Κούγιας: «Αντίθετοι στις αδειοδοτήσεις, πωλητήριο σε Μαπούκου»

Κούγιας: «Αντίθετοι στις αδειοδοτήσεις, πωλητήριο σε Μαπούκου»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας έδωσε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το θέμα των αδειοδοτήσεων, των play off και το νέο παράπτωμα του Μαπούκου.

Ο ιδιοκτήτης των Αχαιών δήλωσε: 

«Παρακολουθούμε τα πάντα, δεν θα ανεχθούμε αδιάφορες ομάδες που κατεβαίνουν με αναπληρωματικούς σε αυτά τα μας. Ξέρουμε τι γίνεται και τι έχει γίνει στο παρελθόν. Θα αναφέρουμε το γεγονός στην UEFA, πρώτα στην ΕΠΟ και μετά στην UEFA. Θέλουμε καθαρές διαιτησίες και μέσα από αυτά τα παιχνίδια να δείξουμε το καλό πρόσωπο όλες οι ομάδες. Εμείς διαμαρτυρόμαστε εντόνως και το κάνουμε πριν ξεκινήσουμε τα πλέι οφ.

Αν δεν μας αφαιρούσαν τους 5 βαθμούς παράνομα θα ήμασταν στο +4. Μπαίνουμε στα πλέι οφ με αρνητικό πλεονέκτημα, 1 βαθμό αντί 4. Μπαίνουμε με αντιπάλους ομάδες που έχουν εμπλακεί στα στημένα. Πριν λίγες ημέρες, δέχθηκα μια παρέμβαση για το θέμα των διαιτητών και αν ήταν καλύτερα να μας σφυρίξουν διαιτητές Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε τους ίδιους διαιτητές που είχαμε σ’ όλο το πρωτάθλημα».

Για τα play off είπε:

«Ενημερώθηκα πως την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση και την Τετάρτη θα έχουμε τον πρώτο αγώνα των play off. Πρέπει να δείξουμε εικόνα εξαιρετική προς το κοινό που θα μας παρακολουθήσει. Είμαι βέβαιος πως πρώτη θα είναι η Παναχαϊκή. Είμαστε η ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία, είμαστε από την τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας. Σε αυτή την προσπάθεια θα είναι παρόντες και οι οργανωμένοι. Θα δείξουμε Τετάρτη και Κυριακή τον παλμό».

Για τον Μαπούκου:

«Με πολύ μεγάλη λύπη έχω πληροφορηθεί τι έχει γίνειΟ κύριος Παπακώστας εισηγήθηκε την απομάκρυνση του Μαπούκου Μ’ Πια. Έχει δέκα πειθαρχικά παραπτώματα, άσχετα αν έχουμε βγάλει μόνο τα πέντε προς τα έξω. Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης απομακρύνεται από τα αποδυτήρια. Ο Φατιόν, που ήταν ο ποδοσφαιριστής που έγινε εις βάρος του το επεισόδιο ζήτησε να τον συγχωρέσουμε.

Δεν είναι ομάδα κέντρο διερχομένων, μπορεί να μας είναι απαραίτητα αναγκαίος, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι που λείπει ο Φουρτάδο, αλλά θεωρούμε πως είναι ασέβεια για τους υπόλοιπους και για την ομάδα. Η τιμωρία του θα είναι παραδειγματική, αλλά δεν θα μείνει ελεύθερος. Αν δεν βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει, θα τον δώσουμε δανεικό ώστε να μην πάει χαμένο αυτό το ταλέντο».

Για το προπονητικό κέντρο:

«Πριν γίνω πρόεδρος ομάδας Super League θα ήθελα να έχουμε δημιουργήσει ένα προπονητικό κέντρο με τέσσερα γήπεδα. Είναι μια προαναγγελία, ήθελα να το κάνω έκπληξη, αλλά καλύτερα να το πούμε σήμερα. Το τέλευταίο που περιμένουμε είναι η βεβαίωση από τον Δήμο Πατρέων πως θα μας παραχωρήσει το χώρο. Μέχρι την Παρασκευή μας έχουν πει πως θα μας δώσουν το τελευταίο χαρτί».

Για τις αδειοδοτήσεις:

«Από τον Μάρτιο ξεκίνησε μια προσπάθεια να αλλάξουν οι αποφάσεις. Η απόφαση της Super League είναι να μην υποβιβάζονται οι ομάδες. Μας βρίσκει αντίθετους. Πέρσι έγιναν κωμικοτραγικά πράγματα. Οι μόνιμα ευνοημένοι είναι κάποιες ομάδες που υπό προϋποθέσεις δεν θα ανέβαιναν ποτέ στην Super League. Έτσι μόνο και μόνο για να κρατηθεί ο Αστέρας έγινε το νομικό τερατούργημα ώστε να υποβιβαστεί ο Ηρακλής για το πλαστό πιστοποιητικό.

Φέτος, για να βγει ο Αστέρας στην Ευρώπη αλλάξαμε τα νομικό καθεστώς. Αν είχαμε το περσινό καθεστώς θα «έπεφταν» ομάδες. Και πράγματι, θα έβγαινε στην Ευρώπη ο Αστέρας. Φέτος, ακολουθήσαμε μια παράνομη τακτική. Αν είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός προεισέπραξε τα χρήματα από τον ΟΠΑΠ, όπως έχω πληροφορηθεί, τότε η Παναχαϊκή θα αντιδράσει. Δεν μπορούμε να δεχθούμε οι ομάδες που δεν πήραν άδεια να κάνουν μεταγραφές. Εμείς είμαστε τα κορόιδα να πληρώνουμε τα πάντα;».



Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved