Έφερε Μοράν η Επανομή

Έφερε Μοράν η Επανομή

Στην Επανομή ο Αργεντινός Ιβάν Μοράν και αναμένεται να αποκτηθεί.

Οι «πράσινοι» την Τετάρτη (01/08) ανακοίνωσαν την απόκτηση του 18χρονου ακραίου μέσου, Πέτρου Λένου από τη δεύτερη ομάδα του Άρη. Ο νεοαποκτηθείς νωρίτερα αγωνιζόταν στον Ατρόμητο Πλαγιαρίου.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο 20χρονος Αργεντινός Ιβάν Μοράν. Ο νεαρός είναι αριστερό μπακ με θητεία στη Νιούελς Ολντ Μπόις και θα ακολουθήσει την προετοιμασία στην Κουτσούφλιανη, καθώς αναμένεται να αποκτηθεί.

Φιλική νίκη (4-0) επί του Μακεδονικού

Με 4-0 επιβλήθηκε στην Πολίχνη επί του Μακεδονικού η Αναγέννηση Επανομής, στο παρθενικό φιλικό της προετοιμασίας. Ο Κώστας Γαλτσίδης είχε τη δυνατότητα να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα, μετά από τις πρώτες μέρες των επίπονων προπονήσεων, αν και είναι σαφές ότι οι πράσινοι έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο. Ο τεχνικός της Αναγέννησης χρησιμοποίησε την πλειοψηφία του ρόστερ, ενώ αντικαταστάθηκε προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ο Δημήτρης Τσερκέζος. Στο τεστ δεν πήρε μέρος ο Γρηγόρης Κυζιρίδης, που θα ενταχθεί την Πέμπτη στην προετοιμασία, στην Κουτσούφλιανη όπου για ένα δεκαήμερο θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο. Για την Επανομή σκόρερ χρίστηκαν οι Τέλλος (20΄), Κουκουλέκης (53΄) και Δραγανίδης (70΄ και 78΄).

Γαλτσίδης: «Θετικά στοιχεία»

Μετά το φιλικό, ο τεχνικός της Αναγέννησης, Κώστας Γαλτσίδης, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από την πρώτη εικόνα και τα δείγματα γραφής της ομάδας. Ήταν ένα παιχνίδι αποφόρτισης από τις προπονήσεις. Οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν και εγώ έβγαλα κάποια θετικά συμπεράσματα. Ειδικά από κάποια στοιχεία, όπως η ανάπτυξη του παιχνιδιού, με ικανοποίησαν. Ασφαλώς, ακόμα είμαστε στην αρχή και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεδομένου ότι το ρόστερ άλλαξε ριζικά. Στο βουνό θα δουλέψουμε σε κάποια τεχνικοτεχνικά θέματα μεγαλύτερης εξειδίκευσης. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και μέσα από τα φιλικά θα επιδιώξουμε το μοντάρισμα. Θα κάνουμε περίπου τέσσερις μεταγραφές ακόμα. Σίγουρα θα έρθει ένας επιθετικός και δυο μέσοι».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Μπαντής, Ασλανίδης, Μπάρδας, Σταυρίδης, Σαπανίδης, Στεφανίδης, Καϊάφας, Μπουλγκουρίδης, Λευκαρίτης, Κωστίδης, Μαντζίρης.

ΕΠΑΝΟΜΗ: Τοπαλίδης, Λαμπερνάκης, Λεκάκης, Τέλλος, Φωτιάς, Κεφάλας, Κουλίδης, Λένος, Μπαλασάς, Ταχματζίδης, Ογκουνσότο.Έπαιξαν και οι Μαλαμής, Κουκουλέκης, Μίξιος, Παπατζίκος, Τσερκέζος, Μεϊντής (υπό δοκιμή), Δραγανίδης, Ντέντας, Τσιρλίδης, Αθανασιάδης (υπό δοκιμή), Σαλούκας.



Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Μπράουν: «Να σταματήσουμε τον Λεσόρ»
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Πολύ δύσκολα προλαβαίνει Game 5 ο Λαρεντζάκης
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
Άρση βαρών: έπεσε νεκρός ο Ολεξάντρ Πελεσένκο στον πόλεμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved