Σεμερτζίδης στο Onsports: «Στον Απόλλωνα νιώθεις ποδοσφαιριστής»

Σεμερτζίδης στο Onsports: «Στον Απόλλωνα νιώθεις ποδοσφαιριστής»

Την πολύ καλή λειτουργία και οργάνωση του Απόλλωνα Σμύρνης εξήρε ο σκόρερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Γιώργος Σεμερτζίδης, στη νίκη επί της Ζακύνθου με δηλώσεις του στο Onsports.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή του Στάθη Σταθόπουλου, καθώς μπήκε στο 51’ και σκόραρε στο 62’, εξέφρασε την άποψή του ότι η ομάδα του θα πάει «τρένο» μέχρι το τέλος της σεζόν και θα κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος.

Επίσης, αναφέρθηκε ακόμη στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, ο οποίος αποτελεί το ιδανικότερο παράδειγμα ιδιοκτήτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας: «Μακάρι το ελληνικό ποδόσφαιρο να είχε πέντε τέτοιους προέδρους σαν τον Σταμάτη Βελλή. Θα ήταν πολύ καλύτερο. Δυστυχώς έχει μόνο έναν»!

Παράλληλα, ο Σεμερτζίδης εξήγησε γιατί δεν γκρινιάζει που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και τα αίτια της ήττας από την Προοδευτική και τον Πανηλειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σεμερτζίδη στο Onsports:

-Νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο στο πιο δύσκολο χρονικά σημείο για τον Απόλλωνα Σμύρνης;

«Είχαμε την υπεροχή σε όλο το ματς και δίκαια νικήσαμε».

-Απέναντι στη Ζάκυνθο είχατε δύσκολη αποστολή, με δεδομένο ότι ήσασταν με την πλάτη στον τοίχο λόγω των δύο σερί εντός έδρας ηττών από Προοδευτική και Πανηλειακό. Πως ζήσατε όλη την εβδομάδα που πέρασε;

«Δεν είχαμε περιθώρια απώλειας άλλων βαθμών. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, γιατί είχαμε μείνει πίσω και έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι μετά από αυτή τη νίκη θα πάμε “τρένο” μέχρι το τέλος. Έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα βγούμε πρωταθλητές».

-Στις προηγούμενες ομάδες σου είχες γεμάτες χρονιές. Φέτος έχεις μόλις δύο συμμετοχές και αυτές ως αλλαγή. Νιώθεις λίγο περίεργα;

«Περίμενα την ευκαιρία, ήμουν καλός και ήξερα ότι θα έρθει αυτή τη στιγμή. Είναι λίγο περίεργα στον πάγκο, γιατί στις προηγούμενες ομάδες είχα συνηθίσει να παίζω. Έλεγα στους συμπαίκτες μου ότι αν θα ήμουν σε άλλη ομάδα, ίσως να γκρίνιαζα. Εδώ δεν γκρινιάζω. Είναι όλη η λειτουργία της ομάδας που σε κάνει να μην γκρινιάζεις. Το κλίμα είναι πολύ καλό».

-Τι έφταιξε και ήρθαν οι δύο σερί ήττες από Προοδευτική και Πανηλειακό στη Ριζούπολη;

«Τα ματς με Προοδευτική και Πανηλειακό τα χάσαμε, γιατί δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ειδικά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό επί 90 λεπτά ήταν… κατηφόρα».

-Πιστεύεις ακόμη ότι είστε το φαβορί;

«Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα βγούμε πρώτοι. Έχουμε το καλύτερο υλικό, έμπειρους παίκτες και όχι μόνο. Βλέπεις όλη τη λειτουργία, την οργάνωση της ομάδας, όταν πηγαίνεις στο γήπεδο. Κρεμασμένα τα ρούχα στις κρεμάστρες, χαλί ο αγωνιστικός χώρος... Η ομάδα σου παρέχει γυμναστήριο και τα χρήματά σου είναι πάντα στην ώρα τους, πριν καλά –καλά μπει ο μήνας! Πας στο γήπεδο και νιώθεις ποδοσφαιριστής. Μακάρι το ελληνικό ποδόσφαιρο να είχε πέντε τέτοιους προέδρους σαν τον Σταμάτη Βελλή. Θα ήταν πολύ καλύτερο. Δυστυχώς έχει μόνο έναν»!

-Έχετε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας παρά εντός. Μόλις τρεις στη Ριζούπολη και επτά εκτός; Που οφείλεται αυτό;

«Οφείλεται στην ατυχία που είχαμε. Αν κερδίζουμε και χάνουν πόντους οι άλλοι και δεν είμαστε άτυχοι, όπως στα δύο προηγούμενα ματς στην έδρα μας, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Όλες οι ομάδες, που έρχονται στη Ριζούπολη, κλείνονται πίσω. Εάν βάλουμε πρώτοι γκολ, είναι θέμα χρόνου να μπουν και άλλα, όπως με τον Αστέρα Μαγούλας».

-Που αφιέρωσες το γκολ;

«Μετά το γκολ πήγα στην κερκίδα. Το αφιέρωσα στον κόσμο που ήρθε μαζί μας και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί την επιτυχία».



Λυσσασμένοι «Λύκοι» κατασπάραξαν τους Νάγκετς κι έστειλαν την ημιτελική σειρά σε Game 7!
Λυσσασμένοι «Λύκοι» κατασπάραξαν τους Νάγκετς κι έστειλαν την ημιτελική σειρά σε Game 7!
Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Στις 25 και 26 Μαΐου όλοι οι… fitness «δρόμοι» οδηγούν στην Ακτή Βουλιαγμένης
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Με τη νέα της εμφάνιση στην Αθήνα η Φιορεντίνα
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved