Μαυροματίδης: «Ο Βοσνιάδης κράτησε όρθια την Επανομή»

Μαυροματίδης: «Ο Βοσνιάδης κράτησε όρθια την Επανομή»

Ο αμυντικός μέσος της Αναγέννησης Επανομής, Γιώργος Μαυροματίδης ευχαρίστησε τον Βοσνιάδη για τη συνεργασία.

Το τελικό «ταμείο» της σεζόν, έναν μίνι απολογισμό, έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αναγέννησης Επανομής ο έμπειρος δεξιός μπακ, Γιώργος Μαυροματίδης. Ο 27χρονος μεσοαμυντικός ήταν και πέρυσι στο ρόστερ, στην πορεία ανόδου, ενώ είχε έναν καλό λόγο για τον προπονητή του, Αλέκο Βοσνιάδη, που αποχωρεί από τους πράσινους: «Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ειδικά εγώ ήμουν μια από τις αρκετές προσωπικές του επιλογές, αφού με είχε παίκτη στον Θερμαϊκό. Επέλεξε παίκτες με βάση την κοινή τους προϋπηρεσία σε άλλες ομάδες, όπως η Θέρμη και ο Εορδαϊκός και δικαιώθηκε, γιατί το μπάτζετ μας ήταν χαμηλό.

Εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του. Η Επανομή οφείλει πάρα πολλά στον Αλέκο Βοσνιάδη, αφήνει μεγάλο έργο πίσω του και αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί με τα χρόνια, θα είναι αγνωμοσύνη. Η Αναγέννηση έφτασε την τελευταία τριετία αρκετές φορές κοντά στον... γκρεμό. Ωστόσο, η δική του παρουσία κρατούσε όρθια την ομάδα και το... οικοδόμημα. Ενωμένους τους παίκτες στα δύσκολα και πιστούς στο πλάνο και τους στόχους μας».

«Κανείς παράπονο από εμάς»

Για να συνεχίσει ο πρώην παίκτης των Θερμαϊκού, Θρασύβουλου και Εορδαϊκού: «Σίγουρα αυτή η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη για την Επανομή. Εξαρχής θέλαμε τη σωτηρία και ήρθε μάλιστα αρκετά νωρίς, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς παίκτες. Κάτι που σε άλλες ομάδες δύσκολα θα συνέβαινε τόσο εύκολα. Μεγάλο εμπόδιο στην όλη λειτουργία της Αναγέννησης ήταν το οικονομικό σκέλος. Αν τα πράγματα ήταν καλύτερα σε αυτό τον τομέα, νομίζω ότι θα είχαμε και καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Αισθάνομαι όμορφα που ήμουν μέλος της Επανομής αυτά τα δυο χρόνια και ειδικά πέρυσι με την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου. Ο κόσμος είχε πολλά χρόνια να δει την ομάδα στη Β΄ Εθνική και φέτος νομίζω ότι κανείς δεν είχε παράπονο από εμάς. Κάναμε το καλύτερο και τα καταφέραμε».

«Φινάλε με νίκη»

Ερωτηθείς για τις έξι σερί ήττες και το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, μια πρώην ομάδα του, ο Γιώργος Μαυροματίδης υποστήριξε: «Ο Θρασύβουλος όπως και εμείς δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Έχω αγωνιστεί παλιά στη συγκεκριμένη ομάδα και έκανα μόνο φίλους. Αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία που έκαναν στο δεύτερο γύρο και την σωτηρία. Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με μια νίκη και μια καλή εμφάνιση, ώστε να χαρούν το παιχνίδι όσοι έρθουν στο γήπεδο. Μας ενοχλούν οι έξι σερί ήττες που προηγήθηκαν και σε ένα βαθμό χαλά λίγο την εικόνα μας στο τέλος. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να ανταπεξέρχεσαι παίζοντας με αντιπάλους που έχουν πιο ισχυρό κίνητρο. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές, που έχουν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της Αναγέννησης. Ήταν δύσκολο το έργο τους να «κρατήσουν» μια ομάδα με τόσα προβλήματα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στη διοίκηση, όσο και στον κόσμο. Για την επόμενη μέρα δεν υπάρχει κάτι, προέχει να συζητήσω με τη διοίκηση. Θεωρώ ότι προσωπικά βοήθησα όσο μπορούσα για να πετύχει τους στόχους της η Επανομή».



Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Η ενημέρωση του Κάτας για Μπόλντγουιν, Σόρκιν και Ντι Μπαρτολομέο
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Η ενημέρωση του Κάτας για Μπόλντγουιν, Σόρκιν και Ντι Μπαρτολομέο
Τένις: Θρίαμβος της Σβιάτεκ στη Μαδρίτη - Λύγισε τη Σαμπαλένκα σε... μαραθώνιο τελικό!
Τένις: Θρίαμβος της Σβιάτεκ στη Μαδρίτη - Λύγισε τη Σαμπαλένκα σε... μαραθώνιο τελικό!
Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Άστον Βίλα: Πιθανή η συμμετοχή Μαρτίνες και Τίλεμανς στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved