Καφαντάρης στο Onsports: «Δικαίωση για εμένα το γκολ»

Καφαντάρης στο Onsports: «Δικαίωση για εμένα το γκολ»

Απαντήσεις σε όσους τον είχαν θέσει στο... περιθώριο έδωσε ο Μιχάλης Καφαντάρης με το χθεσινό (15/01) νικητήριο τέρμα που πέτυχε στον αγώνα του Πανηλειακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, αφού όπως τόνισε ο ίδιος με δηλώσεις του στο Onsports «ήταν δικαίωση για εμένα το γκολ».

Τρία ματς, μόλις 73 λεπτά χρόνο συμμετοχής και ένα γκολ που ήλθε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του Πανηλειακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης έχει φέτος στο ενεργητικό του ο Μιχάλης Καφαντάρης. Ο 27χρονος επιθετικός έγινε αλλαγή στο 78’ και επτά λεπτά αργότερα με το τέρμα που σημείωσε πρόσφερε το εκτός έδρας τρίποντο στην ομάδα του. Ο «χρυσός» σκόρερ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος χθες (15/01) άνοιξε… λογαριασμό με τη φανέλα του Πανηλειακού, παραχώρησε συνέντευξη στο Onsports, έκανε λόγο για δικαίωση, ενώ μίλησε ακόμη για τους στόχους της ομάδας του, το πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της football league 2, αλλά και τους οπαδούς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μιχάλη Καφαντάρη στο Onsports:

Ο Πανηλειακός είχε τύχη ή κάτι άλλο στο χθεσινό ματς;

«Όχι δεν ήταν τύχη. Όλα τα παιδιά αγωνίσθηκαν, με σκοπό να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα. Το παλέψαμε από την αρχή, πιέσαμε ψηλά και κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα ίσα και ας είχαμε ελλείψεις. Εμείς δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα».

Φέτος έχεις αγωνισθεί μόλις σε τρία ματς και τις τρεις φορές ως αλλαγή. Με την χθεσινή σου εμφάνιση πιστεύεις ότι δίνεις απαντήσεις;

«Για εμένα ήταν δικαίωση, καθώς το γκολ ήρθε στην πιο κατάλληλη χρονικά στιγμή. Σε μία περίοδο που ο προπονητής δεν έδειχνε να με εμπιστεύεται. Όταν, λοιπόν, ο προπονητής δεν σου δίνει πολύ χρόνο συμμετοχής, μπαίνεις αλλαγή στο 78’ και στο 85’ σκοράρεις σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, τότε μόνο δικαίωση για τον εαυτό σου μπορείς να νιώσεις και ικανοποίηση για τη χαρά που προσφέρεις στον κόσμο της ομάδας σου. Πάντως, για εμένα εκτός από δικαίωση, ήταν και μία απάντηση ότι ίσως αξίζω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες».

Πανηγύρισες το γκολ;

«Στην αρχή το πανηγύρισα μόνος μου, μετά με τους συμπαίκτες μου που με στηρίζουν και στη συνέχεια πήγα στο μέρος που ήταν οι Απολλωνιστές και έβγαλα τη φανέλα. Είχα πολύ ενθουσιασμό για το γκολ που πέτυχα και δεν καταλάβαινα τι έκανα. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένιωσα περίεργα, αλλά όμορφα συναισθήματα».

Από τις ομάδες που έχετε αντιμετωπίσει, ποια θεωρείς ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο;

«Κάθε Κυριακή όλα τα ματς είναι αμφίρροπα, όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο φαβορί, καθώς δεν έχει δείξει κάποια ομάδα ότι είναι δυνατή και ότι μπορεί να ξεφύγει. Όλες έχουν τις αδυναμίες τους. Μπορεί το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης να είναι πολύ καλό, αλλά δεν δείχνει κάτι παραπάνω ο αντίπαλος στον αγωνιστικό χώρο. Στο μεταξύ μας παιχνίδι δεν περίμενα έτσι τον Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν λίγο μουδιασμένος από την ήττα με την Προοδευτική, αλλά δεν τον φοβηθήκαμε. Ήταν ένα δύσκολο ντέρμπι, χωρίς κλασικές ευκαιρίες».

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Πανηλειακό στο πρωτάθλημα. Στόχος παραμένει η άνοδος παρά τις αποχωρήσεις παικτών και την αποδυνάμωση του ρόστερ;

«Από την αρχή, διοίκηση και παίκτες είχαμε πει ότι η ομάδα πάει για πρωταθλητισμό και ένα- ένα θα κοιτούσαμε τα παιχνίδια. Έχουν φύγει κάποιοι παίκτες, όμως ελπίζω ότι θα γίνουν κάποιες προσθήκες. Η ομάδα θέλει τη βοήθεια όλων και τη οικονομική στήριξη από τους ανθρώπους στον Πύργο. Οι περισσότερες ομάδες έχουν κάποια βοήθεια από… τρίτους, όμως ο Κώστας Ντάβαρης είναι μόνος του και χρειάζεται στήριξη. Φυσικά και εμείς με τα αποτελέσματα, θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Ο κόσμος δείχνει ότι είναι κοντά σας, κάτι που αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά κα με τη χθεσινή υποδοχή στον Πύργο.

«Ο κόσμος του Πανηλειακού είχε περάσει τέλειες στιγμές στο παρελθόν και ζει καλές στιγμές και τώρα. Χαιρόμαστε με το χθεσινό αποτέλεσμα».



ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση Ματίας Αλμέιδα και «Δικέφαλο του Βορρά»
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Ισπανία: Επικεφαλής της επιτροπής εποπτείας της Ομοσπνδίας ο Ντελ Μπόσκε
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βόλος: Επιμένει στην πώληση της ΠΑΕ ο Αχιλλέας Μπέος
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
Βραζιλία: Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved