Ανυφαντάκης: «Τώρα έχουμε άλλον… αέρα»!

Ανυφαντάκης: «Τώρα έχουμε άλλον… αέρα»!

Για την πολύ καλή πορεία του Ρούβα στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, το νικηφόρο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Καλαμάτα και για τους στόχους που έχει η ομάδα του στο δεύτερο γύρο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Ρούβα με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε ακόμη στον προπονητή του, Γιάννη Ταουσιάνη, το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανηλειακό στον Πύργο (σ.σ.: αυτή την Κυριακή έχει ρεπό), αλλά και στη δική του παρουσία με τη φανέλα της ομάδας της Γέργερης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βενιζέλου Ανυφαντάκη:

Για την εντυπωσιακή παρουσία του Ρούβα στις τελευταίες αγωνιστικές μετά το άσχημο αρχικό ξεκίνημα: «Χρειαζόμασταν χρόνο για να μάθουμε την κατηγορία. Βρήκαμε τα πατήματά μας και τώρα πάμε καλά. Ήθελε χρόνο η ομάδα. Κάναμε μεταγραφές που μας βοήθησαν πάρα πολύ τον Γενάρη. Αποκτήσαμε έμπειρους παίκτες (Κορδονούρης – Ρουμπάκης), αλλά και μικρούς με όνειρα και φιλοδοξίες.

Η ομάδα έδεσε και τώρα θέλουμε να κρατήσουμε ό,τι έχουμε φτιάξει, αφού είναι δύσκολο από δω και πέρα. Ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, όμως τώρα έχουμε άλλο αέρα. Ο καθένας στην κατηγορία αυτήν μπορεί να κερδίσει τον άλλο».
Για το ματς με την Καλαμάτα: «Το παιγνίδι αυτό ήταν τελικός για μας. Ξέραμε ότι ήμαστε καλύτερη ομάδα από την Καλαμάτα. Παλέψαμε και δίκαια πήραμε το τρίποντο που θέλαμε πάρα πολύ για την δύσκολη συνέχεια.
Είχαμε πολύ καλή ψυχολογία και ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Όλες μας οι νίκες από δω και πέρα είναι αφιερωμένες στον αντιπρόεδρό μας κ. Μανασάκη που αν και είναι καλύτερα, παραμένει στην εντατική μετά το τροχαίο που είχε και του ευχόμαστε περαστικά».

Για τον στόχο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: «Θα μπορούσαμε στον πρώτο γύρο να έχουμε και περισσότερους βαθμούς.  Τρώγοντας έρχεται η όρεξη αν και ο στόχος μας παραμένει η παραμονή. Έχουμε πάντως ομάδα να κάνουμε και το κάτι παραπάνω.
Όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα. Αν έρθει κάτι καλύτερο δεν θα πούμε όχι. Παράδειγμά μας άλλωστε είναι ο Πλατανιάς. Είμαστε μία οικογένεια όλοι, παίκτες, προπονητές, διοίκηση και αυτό φαίνεται».

Για την δική του παρουσία στον Ρούβα: «Ήρθα το καλοκαίρι και είμαι καλά στην ομάδα. Η ομάδα ανεβαίνει συνεχώς και θεωρώ ότι έχει μέλλον. Οι άνθρωποί της κάνουν ό,τι μπορούν για το καλύτερο. Όλα καλά».
Για τον προπονητή του Ρούβα, Γιάννη Ταουσιάνη: «Σίγουρα δεν είναι τυχαία η πορεία μας με τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της ομάδας. Είναι ένας προπονητής με δίψα για ποδόσφαιρο και γνώσεις. Ψάχνεται για το ποδόσφαιρο και μας έχει βοηθήσει τα μέγιστα».

Για το επόμενο ματς με τον Πανηλειακό μετά το ρεπό της προσεχούς Κυριακής: «Ξεκουραζόμαστε και κοιτάμε το επόμενο μας ματς. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο και είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Θα πάμε για το καλύτερο στον Πύργο, για τη νίκη. Αν χάσουμε, θα χάσουμε από ατυχία, γιατί η ομάδα μας είναι πολύ καλή».



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved