Football League: Αυλαία πρεμιέρας με ντέρμπι στον Βόλο

Football League: Αυλαία πρεμιέρας με ντέρμπι στον Βόλο

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Καβάλα ξεχωρίζει από τα έξι κυριακάτικα ματς που κλείνουν την αυλαία της πρεμιέρας στη Football League.

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν το Σάββατο (29/09) από τα ματς της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστούν την Κυριακή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις (σέντρα στις 16:45) και τα βλέμματα συγκεντρώνει η αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμαθαν για την ένταξή τους στη Football League λίγες ημέρες πριν τη σέντρα, όμως είναι έτοιμοι εδώ και καιρό και έχουν βάλει στόχο την άνοδο. Στην ίδια μοίρα, αυτή του επεισοδιακού καλοκαιριού βρέθηκε και η φιλοξενούμενη Καβάλα. Ανακοίνωσε όλες τις μεταγραφές μαζεμένες, όμως ξεκίνησε προετοιμασία πριν από δύο εβδομάδες και, σίγουρα, δεν έχει «δέσει». Το μεταξύ τους ματς στο Πανθεσσαλικό, πάντως, δεν παύει να είναι ντέρμπι.

Ένα άλλο φαβορί για την άνοδο, η Νίκη Βόλου θα δοκιμαστεί στα Ψαχνά. Πριν από λίγες ημέρες επικράτησε 4-1 των «πράσινων» σε φιλικό στο Πανθεσσαλικό, όμως η αναμέτρηση της πρεμιέρας είναι τελείως διαφορετική. Οι γηπεδούχοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν τονωτική ένεση και να αποδείξουν ότι θα είναι καλύτεροι από πέρυσι, ενώ οι Θεσσαλοί στοχεύουν να συνεχίσουν και στα επίσημα ματς τις καλές εμφανίσεις.

Στη Δράμα θα συγκρουστούν η τοπική Δόξα και η Καλλιθέα. Οι «Μαυραετοί» επιστρέφουν… σπίτι έπειτα από μία σεζόν στην εξορία και, φυσικά, θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να «ζεστάνουν» τους φιλάθλους τους. Αντίπαλος η Καλλιθέα, η οποία θα έχει απουσίες, αλλά σίγουρα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Νίκη Βόλου. Το πρόσωπο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν ήταν σταθερό στα φιλικά, όμως είναι φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που «χτίστηκε» λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και λίγο έλειψε να μην παραταχθεί στον αγώνα της πρεμιέρας λόγω οφειλών.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα γίνουν στην Επανομή και τα Γιαννιτσά. Η Αναγέννηση Επανομής θα παρουσιαστεί με νεανικό ρόστερ και θέλει το τρίποντο στην προσπάθεια για την παραμονή, όμως ο φιλοξενούμενος Φωκικός με τον Κριστόφ Βαζέχα στον πάγκο του έχει στόχο μία πορεία καλύτερη από πέρυσι και, φυσικά, το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Η άλλη Αναγέννηση, αυτή των Γιαννιτσών αναζητά βαθμούς για να πετύχει το ταχύτερο δυνατό τον στόχο της σωτηρίας. Αντίπαλός της ο Βύζας Μεγάρων που έχει τις ίδιες βλέψεις. Οι Μεγαρείς πέρυσι είχαν φύγει από τα Γιαννιτσά με το τρίποντο και θα ήθελαν να το επαναλάβουν παρότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής (16:45)

Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα

Απόλλων Σμύρνης – Θρασύβουλος

Δόξα Δράμας – Καλλιθέα

Αναγέννηση Επανομής – Φωκικός

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βύζας Μεγάρων

Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου



Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
Πυγμαχία: Ο Κανέλο Άλβαρες «γκρέμισε» τον Μουνγκούια και διατήρησε τους τίτλους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved