Σπουδαίο «τρίποντο» για Οικονόμο στη Λευκάδα!

Σπουδαίο «τρίποντο» για Οικονόμο στη Λευκάδα!

Σε μία αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη κάτω από ψιλόβροχο, κρύο και λιγοστό κόσμο στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου Λευκάδας, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε με 2-0 παίρνοντας μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League 2.

Οι «πράσινοι« της Τσαριτσάνης σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (Νικούλης και Φλώρος οι σκόρερ) φτάνοντας τελικά δίκαια στους τρεις βαθμούς - στο ντέρμπι των… φιλόδοξων νεοφώτιστων ομάδων - που τους επιτρέπουν να κάνουν όνειρα για την συνέχεια της σεζόν.

Το α’ ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά στο παιχνίδι και να καταφέρνουν να προηγηθούν σχετικά νωρίς… Ήταν μόλις το 14ο λεπτό όταν ο Νικούλης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη «γράφοντας» το 0-1 για τους Θεσσαλούς.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης είχε τον έλεγχο, χωρίς ωστόσο, να είναι ιδιαίτερα απειλητική, μέχρι το 30’ του α’ ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν το παιχνίδι στο τελευταίο 15λεπτο.

Στην επανάληψη ο Τηλυκράτης ανέβασε… στροφές και πίεσε τους Θεσσαλούς, δεν ευτύχησε ωστόσο, να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του, αλλά και τις ευκαιρίες, τις οποίες δημιούργησε κυρίως στο δεκάλεπτο 65’-75’…

Ο Νάκου είχε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες για την ομάδα της Λευκάδας, το σουτ που επιχείρησε στο 73’ ωστόσο, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ αυτό του 75’ αποκρούστηκε από τον Πίτκα.

Ο Οικονόμος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο β’ ημίχρονο – μ’ εξαίρεση ένα καλό σουτ του Καράμπελα στο 52’ – τελικά, όμως, έφτασε στην πολύτιμη νίκη χάρη σ’ ένα δεύτερο γκολ από τον Φλώρο, με κοντινό πλασέ, στις καθυστερήσεις του ματς.

Με το «τρίποντο» στην Λευκάδα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης... προσπέρασε στην βαθμολογία τον Τηλυκράτη και πλέον φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Football League 2.

Καλός σε γενικές γραμμές στο έργο του ο ρέφερι της αναμέτρησης, Μανούχος του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας, όπως και οι συνεργάτες του, Δαρσινός και Τσίκνας από Αργολίδα και Αιτωλοακαρνανία, αντίστοιχα.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ:  Σταυράκης, Αχείμαστος (73’ Κόκκαλης), Ρούσσης, Καταγής, Ιασωνίδης, Πουταχίδης, Καραγιαννίδης (53’ Συμελίδης), Νάκος, Παπανίκου (30’ Αλμπάνης), Κατσίκης, Θανέλας.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ:   Πίτκας, Καραγιάννης, Πούτας, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λέβναϊτς, Μπαλής (62’ λ.τρ. Παλάσκας), Νικούλης (85’ Φλώρος), Μπανούσης, Παπαϊωάννου (76’ Κουλτσιάκης), Καράμπελας.



Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved