«Προτεραιότητά μας ο Πιερικός»

«Προτεραιότητά μας ο Πιερικός»

Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, Παύλος Δήμου και Τάσος Καρακούτσης, εξέφρασαν την πρόθεση να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης μίλησαν οι αμυντικοί της ομάδας της Κατερίνης, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, Παύλος Δήμου και ο τερματοφύλακας, Τάσος Καρακούτσης σχετικά με την παραμονή τους στον Πιερικό. Όλοι τους, εξάλλου, μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Γιαζιτζόγλου: «Το DNA του Πιερικού…»

Ο Γιαζιτζόγλου ανέφερε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά που ξεκίνησε με πολύ καλά συναισθήματα και κύλησε το μεγαλύτερο διάστημα έτσι, αλλά στο τέλος δε καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και ζήσαμε και τα άσχημα. Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, έγινε ό,τι ήταν δυνατόν για να μπούμε στην εξάδα και δεν αδιαφόρησε κανείς.

Μας βγήκε η κούραση μετά το Πάσχα και ήταν φυσιολογικό να μας βγει. Μας έλειπε η φρεσκάδα μιας και δεν είχαμε την πολυτέλεια να έρθει παίκτης από την πάγκο και άμεσα να βοηθήσει την ομάδα. Όχι ότι δεν υπήρχαν παιδιά να το κάνουν αυτό, απλά δεν υπήρχε η πολυτέλεια του χρόνου για να τα βοηθήσει ώστε να το κάνουν απευθείας αυτό.

Σε προσωπικό επίπεδο έχω να πω ότι τα πράγματα οικονομικά δεν είναι τα καλύτερα στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. Ξέρουμε όλοι ότι είναι χάλια και ο καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του.
Σκέφτομαι συναισθηματικά είναι σίγουρο αυτό, από εκεί και πέρα η διοίκηση θα κοιτάξει να κρατήσει αυτούς που της κάνουν και θέλει μιας και ο Πιερικός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί.

Ό,τι και να φταίει κατά καιρούς και η ομάδα δεν έχει βγει τα τελευταία χρόνια κατηγορία σε διοικητικό, αγωνιστικό ή οποιοδήποτε άλλο επίπεδο, θα πω ότι ο Πιερικός έχει στο DNA του να κοιτάει πάντα ψηλά κι αυτό δεν αλλάζει.
Φέτος ήταν ευκαιρία να τα καταφέρουμε. Σαν όνομα, ιστορία και ποιότητα, πιστεύω ότι αξίζαμε να είμαστε στην μεγάλη κατηγορία».

Καρακούτσης: «Να μείνω στον Πιερικό»

«Δε καταφέραμε να μπούμε στα πλέι-οφ, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να διδαχθούμε από αυτό. Να δουλέψουμε όλοι μας πάνω στα αρνητικά της περασμένης χρονιάς και να τα βελτιώσουμε. Σίγουρα δε σταματάει σε μια σεζόν ούτε ο Πιερικός, ούτε το ποδόσφαιρο. Πρώτος μου στόχος είναι να μείνω στον Πιερικό.

Θα μιλήσω με τον πρόεδρο της ομάδος για να δω τι θέλει και η διοίκηση από εμένα. Ο Πιερικός τα τελευταία χρόνια είναι στη Β΄ εθνική και πρωταγωνιστεί. Το ίδιο θεωρώ ότι θα κάνει και την επόμενη. Και πέρυσι τέτοιο καιρό που έληξε το συμβόλαιό μου, η διοίκηση με αγκάλιασε και συνεχίσαμε μαζί. Πιστεύω ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο. Για εμένα τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πιερικός.

Σίγουρα τη χρονιά που πέρασε έγιναν λάθη στα οποία κι εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε το δικό μας μερίδιο σε αυτά. Δε μπορεί στα τελευταία 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος να έχουμε πάρει μια νίκη και 2 ισοπαλίες.

Σίγουρα μας κόστισαν τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια . Παίζαμε Κυριακή-Τετάρτη συνέχεια και κάποια στιγμή αυτό μας έφερε στα όριά μας. Μας έμεινε στο τέλος η πικρία που φτάσαμε τόσο κοντά στην εξάδα και τη διεκδίκηση της ανόδου μέσα από αυτή, και τελικά δε καταφέραμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας».

Δήμου: «Μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον»

«Υπάρχει μια πίκρα που δεν υλοποιήσαμε έναν στόχο τον οποίο βάλαμε με την έναρξη του 2ου γύρου. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα το φετινό, με αγώνες Τετάρτη-Κυριακή επί 2 μήνες συνεχόμενα. Κάρτες και τραυματισμί μας στοίχησαν ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές, με τον αγώνα των Ψαχνών να μας αφήνει ουσιαστικά τη μεγαλύτερη πίκρα στο τέλος.

Είχαμε ξεκινήσει αρχικά με στόχο να γίνει μια ανανέωση στην ομάδα με νέα παιδιά και με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Στη διάρκεια όμως της χρονιάς, αποδείχθηκε ότι κάποιοι από τους μικρούς και εμείς οι πιο έμπειροι, μπορούσαμε να σταθούμε και σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αντέξαμε μέχρι κάποιο σημείο σε αυτούς τους ρυθμούς και φτάσαμε κοντά στο στόχο. Από εκεί και πέρα θα πω ότι αυτά τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα πρέπει να στηριχθούν. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα έχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες. Πρέπει ο Πιερικός να στηριχθεί σε αυτά τα παιδιά και εδώ να πω ότι έχω περάσει από πολλές ομάδες Β΄ Εθνικής. Ο Πιερικός είναι από τις λίγες που έχει τόσους και καλούς μικρούς.

Να πω σαν Παύλος Δήμου στον κόσμο να μη κοιτάει τις εφήμερες επιτυχίες. Να κοιτάει και λίγο πιο μακριά γιατί πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες στο μέλλον. Αποδεδειγμένα ο στόχος φέτος χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαστε σε συζητήσεις αυτή τη εβδομάδα με τη διοίκηση οι οποίες γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

Ο πρόεδρος θα αποφασίσει τι θα γίνει τελικά. Εγώ θέλω να είμαι μέσα στο καράβι που θα πάει να διεκδικήσει και πάλι πλέι-οφ και ψηλά σε βαθμολογικές θέσεις. Ο κόσμος διψάει για ποδόσφαιρο στην Κατερίνη και αγαπάει τον Πιερικό. Η μόνη στεναχώρια μου είναι που στο τέλος τα άτυχα εντός έδρας αποτελέσματα, τους «πάγωσαν» απέναντί μας.

Κλείνοντας να πω ότι όλοι φέτος πήραμε το μάθημα μας με αυτά που ζήσαμε και σίγουρα θα είμαστε πιο ώριμοι και έτοιμοι τη νέα χρονιά απέναντι σε κάθε μας αντίπαλο».



Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Μεταγραφές, Αναντολού Εφές: Μόνιμος… κάτοικος Κωνσταντινούπολης ο Λάρκιν (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved