Μποχώνης: «Επικεντρωνόμαστε στο στόχο της παραμονής»

Μποχώνης: «Επικεντρωνόμαστε στο στόχο της παραμονής»

Για τη «μάχη» παραμονής που δίνει ο ΑOX απέναντι στον ΑΟ Γλυφάδας στο Ελληνικό, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχουν βγάλει κομπιουτεράκια και δεν ασχολούνται με τα σενάρια παραμονής μίλησε ο Νίκος Μποχώνης.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ έκανε δηλώσεις στον Athletic Radio 104,2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Μποχώνης:

Για το ματς καθοριστικής σημασίας για την παραμονή του Α.Ο.Χανιά στη Γλυφάδα: «Προετοιμαστήκαμε όλη την περασμένη βδομάδα για αυτό το κρίσιμο ματς. Δουλέψαμε για το καλύτερο και δεν έχουμε βγάλει τα κομπιουτεράκια ούτε ασχολούμαστε με τα σενάρια παραμονής. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και μπορούμε να το πετύχουμε. Η Γλυφάδα είναι μία πολύ καλή ομάδα.

Θέλει την νίκη και αυτή για να μπει στα play off ανόδου. Το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Κοιτάμε όλα τα ενδεχόμενα , αφού με έναν τρελό συνδυασμό αποτελεσμάτων ίσως βγούμε και τρίτοι. Επικεντρωνόμαστε όμως στον στόχο μας που είναι η παραμονή. Θα ήθελα να αποφύγουμε τα μπαράζ που είναι μία ψυχοφθόρος διαδικασία».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League 2: «Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες είναι κοντά και το δείχνει και η βαθμολογία. Μία νίκη σε ανεβάζει και μία ήττα σε υποβιβάζει. Ήταν ένα μικρό πρωτάθλημα και αν χάσεις είσαι χαμένος».

Για την ομάδα του ΑΟ Χανιά: «Έχουμε μία νεανική ομάδα. Έχουμε πολλά παιδιά κάτω των 22 ετών. Τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούμε αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Ο κ. Πετράκης είναι εξαιρετικός προπονητής και προσπαθούμε να βγάζουμε κάτι πολύ καλό στο γήπεδο σε κάθε ματς. Δυστυχώς για ένα διάστημα, γύρω στα Χριστούγεννα, δεν σκοράραμε και δεν κερδίζαμε αν και δουλεύαμε σωστά και δεν ήταν μόνο θέμα τύχης».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος του Α.Ο.Χ είναι εκπληκτικός. Είναι ο 12ος παίκτης μας. Μας βοηθάει πάρα πολύ και έρχονται και στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας ματς».

Για το χανιώτικο, αλλά και το κρητικό ποδόσφαιρο: «Ο Πλατανιάς παίρνει φέτος αυτό που του αξίζει και επιβραβεύω την προσπάθειά του. Ευελπιστώ να ανέβει. Γίνεται γενικά τα τελευταία χρόνια μία πολύ καλή προσπάθεια από τις Χανιώτικες ομάδες και έχει ανέβει το επίπεδο. Υπάρχει οργάνωση και χτίζεται κάτι καλό. Ελπίζω βέβαια γενικά να πηγαίνουν καλά όλες οι κρητικές ομάδες αφού πέρασα υπέροχα και στο Ηράκλειο. Ας σκεφτόμαστε θετικά και όλα θα πάνε καλά στο κρητικό ποδόσφαιρο».



Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved