Μανίκας: «Δυνατός και έτοιμος για όλα ο Ηρακλής»

Μανίκας: «Δυνατός και έτοιμος για όλα ο Ηρακλής»

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ηρακλή, σύμφωνα με τον Γιώργο Μανίκα.

Ο αντιπρόεδρος του «Γηραιού» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4» και τόνισε πως μέχρι την Τρίτη ή Τετάρτη περιμένει να γίνει γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα από τη νέα περίοδο, επισημαίνοντας πως οι «κυανόλευκοι» θα είναι δυνατοί και έτοιμοι για όλα.

«Εξελίξεις υπάρχουν κάθε στιγμή αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που γίνονται. Πιστεύω ότι μέχρι Τρίτη ή Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει το θέμα και θα ξέρουμε που θα αγωνίζεται η ομάδα. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο πάνω σε αυτό το θέμα, απλά περιμένουμε το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων και θέλουμε να δούμε τις δεσμεύσεις να γίνονται πράξη. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε έως τώρα ότι κινήσεις χρειαζόταν και περιμένουμε τώρα τις πράξεις. Ο Ηρακλής είναι ο μόνος αδικημένος και πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Μανίκα για να προσθέσει:

«Η διοίκηση κοιτά μόνο το καλό του Ηρακλή, ο κόσμος να είναι ήσυχος. Καλά κάνει φυσικά και πιέζει και θέλουμε να συνεχίσει να βοηθά και να στηρίζει την ομάδα με την αγορά διαρκείας και μετοχών ώστε να έχει λόγο στις εξελίξεις. Ο Ηρακλής δεν είναι πλέον ανύπαρκτος, είναι δυνατός και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι κάθε μέρα που περνάει».

Για το ποιοι ήταν εκείνοι που έχουν δεσμευτεί στον Ηρακλή για θετική έκβαση του θέματος: «Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιους και τις δεσμεύσεις τους απέναντι στον Ηρακλή. Χθες πάντως στην συνέλευση της ΕΠΟ δεν είχαμε κάποιο παράπονο από την ΕΠΟ με εξαίρεση την στάση του κ. Κουρίδη, η ΕΠΟ στήριξε τον Ηρακλή και περιμένουμε να συνεχίσει να το κάνει ως το τέλος.

Είναι πολυσύνθετο το θέμα, όμως πρέπει να τα πουν μεταξύ τους όλοι και να δικαιώσουν τον Ηρακλή. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλες ομάδες, δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλες ομάδες. Δεν θα αδικήσουμε κανένα, ο Ηρακλής αντίθετα είναι αδικημένος και πρέπει να αποκατασταθεί.

Προσωπικά δεν θα ησυχάσω αν δεν δω τον Ηρακλή στην Α` Εθνική. Εμείς ως Ηρακλής μιλήσαμε με όσους πρέπει, όσες φορές πρέπει, ξέρω ότι ο κόσμος όμως περιμένει αποτέλεσμα και από εκεί θα μας κρίνει όλους, από το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί η διοίκηση του Ηρακλή.

Πάντως και στην Γ` Εθνική να παίξουμε φέτος, θα κερδίσουμε άνετα την άνοδο μας και αυτό θέλω, να περνάμε εύκολα τις κατηγορίες και να επιστρέψουμε στην Α` Εθνική γρήγορα».

Κλείνοντας, ο κ. Μανίκας υπογράμμισε: «Ο Ηρακλής θα είναι δυνατός παντού και είναι έτοιμος για όλα. Θέλουμε να τελειώνει το θέμα μέχρι την Τρίτη - Τετάρτη ώστε να ολοκληρώσουμε στην συνέχεια τον προγραμματισμό μας. Δεν θέλω να πω αν είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος αλλά το σίγουρο είναι ότι οι κινήσεις της διοίκησης του Ηρακλή ήταν σωστές. Ο Ηρακλής έχει αλλάξει δρόμο και θέση πλέον».



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved