Μωυσιάδης: «Στόχος η απ' ευθείας άνοδος»

Μωυσιάδης: «Στόχος η απ' ευθείας άνοδος»

Η νίκη επί του Εθνικού Γαζώρου φαίνεται πως άνοιξε την... όρεξη των παιχτών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον Λάζαρο Μωυσιάδης να τονίζει πως στόχος είναι η απ' ευθείας άνοδος των Ποντίων.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για το ντέρμπι κόντρα στον Γάζωρο, για τα τυχή αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα του στη δεύτερη θέση, αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά δήλωσε ο Μωυσιάδης στον «SPORT 103FM»:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου: «Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για μας. Παρότι δεχτήκαμε το γκολ, είχαμε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια και αρκετές φάσεις, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Δεν το βάλαμε κάτω και πιστέψαμε στη νίκη, κάτι που τελικά καταφέραμε. Αυτή η νίκη μας δίνει μεγάλο κουράγιο για την άνοδο στη Φουτμπολ Λιγκ. Στόχος μας είναι να ανεβούμε κατευθείαν και όχι μέσω πλέι οφ. Αν παρόλα αυτά δεν το καταφέρουμε, θα επικεντρωθούμε στα μπαράζ, ώστε αυτή η ιστορική ομάδα του Απόλλωνα να προβιβαστεί».

Για τη βαθμολογική θέση του Απόλλωνα: «Κερδίσαμε και στα δύο παιχνίδια τους πρωτοπόρους φέτος, αφού ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα από τον Εθνικό Γαζώρου. Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι, αφού κάναμε κάποια άτυχα αποτελέσματα με ομάδες χαμηλότερα στη βαθμολογία. Για παράδειγμα, όταν παίζεις με τον πεσμένο, Αετό Σκύδρας, αυτή η γκέλα μένει. Παρόλα αυτά δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε για την άνοδο. Πάντως, την άλλη Τετάρτη στο Βόλο μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς με τη Νίκη. Ίσως δυσκολότερο από τον Γάζωρο, γιατί δεν παίζουμε στο σπίτι μας. Είναι μια ιστορική ομάδα και θα είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του».

Για τον ΠΑΟΚ και τον δανεισμό του από τον «Δικέφαλο»: «Θέλω να παίξω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, αλλά προσπαθώ μέσω του Απόλλωνα να αποδείξω πράγματα. Οι προπονητές θα κρίνουν αν είμαι έτοιμος γι αυτό το μεγάλο βήμα.

Σίγουρα πάντως έχω αποκτήσει εμπειρίες με τη φανέλα του Απόλλωνα και αισθάνομαι πιο ετοιμοπόλεμος, να ανδρωθώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο οποίος ελπίζω να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και να βρεθεί στα προκριματικά του Champions League».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved