Πρώτα η παραμονή για την Επανομή

Πρώτα η παραμονή για την Επανομή

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Κώστα Γαλτσίδης έβαλε αρχικό στόχο την παραμονή.

Ο τεχνικός των «πράσινων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τον στόχο της Επανομής στο προσεχές πρωτάθλημα και τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν μελλοντικά να απαρτίζονται κυρίως από δικά τους παιδιά.

Αναλυτικά ο Γαλτσίδης δήλωσε:

: «Η φετινή χρονιά είναι πολύ σημαντική για την Αναγέννηση. Από τη διοίκηση έγινε αλλαγή πλάνου στο επιχειρησιακό κομμάτι, κάτι που βεβαίως είναι αλληλένδετο στο αγωνιστικό σκέλος. Η φιλοσοφία της Αναγέννησης είναι τα επόμενα χρόνια να απαρτίζεται κατά μεγάλο ποσοστό από παιδιά της Επανομής. Αυτό προϋποθέτει υπομονή και δουλειά σε βάθος χρόνου, από τα χαμηλά τμήματα της ομάδας. Για να πάρει σάρκα και οστά αυτή η φιλοσοφία, πρέπει φέτος να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία για ακόμα μια χρονιά και η καταξίωση».

Για να συνεχίσει ο Κώστας Γαλτσίδης: «Δημιουργούμε μια ομάδα ξεκινώντας από το μηδέν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Πήραμε παίκτες έμπειρους, όπως οι Ογκουνσότο και Τέλλος, ενώ η ενίσχυση παραμένει ανοιχτή. Κάναμε ουσιαστικές και αξιόλογες προσθήκες, με παίκτες που έχουν πολλά κίνητρα, κάτι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτό το ρόστερ υπάρχει και αξία και γνώση. Μένει απλώς να προχωρήσουμε στο «χτίσιμο» με δημιουργικότητα. Απαραίτητα στοιχεία, όπως έχω τονίσει ξανά, είναι η πίστη, η αφοσίωση και η συνέπεια. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου».

Το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας δίνει το Σάββατο η Αναγέννηση Επανομής, που αντιμετωπίζει στις 18:00 στην Κουτσούφλιανη τη β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Γαλτσίδης ενδέχεται να προφυλάξει τον Δημήτρη Τσερκέζο, που αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα στο γόνατο από το τεστ με τον Μακεδονικό. Στα μεταγραφικά, τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις με την απόκτηση ενός παίκτη σε κάθε γραμμή.



Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved