Κουρκούνας: «Τιμάμε τη φανέλα του Ηλυσιακού»

Κουρκούνας: «Τιμάμε τη φανέλα του Ηλυσιακού»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Θωμάς Κουρκούνας, από την απόδοση της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΑΟ Γλυφάδας.

Αν και η κλήρωση του πρωταθλήματος είχε δημιουργήσει προβληματισμό στις τάξεις του Ηλυσιακού, δεδομένου ότι οι πρώτες αναμετρήσεις ορίστηκαν με αντιπάλους που έχουν θέσει υψηλούς στόχους για φέτος, η απόδοση των παικτών στον αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας τόνωσε την ψυχολογία όλων για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Κουρκούνα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, θα μπορούσε ωστόσο να φύγει και με τους τρεις βαθμούς. Ο Έλληνας κόουτς ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΦΩΣ»  σχετικά με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκανα όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστική πειθαρχία και από το γεγονός ότι εφάρμοσαν όλα όσα είχαμε πει από πλευράς τακτικής. Στο τέλος  μπορούσαμε να πάρουμε και το ματς με τη διπλή ευκαιρία που χάσαμε. Αν πριν από την έναρξη του αγώνα σκεφτόμασταν την ισοπαλία θα ήμασταν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Όμως όπως εξελίχθηκε ο αγώνας με τον ΑΟ Γλυφάδας μας άφησε μια πίκρα».

Ο Θωμάς Κουρκούνας μίλησε για την επιθυμία του να συνεχίσουν οι παίκτες του και στα επόμενα παιχνίδια με το ίδιο πάθος: «Το σημαντικό είναι ότι γεμίσαμε αυτοπεποίθηση και αν συνεχίσουμε έτσι, με το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε ικανοποιημένοι», και συνέχισε «εγώ προσωπικά αλλά και οι ποδοσφαιριστές μου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας την προηγούμενη Κυριακή και να του πούμε ότι τον θέλουμε κοντά μας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δείξαμε ότι τιμάμε τη φανέλα του Ηλυσιακού και να μείνουν μαζί μας για να δουν ότι θα την τιμήσουμε στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».

Στα αμιγώς αγωνιστικά, μετά το χθεσινό (29/11) ρεπό οι παίκτες του Ηλυσιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία ενόψει του επόμενου δύσκολου αγώνα με τον ΑΟ Χανιά. Ο Κουρκούνας δεν θα έχει πιθανότατα στη διάθεσή του τους Σίσκο κα Μητσόπουλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved