Εθνικός Γαζώρου: Όλοι… ΔΕΘ

Εθνικός Γαζώρου: Όλοι… ΔΕΘ

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, ο βοηθός του Αχιλλέας Αγγελόπουλος, μέλη του προπονητικού επιτελείου και οι αρχηγοί έδωσαν το «παρών» στο περίπτερο των «κυανόλευκων» στη ΔΕΘ.

Δημοσιογράφοι – αθλητικογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Θεσσαλονίκης αλλά και των Σερρών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου, για μια συνάντηση γνωριμίας στο περίπτερο 12 της 77ης Δ.Ε.Θ., στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει εξασφαλίσει, για την προβολή της ομάδας.

Οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση των κυανόλευκων χρωμάτων και να ενημερωθούν από τους υπευθύνους για την ιστορία της ομάδας αλλά και τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης, στην προσπάθεια ανάδειξης του σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Στο περίπτερο βρέθηκαν μέλη της διοίκησης, ο προπονητής, Παναγιώτης Διλμπέρης, ο βοηθός του, Αχιλλέας Αγγελόπουλος, ο γενικός αρχηγός, Θόδωρος Άγγος, ο γυμναστής, Τάσος Καζίας και οι αρχηγοί, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Κατσαβάκης, Αντώνης Μαχαιρούδης και Παναγιώτης Μπεκιάρης.

Σε δηλώσεις τους προπονητής και αρχηγοί δήλωσαν τα παρακάτω:


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ: «Νομίζω ότι γενικότερα ο Εθνικός Γαζώρου τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι πρωτοπορεί σε όλα τα επίπεδα, και προσπαθεί να παρουσιάσει καταρχήν την φιλοσοφία του, που είναι πολύ διαφορετική στο ποδόσφαιρο και μάλιστα απέχει πάρα πολύ από τις υπόλοιπες ομάδες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση, που σκέφτηκε να κάνει αυτή την προσπάθεια και αυτό το event. Νομίζω ότι σιγά - σιγά αρχίζει η ομάδα να υλοποιεί τον πιο βασικό στόχο που έχει, και είναι να γίνει γνωστή στο ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό».

Για τα νέα δεδομένα στην Football League:

«Δεν αλλάζει κάτι ριζικά, μπαίνουν άλλα έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι από μια άποψη είναι θετικό, με την έννοια ότι το πρωτάθλημα αποκτά άλλη αίγλη, με την παρουσία τριών πολύ γνωστών και μεγάλων ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο δυνατοί και πιο προσεκτικοί ώστε να αντέξουμε σε αυτά τα έξι περισσότερα παιχνίδια.

Σίγουρα θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το ρόστερ μας έτσι ώστε να έχουμε τις επιλογές και από εκεί και πέρα αν δοθεί κάποια φημολογούμενη παράταση στις μεταγραφές, θα κάνουμε μια - δυο κινήσεις για να ενισχύσουμε και ποιοτικά και αριθμητικά το ρόστερ της ομάδας».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: «Μας αφήνει ουδέτερους η απόφαση για τις 21 ομάδες, εκτός από το ότι θα πρέπει να έχουμε περισσότερες αντοχές. Απλά εμείς από ένα πρωτάθλημα μίνι, θα πάμε σε ένα πρωτάθλημα τεράστιο, αυτή είναι η διαφορά. Εγώ, προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο γιατί και οι προσωπικοί μας στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από την καλή πορεία την ομάδας.

Όσο για την πρωτοβουλία αυτή της ΠΑΕ να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στη Δ.Ε.Θ., την θεωρώ εξαιρετική, γιατί δίνει την δυνατότητα να βγούμε και έξω από τα όρια του νομού. Είναι μια καλή προσπάθεια η οποία θα πρέπει να διατηρηθεί και να έχει ανταπόκριση και από τον κόσμο, και από άλλες ομάδες αν μπορούν να το κάνουνε».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΟΥΔΗΣ: «Σίγουρα με τα καινούρια δεδομένα δυσκολεύει το πρωτάθλημα κι άλλο. Μπαίνουν τρις ιστορικές ομάδες στην κατηγορία και θα είναι από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα στη Β΄ Εθνική. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και από εκεί και πέρα όσο ψηλότερα πάει η ομάδα, τόσο το καλύτερο για όλους.

Για μένα η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, λόγω του τραυματισμού, αλλά νομίζω ότι οδεύω προς το καλύτερο. Με την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος, δίνεται χρόνος στους τραυματίες, όπως και εγώ, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να βοηθήσουμε τον προπονητή για να έχει περισσότερες λύσεις στο πρωτάθλημα που θα είναι και μακρύ».

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: «Είναι κάποιες αποφάσεις τις οποίες τις αναμέναμε, όσον αφορά την συμμετοχή τριών ακόμη ομάδων στο πρωτάθλημα της Football League. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Σίγουρα το αρνητικό είναι ότι θα είναι παρατεταμένη η προετοιμασία. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γιατί υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες. Εμάς στόχος μας είναι μια γρήγορη παραμονή και στην συνέχεια μια καλή πορεία. Εγώ θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω φέτος την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της».



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved