Φουντώνει η μάχη στη Football League

Φουντώνει η μάχη στη Football League

Η εμβόλιμη 27η αγωνιστική της Τετάρτης (25/04) δίνει νέο ενδιαφέρον στην κορυφή και την ουρά της Football League.

Ο ρυθμός… non stop ξεκίνησε και πάλι στη Football League και οι 16 ομάδες που έχουν απομείνει θα ριχτούν την Τετάρτη (25/04) στη μάχη για την 27η αγωνιστική. Μία αγωνιστική εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς είναι σε θέση να ξεκαθαρίσει ή να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στην κορυφή, την εξάδα και στις τελευταίες θέσεις.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 15:00 (OTE TV) στην Πάτρα, εκεί όπου η Παναχαϊκή υποδέχεται την Αναγέννηση Επανομής. Οι Αχαιοί με τον Γιάννη Παπακώστα στην τεχνική ηγεσία μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες και εννοείται ότι θέλουν το τρίποντο για δύο λόγους. Η νίκη θα τους εδραιώσει στην 6άδα, ενώ παράλληλα θα αναζητήσουν την άτυπη ρεβάνς για τη ντροπιαστική ήττα (6-1) στο πρώτο γύρο.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν εξασφαλίσει τη σωτηρία τους, θα παραταχθούν με απουσίες και αρκετές αλλαγές, όμως υποστηρίζουν ότι δεν θα είναι αδιάφοροι.

Μισή ώρα αργότερα (15:30) θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της αγωνιστικής. Η ΑΕΛ Καλλονής έπειτα από την ήττα (2-0) στη Βέροια αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες απέναντι στον Πιερικό, ώστε να διατηρήσει ελπίδες εισόδου στα play offs. Οι Κατερινιώτες, πάντως, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι.

Ο Πιερικός στις επτά τελευταίες εξόδους έχουν απολογισμό 6 νίκες και 1 ισοπαλία και γνωρίζει πολύ καλά ότι αν χάσει βαθμούς στη Μυτιλήνη θα δει τις ελπίδες για κατάληψη της 2ης θέσης να μειώνονται. Στα συν των «ασπρόμαυρων» το γεγονός ότι δεν είχαν υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 16:00 στα Μέγαρα. Ο Βύζας Μεγάρων βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και καλείται να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Πανθρακικό για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να κάνει άλμα παραμονής. Οι Ακρίτες θα έχουν απουσίες, αλλά είναι αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη έπειτα από περίπου τρεις μήνες, καθώς το αποτέλεσμα αυτό θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην απευθείας άνοδο.

Τα τέσσερα εναπομείναντα ματς της ημέρας θα ξεκινήσουν στις 17:00 και τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρχει σε αυτό της Βέροιας με τον Πλατανιά. Η «Βασίλισσα του Βορρά» το Σάββατο νίκησε την ΑΕΛ Καλλονής και στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι της καλείται να προσθέσει στο σακούλι τρεις ακόμα πόντους που θα τη φέρουν αγκαλιά με την απευθείας άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου.

Ο φιλοξενούμενος Πλατανιάς από την άλλη πλευρά έχει να νικήσει μακριά από το Μάλεμε από τις 22 Ιανουαρίου (1-0 την ΑΕΛ). Την Κυριακή (22/04) διέκοψε ένα αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών με τρίποντο απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων και κρατιέται μέσα στην εξάδα. Εννοείται ότι οι «ερυθρόλευκοι» τόσο απέναντι στη Βέροια, όσο και απέναντι στον Πιερικό το Σάββατο (28/04) θα επιδιώξουν να συγκεντρώσουν όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται για να μην υποχωρήσουν στον πίνακα.

Μεγάλη μάχη θα γίνει στις Σέρρες, εκεί όπου αν κάποιος «καίγεται» για τρίποντο, αυτός είναι ο Πανσερραϊκός. Η ήττα (1-0) από τον Πανθρακικό απομάκρυνε τα «λιοντάρια» τέσσερις βαθμούς από την 6η θέση και περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Αντίπαλος η Καλλιθέα, που φιγουράρει στην 5η θέση και δείχνει ότι παρά τις διαδοχικές απουσίες που αντιμετωπίζει, καταφέρνει και βρίσκεται μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ.

Στην Άμφισσα θα γίνει ντέρμπι παραμονής μεταξύ του Φωκικού και του Αγροτικού Αστέρα. Αμφότερες οι ομάδες νιώθουν τη θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει. Έτσι, οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να απομακρυνθούν 5 βαθμούς από την ομάδα του Ευόσμου, ενώ οι «πράσινοι» θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο, προκειμένου να πανηγυρίσουν νίκη για πρώτη φορά έπειτα από εννέα αγωνιστικές και να βάλουν «φωτιά» στην ουρά.

Άλμα παραμονής θα κάνει όποιος νικήσει στα Ψαχνά. Ο τοπικός Ηρακλής στο Ελ Πάσο γνώρισε την πρώτη ήττα με τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο και οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι αν καταφέρουν να ξεπεράσουν χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Θρασύβουλου θα «κλειδώσουν» την παραμονή τους.

Η ομάδα της Φυλής, πάντως, προέρχεται από την παλικαρίσια νίκη (4-3) σε βάρος του Φωκικού και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει ελπίδες σωτηρίας.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών αναμένεται να πάρει στα χαρτιά (3-0 α.α.) το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, καθώς η ομάδα της Καισαριανής έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, αλλά έχει καταθέσει έφεση. Το ματς Διαγόρας – ΑΕΛ δεν διεξάγεται λόγω της ανάκλησης πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας της Ρόδου.

Δείτε τη βαθμολογία της Football League.



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved