Είδε το χρώμα της νίκης η ΑΕΠ Ηρακλής

Είδε το χρώμα της νίκης η ΑΕΠ Ηρακλής

Μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες ήρθε η ώρα για τον Ηρακλή να… σπάσει το ρόδι και να πάρει πολύτιμη νίκη μέσα στο Καυτανζόγλειο με 2-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας.

Επιτυγχάνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» αναρριχήθηκαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία και ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ουσιαστικά δεν υπήρχε στο γήπεδο και αν ο Ηρακλής ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια ίσως να είχε κερδίσει με ευρύτερο σκορ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό που αγώνα όταν το σουτ του Γεωργίου έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουμή, ενώ σε μία ακόμα καλή ευκαιρία στο 11ο λεπτό ο Παπαστεριανός έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα μόλις άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαπάνη.

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, αν το σουτ του Σαπάνη στο ύψος του πέναλτι δεν έβρισκε σε πόδι αμυντικού, με αποτέλεσμα να βγει κόρνερ.

Ο,τι δεν συνέβη όμως στο 15’ συνέβη στο 23ο λεπτό όταν σε εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου η μπάλα βρήκε το παράθυρο του Κουμή με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ υπέρ του Ηρακλή.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής εξακολουθούσε να έχει το «πάνω χέρι» και στο 62’ «κλείδωσε» τη νίκη με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Οικονόμου (ανατροπή του Χιονίδη από τον Δούμα που πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια, καθώς είδε κίτρινη κάρτα που ήταν η δεύτερή του στον αγώνα.

Ο Ηρακλής θα μπορούσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ στο 78ο λεπτό, αλλά η επέλαση του Κωνσταντινίδη που απέφυγε εντυπωσιακά δύο παίκτες και η τελική πάσα του Γεωργίου «φρέναραν» πάνω στον τερματοφύλακα Κουμή.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Κελπέκης, Τροϊρης, Τριανταφυλλίδης, Παπαστεριανός, Χασιώτης, Οικονόμου, Παληγεώργος, Γεωργίου (80' Κωστάκης), Σαπάνης (59' Κιβρακίδης), Χιονίδης (69' Νατσιόπουλος), Κωνσταντινίδης.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τούσκας): Κουμής, Βελετάνης, Δαλκίδης, Δελήμπασης, Δούμας, Ζυγκερίδης Χρ. (69' Κουβέλογλου), Λεωνίδας, Μανουσαρίδης, Μουτίδης, Σκερλετίδης (46' Σαλμάς), Τσεμπερίδης (60' Μπογιατζής).



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved