Πεχλιβανόπουλος: «Αδικείται να παίζει η Νίκη στη Γʼ Εθνική»

Πεχλιβανόπουλος: «Αδικείται να παίζει η Νίκη στη Γʼ Εθνική»

Για την εμπειρία του στην Ιταλία και την Ίντερ, τη Νίκη Βόλου, αλλά και το πώς περνάει στον ελεύθερό του χρόνο μίλησε ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος.

Ο μέσος των «κυανόλευκων» παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διαφορές του ιταλικού με το ελληνικό πρωτάθλημα, τον κόσμο της Νίκης Βόλου, αλλά και τα χαρακτηριστικά που τον διέπουν ως παίκτη:

Ποιές οι διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας;

«Όσο εμφανείς είναι οι διαφορές ανάμεσα στην Serie A και την Superleague τόσο αντιληπτές γίνονται και στα φυτώρια των ομάδων, γιατί ένας ποδοσφαιριστής στήνει τις βάσεις από μικρός. Έτσι οι ομάδες στα φυτώρια τους επικεντρώνονται περισσότερο σε θέματα τακτικής έτσι ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις. Από εκεί και πέρα είναι στις ικανότητες του κάθε ποδοσφαιριστή πόσο ψηλά θα φτάσει και πόσο εξελίξιμος θα είναι».

Μίλησε μας για την εμπειρία σου στην Ιταλία και την Ίντερ;

«Σίγουρα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και θα μου μείνει αξέχαστη. Χαίρομαι που έφτασα στο επίπεδο να παίζω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα έστω κι αν αυτό έγινε στα φυτώρια της».

Τι γνωρίζεις για την ιστορία της Νίκης;

«Η Νίκη είναι μια ιστορική ομάδα , αυτό το αποδεικνύει εξάλλου και ο κόσμος που διαθέτει. Είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας αυτή την στιγμή και αδικείται να αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία. Θα μπορούσε να είναι πολύ ψηλότερα».

Ποιά η άποψη σου για τον κόσμο της Νίκης;

«Εξ' αρχής μου είχε γίνει γνωστό για τον κόσμο της Νίκης, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι μία ομάδα Γ' Εθνικής θα είχε τόσο μεγάλη στήριξη από τον κόσμο της. Ωστόσο αυτό δείχνει πως οι απαιτήσεις σε μία τέτοια ομάδα όπως η Νίκη θα είναι αυξημένες».

Ποια τα θετικά και τα αρνητικά σου στοιχεία στο ποδόσφαιρο;

«Πιστεύω πως τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας ποδοσφαιριστής εξ' αρχής είναι ψυχή, πείσμα, θέληση και μυαλό. Έχοντας ως βάση αυτά τα στοιχεία μπορείς να πας μπροστά στο ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα βελτιώνονται με τον καιρό είτε αυτό είναι τεχνική είτε δύναμη είτε εκρηκτικότητα. Κατά την γνώμη μου το δυνατό μου σημείο είναι η γρήγορη σκέψη, ενώ το αρνητικό μου η ταχύτητα».

Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

«Προσπαθώ να περνάω τον ελεύθερο μου χρόνο ήρεμα, όπως αρμόζει σε έναν ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν βγαίνω καθόλου απλά πρέπει να έχω ένα μέτρο σε αυτά που κάνω. Ο κινηματογράφος και το να βγαίνω για καφέ και να παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι από τις αγαπημένες μου ασχολίες».



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved