Ντάβαρης: «Δεν είμαι εφοπλιστής, παλεύω μόνος μου»

Ντάβαρης: «Δεν είμαι εφοπλιστής, παλεύω μόνος μου»

Οριακή χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στον Πανηλειακό ο Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Ο διοικητικός επικεφαλής του ΤΑΠ μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του καναλιού της Ηλείας Cosmos Tv δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αν ο Πανηλειακός χρειαζόταν να δώσει εκτός έδρας παιχνίδι θα δυσκολευόταν πολύ: «Θα πηγαίναμε με το ...ζόρι, ψάχνοντας χρήματα ως την τελευταία στιγμή και φυσικά χωρίς καθαρό μυαλό! Μπορούμε να πάμε έτσι στα πλέι - οφς ανόδου;».

Επίσης, ο Ντάβαρης ανέφερε για ακόμη μία φορά ότι αν η ομάδα ανέβει στην Football League «έχουν ήδη γίνει επαφές και αρχικές συμφωνίες με ανθρώπους που θα βοηθήσουν σημαντικά».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Ντάβαρης:

«Η κατάσταση πλέον είναι οριακή. Καλώ και πάλι όλο τον κόσμο να συστρατευθεί αγκαλιάζοντας την ομάδα. Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας έχουν πλέον πολύ μεγάλη πίεση χρόνου. Και να το καταλάβουν όλοι ότι είναι πολύ επείγοντα! Υπάρχουν δυο μεγάλα μέτωπα ανοιχτά, το ένα είναι ότι οι παίκτες ζητούν να πάρουν άμεσα κάποια χρήματα, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και τα σημαντικά έξοδα των αγώνων πλέι - οφς (μακρινές μετακινήσεις, ξενοδοχεία, διαιτησίες κ.τ.λ.). Για τα οποία δεν έχει ακόμα υπάρξει καμιά βοήθεια!

Έχω πει και ξαναλέω, δεν είμαι εφοπλιστής, ούτε κάτι άλλο παρόμοιο. Παλεύω μόνος μου, πληρώνω από την τσέπη μου, όλη τη χρονιά! Όμως, ένας άνθρωπος, όπως εγώ, δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Δεν μπορεί να σηκώσει ως το τέρμα αυτό το τεράστιο φορτίο!

Έβγαλα ως τώρα δυο πρωταθλήματα! Το ένα όταν επί τέσσερις μήνες που το πρωτάθλημα δεν ξεκίναγε αλλά τα έξοδα έτρεχαν, και παίξαμε 14 φιλικά στο διάστημα αυτό, και μετά το άλλο, το κανονικό. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα τρίτο πρωτάθλημα, γιατί τέτοιο είναι και τα πλέι - οφς! Δε μπορώ να το βγάλω μόνος μου κι αυτό!

Τα έξοδα είναι πάρα πολύ μεγάλα. Είναι περισσότερα και από όσα υπολογίζαμε το καλοκαίρι όταν ξεκινάγαμε αυτό το ταξίδι! Γιατί φέτος π.χ. η Πολιτεία, ο ΟΠΑΠ κ.τ.λ. σε αντίθεση με άλλα χρόνια (μέχρι και πέρυσι, που τουλάχιστον καλύφθηκαν από εκεί οι μετακινήσεις και οι διαμονές, και δόθηκε κάποια επιχορήγηση που έκλεινε "τρύπες") δεν έδωσαν τίποτα, και έτσι ήδη λείπουν από τον προϋπολογισμό περίπου 150.000 ευρώ. Που αν τα είχαμε και αυτά, δεν θα χρειαζόμαστε τίποτα άλλο, κι ας μη βρήκαμε και τις υπόλοιπες βοήθειες που έπρεπε να έχουμε. Έβαλα εγώ κι αυτά, όπως και κάποιες ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για να έχουμε μάλιστα αυτή την ανταγωνιστική ομάδα και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Σε άλλες πόλεις, μπορεί οι ομάδες να έχουν τα ίδια προβλήματα με τις καθυστερήσεις στις αμοιβές των παικτών, όμως τουλάχιστον έχουν κάποιες άλλες προσφορές, όπως τις μετακινήσεις και διαμονές σε ξενοδοχεία, φαγητό παικτών, κ.τ.λ. Εδώ δεν μπορούμε να έχουμε ούτε αυτά. Και καταλήγουμε επίσης σε κάποια ματς να πληρώνω μέχρι και μεγάλο κομμάτι των εξόδων της διαιτησίας από την τσέπη μου!

Αν είχαμε ματς αυτή την Κυριακή εκτός έδρας, ναι, θα δυσκολευόμαστε πολύ να πάμε. Και θα πηγαίναμε με το ...ζόρι, ψάχνοντας χρήματα ως την τελευταία στιγμή και φυσικά χωρίς καθαρό μυαλό! Μπορούμε να πάμε έτσι στα πλέι - οφς ανόδου;

Έχω πει κι άλλες φορές και το ξαναλέω, γιατί αυτό είναι το βασικό: Αυτή η μεγάλη και ιστορική ομάδα, δεν είναι δική μου, ούτε κανενός προσώπου ξεχωριστά, όποιος κι αν είναι αυτός! Είναι η ομάδα - σύμβολο που αντιπροσωπεύει, όχι μόνο τον Πύργο, αλλά όλο το Νομό Ηλείας. Μας διαφημίζει και μας κάνει περήφανους παντού! Αυτή η ομάδα, ειδικά η φετινή, αξίζει και πρέπει να βοηθηθεί! Τονίζω και πάλι την ηρωική παρουσία και υπομονή των ποδοσφαιριστών τους οποίους κατανοώ κι ευχαριστώ.

Τώρα είναι που χρειάζεται βοήθεια! Να ξεπεράσουμε αυτό το σημείο. Γιατί ανεβαίνοντας στη Β' Εθνική, σας έχω ξαναπεί, έχουν ήδη γίνει επαφές και αρχικές συμφωνίες με ανθρώπους που θα βοηθήσουν σημαντικά! Οι οποίοι όμως για οποιονδήποτε λόγο, δεν ενδιαφέρονται να μετάσχουν τώρα, αλλά και γενικότερα δεν ενδιαφέρονται για αυτή την κατηγορία, τη Γ' Εθνική, είτε είναι χορηγοί για διαφήμιση, είτε συνολικότερα».



Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Elite Neon Cup 2024: Τα ταλέντα του… αύριο παίζουν μπάλα στα Σπάτα! – Πού θα δείτε το τουρνουά
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Σπανάκη: Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η σοβαρότητα και η σταθερότητα
Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη
Κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Βασιλάκη
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Στο πλευρό της ο κόσμος | Φίλοι της «Ένωσης» υποδέχθηκαν την ομάδα στο αεροδρόμιο
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Στο πλευρό της ο κόσμος | Φίλοι της «Ένωσης» υποδέχθηκαν την ομάδα στο αεροδρόμιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved