Κανακούδης: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει Ηρακλή»

Κανακούδης: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει Ηρακλή»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ηρακλή στην περίπτωση που αυτός ανέβει στη Football League, εξέφρασε ο Πέτρος Κανακούδης.

Ο πρώην άσος του «Γηραιού» μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis για το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την κυανόλευκη φανέλα.

«Αυτόν τον καιρό προπονούμαι μόνος μου. Με τον Ηρακλή δεν μπορώ να πω πως γίνεται και κάτι. Η ομάδα από ότι έχω πληροφορηθεί βρίσκεται σε πολύ σημαντικά ραντεβού για το που θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο. Έχει εκδηλωθεί ένα ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου. Κάναμε μια κουβέντα και έχουν εκτιμήσει τον τρόπο που είχα συμπεριφερθεί στην ομάδα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κανακούδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Κανακούδης:

Για το αν επιθυμεί να φορέσει τα κυανόλευκα και κατά πόσο θα εξαρτηθεί από την κατηγορία που θα βρίσκεται του χρόνου ο Ηρακλής: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται στον Ηρακλή. Έχει σημασία που θα αγωνίζεται του χρόνου. Δεν θέλω να αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική γιατί αισθάνομαι πως δεν είμαι για εκεί. Για τον Ηρακλή το σκέφτομαι πολύ θετικά σε περίπτωση που προβιβαστεί στη Football League».

Για την προσέγγιση που είχε από τους ανθρώπους της ομάδας: «Η νέα διοίκηση είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βίωσα στο παρελθόν. Ο τρόπος που με προσέγγισαν ήταν πολύ όμορφος και πολύ ιδιαίτερος. Ο Ηρακλής θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει και η ομάδα που θα συνεχίσω θα θέλω να κάνει πρωταθλητισμό».

Για το πώς θα πορευθεί τις επόμενες ημέρες: «Είμαι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά υπάρχουν και άλλα δεδομένα. Εγώ είμαι ξεκάθαρος στην κουβέντα που έκανα με τους ανθρώπους της ομάδας. Τους είπα ότι σέβομαι τον Ηρακλή και ένιωθα και νιώθω πολύ καλά εκεί. Ο κόσμος με αγάπησε. Τα πράγματα όμως στο ποδόσφαιρο είναι πολύ ρευστά. Αν έρθει μια πρόταση που θα με ικανοποιεί δεν μπορώ να μην τη συζητήσω».

Για την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Πλέον το ποδόσφαιρο αρχίζει και χάνει την αίγλη του. Ο κόσμος πλέον δεν το αντιμετωπίζει ως μια διαφυγή για τα προβλήματά του γιατί δεν υπάρχει εξέλιξη. Όλες αυτές οι αποφάσεις που βγαίνουν κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο και στους ποδοσφαιριστές. Οι μόνοι που μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια είναι αυτοί που είναι κάτω των 24 ετών και είναι το μόνο καλό από όλο αυτό που έγινε. Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι δύσκολες και το ξέρουμε όλοι. Όλο αυτό είναι κοινωνικό φαινόμενο και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει».



Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved