Δηλώσεις Ράλλη, Μπένου στην Καλαμάτα

Δηλώσεις Ράλλη, Μπένου στην Καλαμάτα

Την επιθυμία που είχε να αναλάβει Μεσσήνιος το «τιμόνι» της Καλαμάτας εξέφρασε ο Γιώργος Ράλλης σε ομιλία του προς τους παίκτες. «Για κατάθεση ψυχής» έκανε λόγο στην «πρώτη» ο Γιώργος Μπένος.

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Γιώργος Ράλλης, αφού παρουσίασε τον αντικαταστάτη του Έλβιο Μάνα στην τεχνική ηγεσία της «Μαύρης Θύελλας» στους ποδοσφαιριστές του, προχώρησε σε δηώσεις:

«Ήθελα εξ αρχής να είναι Μεσσήνιος ο αντικαταστάτης του κ. Μάνα. Ο πιο ικανός και έμπειρος Μεσσήνιος προπονητής αυτή τη στιγμή είναι ο κ. Μπένος, οπότε μόνο αν μου έλεγε όχι αυτός, θα κοίταζα άλλο προπονητή. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα και την βαθμολογική της θέση. Πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη στο ματς της Κυριακής με την Προοδευτική».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπένος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει, ώστε η Καλαμάτα να βγει από το αγωνιστικό «αδιέξοδο» και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου:

«Έχω υπηρετήσει την Καλαμάτα από όλα τα πόστα και δεν μπορούσα να πω όχι στην πρόταση που μου έγινε. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση. Κατ' αρχήν να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Έχουμε 10 παιχνίδια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο κόσμος ιστορικά ήταν πάντα κοντά στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Αυτό θα κάνει και τώρα και πρέπει να γνωρίζει ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε. Προχωράμε από Κυριακή σε Κυριακή και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...».

Σημειώνεται ότι ο 48χρονος προπονητής μίλησε στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της προπόνησης για περίπου μία ώρα στους παίκτες του.
Από την προπόνηση απουσίαζε ο Σωκράτης Κοψαχείλης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση. Ακόμη, στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Στέλιος Κρητικός, γιατί ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Νίκος Τριανταφυλλάκης ακολούθησε και σήμερα (7/03) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας. Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση ο Κώστας Δασκαλάκης.

Τέλος, ο Μπένος θα έχει για συνεργάτες του, τον Μιχάλη Φασουλή που θα είναι βοηθός προπονητή και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας Κώστα Διδασκάλου, οι οποίοι μαζί με τον γυμναστή Στάθη Βανικιώτη, θα αποτελούν το προπονητικό τιμ της ομάδας.



Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Ολυμπιακός-Λαμία 4-1: Εντυπωσιακός πριν τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Χωρίς κόσμο η Θύρα 7 στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Super League 2: Νίκησαν κι ελπίζουν τα Χανιά
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved