Πατελής: «Δεν θέλει… πολύ για την άνοδο ο Ρούβας!»

Πατελής: «Δεν θέλει… πολύ για την άνοδο ο Ρούβας!»

Αισιόδοξος ότι ο Ρούβας είναι έτοιμος να διεκδικήσει του χρόνου την άνοδο στη Football League με το υλικό που διαθέτει, σύμφωνα με τον Γιώργο Πατελή.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Γιώργου Πατελή στο cretesports.gr:

Τι θα έπρεπε να έχει γίνει διαφορετικά για να μπορέσει να κυνηγήσει την άνοδο ο Ρούβας;

«Να πούμε από την αρχή ότι δεν πάμε για την παραμονή, αλλά για τα μπαράζ ανόδου. Να βάλεις στόχο τον πρωταθλητισμό. Φάνηκε σε όλους ακατόρθωτο και να σωθούμε ακόμη, έχοντας ξεκινήσει με μηδέν βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές. Κάποια στιγμή που τα καταφέραμε θελήσαμε να αλλάξουμε το στόχο.

Όμως αυτό δε μπόρεσαν να το διαχειριστούν οι μικρότεροι σε ηλικία παίκτες. Πώς να αλλάξουν νοοτροπία σε μια στιγμή και να πουν ότι πάμε για το παραπάνω; Ίσως εφησυχάστηκαν και κάποιοι όταν είδαν ότι τα καταφέραμε με την παραμονή, αλλά μας ενόχλησε η απώλεια του στόχου των μπαράζ».

Η χρονιά δεν τελείωσε με τον ιδανικό τρόπο για τον Ρούβα, παρά την εξασφάλιση της παραμονής...

«Είμαι ικανοποιημένος με τη χρονιά που έκανε η ομάδα. Τον βασικό στόχο τον πετύχαμε και βλέπω από την αρχή ως το τέλος, όχι μόνο ένα κομμάτι. Αν πετυχαίναμε τη συμμετοχή μας στα μπαράζ ανόδου, θα ήταν πολλά συν για όλους. Με το υλικό που έχει ο Ρούβας δε θέλει πολύ να διεκδικήσεις την άνοδο».

Όταν επέστρεψες τον Ιανουάριο στο Ρούβα, ποιος ήξερες ότι θα ήταν ο ρόλος σου;

«Με τον τρόπο τους, οι προπνητές μου πέρασαν ότι θα πρέπει να κατευθύνω την ομάδα από την άμυνα. Βασίστηκαν στην εμπειρία μου, είναι στο χαρακτήρα μου, να μιλώ στους άλλους και πιστεύω ότι ξέρω να διαβάζω το παιγνίδι. Απλώς το να βάζεις τις φωνές στο συμπαίκτη σου είναι λάθος, επειδή κάποιοι δε μπορούν να το χειριστούν, το παίρνουν μέσα τους και χάνονται. Ειδικά όταν έχεις νεαρούς δίπλα σου, δεν ξέρεις αν τους φωνάξεις πώς θα αντιδράσουν. Καλύτερα είναι να βρεις κώδικα να επικοινωνείς μαζί τους και να έχεις πιο σωστά τις γραμμές και να λειτουργεί καλύτερα η ομάδα».

Η ομάδα του Ρούβα τι προσωπική αίσθηση σου αφήνει;

«Καλή εντύπωση και με τους συμπαίκτες μου υπήρχε καλό κλίμα, αλλά και με το προπονητικό επιτελείο. Ακόμη και διοικητικά δεν υπήρχαν προβλήματα και όποιο θέμα δημιουργήθηκε, λύθηκε με ωραίο τρόπο. Λίγο οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας, λίγο ο προπονητής μας και λίγο η διοίκηση να δώσει μια λύση: δεν λειτουργούσαν καθαρά επαγγελματικά, μοιράζοντας πρόστιμα και ποινές. Προσπαθούσαν να λύσουν τα προβλήματα με άλλους τρόπους».



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved