα ανάλογες τέτοιες, δημόσιες προτάσεις. Από κει και πέρα, σίγουρα πολλαπλασιάζει τις προοπτικές μας για άνοδο στη Β' Εθνική. Περιμένω πλέον να οριστικοποιηθεί από την ΕΠΟ και τα άλλα συναρμόδια όργανα, να γίνει επίσημο και να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο. Για μας πάντως, σε ότι αφορά το στόχο μας στο φετινό πρωτάθλημα, δεν αλλάζουν πολλά, αφού την πρώτη θέση στοχεύουμε και θέλουμε, είτε ανέβαινε απευθείας μόνο ο πρώτος του ομίλου, είτε και τώρα που προβλέπεται να ανέβουν περισσότερες ομάδες! Η πρωτιά παραμένει στόχος για το φετινό Πανηλειακό».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Δημόπουλος, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα είναι καινούρια, χτίστηκε από την αρχή, και μάλιστα σε λίγο χρονικό διάστημα. Όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι καινούριοι, είναι καινούριος κι ο προπονητής, καινούριος στην ομάδα είμαι κι εγώ, το ίδιο και κάποια άλλα στελέχη που βοηθάνε στη φετινή προσπάθεια. Σίγουρα έχουμε πολλές δυνατότητες. Ήδη δείξαμε μέρος τους στα δυο πρώτα παιχνίδια μας, παρότι μπήκαμε απευθείας στα... βαθιά και ξεκινήσαμε με δυο δυνατά ντέρμπι. Έχουμε τώρα δυο εκτός έδρας ματς, που στοχεύουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες τους και να πάρουμε τη νίκη σε αυτά. Αν πραγματικά γίνει αυτό, κάτι που σίγουρα είναι στις δυνατότητες του Πανηλειακού, πιστεύω ότι από κει και πέρα, θα έχουμε βρεθεί στην κορυφή και θα συνεχίσουμε με νέα, μεγάλη ώθηση».



Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
Μίλαν: Τελικές επαφές με Λοπετέγι για αντί-Πιόλι
Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR: Οριστικά εκτός ο Χουάντσο - Με 14 παίκτες στην αποστολή
Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR: Οριστικά εκτός ο Χουάντσο - Με 14 παίκτες στην αποστολή
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/04) - Με LaLiga, Serie A και Super League 2
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/04) - Με LaLiga, Serie A και Super League 2
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Πάμε βήμα βήμα - Να κερδίσουμε το πρώτο ματς»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Πάμε βήμα βήμα - Να κερδίσουμε το πρώτο ματς»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved