Καλομοίρης: «Στην καρδιά μου η Καλαμάτα και ο κόσμος της»

Καλομοίρης: «Στην καρδιά μου η Καλαμάτα και ο κόσμος της»

Το πέρασμά του από την Καλαμάτα, την οποία την Κυριακή (4/03) θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλος για πρώτη φορά, θυμήθηκε ο τερματοφύλακας του Ρούβα, Γιώργος Καλομοίρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μεσσηνιακή ιστοσελίδα.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας του Ρούβα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sportstonoto μίλησε για τα καλύτερα, όπως τα χαρακτήρισε, χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Καλαμάτα, τα συναισθήματα που νιώθει, που θα βρεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την τέως του ομάδα, τον Γιώργο Γρηγορόπουλο και την τωρινή του ομάδα, τον Ρούβα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Καλομοίρη:

«Στην Καλαμάτα έζησα τα 3,5 καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας απ΄ όλες τις απόψεις και αυτό νομίζω πως τα λέει όλα. Αγαπώ την Μαύρη Θύελλα, την πόλη της Καλαμάτας, τον κόσμο εκεί και φυσικά τους φιλάθλους αυτής της μεγάλης ομάδας, την οποία θα την έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου.

Με όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα 3,5 υπέροχα ξαναλέω χρόνια είχα άριστες σχέσεις. Ήμασταν πάντα όλοι μια μεγάλη παρέα και αυτό ήταν αν θέλεις και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας ως ομάδα. Από προπονητές, όλοι ήταν πολύ καλοί και πήραμε πράγματα από αυτούς,  ξεχωρίζω σίγουρα τον Στράτο Βουτσακέλη που με έφερε στην Καλαμάτα, μεγάλος δάσκαλος του ποδοσφαίρου, έστησε πολύ καλά μια ομάδα τότε κυριολεκτικά από το μηδέν, αλλά και τους Γιώργο Μπένο και Βασίλη Παπαχρήστου που βοήθησαν πάρα πολύ και αυτοί την Μαύρη Θύελλα. Το παιχνίδι που θα  μου μείνει για πάντα αξέχαστο είναι από την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 νομίζω, προς το τέλος της,  με τον Αγροτικό Αστέρα μέσα στην Καλαμάτα. Θέλαμε μόνο νίκη για να ελπίζουμε στην παραμονή και στα πρώτα κιόλας λεπτά έπιασα πέναλτι που το εκτέλεσε ο Χρυσάφης. Τελικά νικήσαμε με 2-0 με προπονητή τον Βασίλη Παπαχρήστου».

Για τα συναισθήματα που νιώθει, αφού θα βρεθεί αντίπαλος με την Καλαμάτα:  «Νοιώθω πολύ περίεργα που θα βρεθώ αντίπαλος, για πρώτη φορά μάλιστα, της Μαύρης Θύελλας. Από την μία χαρά που θα συναντήσω και πάλι την παλιά μου ομάδα και από την άλλη ένα σφίξιμο που θα την έχω πλέον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο. Ακόμη πιο περίεργα όμως θα αισθανθώ, όταν έρθουμε στην Καλαμάτα για τον αγώνα του δεύτερου γύρου και θα αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της.  Είμαστε επαγγελματίες όμως και κάθε φορά πρέπει να παίζουμε και να τα δίνουμε όλα για την ομάδα μας και φυσικά αυτό θα κάνω και εγώ την Κυριακή».

Για τον Γιώργο Γρηγορόπουλο: «Κοίτα, για εμένα και όσο καιρό ήμουν εγώ στην Μαύρη Θύελλα, ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για την ομάδα. Ήταν συνέχεια δίπλα μας και ότι λεφτά έβγαζε τα μοίραζε όλα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές και σε όλους στην ομάδα. Αν είχε λεφτά θα ήταν ο καλύτερος (!)  πρόεδρος που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Για το αν κρατάει επαφές με την Καλαμάτα: «Μιλώ συνέχεια με πολλούς φίλους μου στην Καλαμάτα. Με τον Σταύρο τον Μούκα, τον Νίκο Πανόπουλο, τον Σπύρο Παναγιωτόπουλο και άλλους πολλούς.  Η Καλαμάτα είναι μία μεγάλη και πανέμορφη πόλη και η Μαύρη Θύελλα μια επίσης μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και πολύ βαριά φανέλα και κουβαλά πίσω της πολλές χιλιάδες κόσμο. Η θέση της είναι φυσικά στην Σούπερ Λίγκα και όχι στην Γ’ Εθνική, για να συμβεί  όμως αυτό πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι με την ανάλογη οικονομική επιφάνεια αλλά και ο κόσμος της ομάδας οφείλει να ενωθεί, να λύσει τα εσωτερικά του προβλήματα και να επιστρέψει πια μαζικά στο γήπεδο.  Έτσι η Μαύρη Θύελλα θα βρει και πάλι τον δρόμο της εκεί που πραγματικά ανήκει, στην ελίτ δηλαδή του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για την τωρινή ομάδα του, τον Ρούβα: «Πρόκειται για μία μικρή μεν, αλλά σοβαρή και νοικοκυρεμένη ομάδα, ενός χωριού 45 χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο. Τώρα  μάλιστα πάμε καλά και αγωνιστικά, έχουμε βρει τον εαυτό μας  και ελπίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι όμως το καλύτερο φέτος και για την Μαύρη Θύελλα».



Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved