«Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

«Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου έδωσε ο προπονητής της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης Γιώτης Σταματόπουλος.

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε κυρίως στην άδικη ήττα της ομάδας του από τον Οδυσσέα Αναγέννησης αλλά και στο προσεχές εκτός έδρας ματς με τον Φωκικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Οδυσσέα Αναγέννησης:


«Ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο πλευρό μας για να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά και προηγηθήκαμε στο 5ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο γκολ του Δημήτρη Παπαστεργίου. Δε μπορέσαμε να κρατήσουμε για πολύ χρόνο το προβάδισμα και δεχτήκαμε τέρμα από στημένη φάση, σε σημείο που κάναμε πολλά λάθη και μας έλειψε η αυτοσυγκέντρωση.
Δεν το βάλαμε όμως κάτω, συνεχίσαμε καλά, βρήκαμε το ρυθμό μας αλλά στη φάση του δεύτερου τέρματος του Οδυσσέα έγινε κάτι που ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από τη φάση που μπορείτε να δείτε και στο βίντεο. Είναι πάρα πολύ λυπηρό να κατακυρώνονται τέτοια γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αν δέχεσαι τέτοιο γκολ χάνεις την πίστη, κατεβάζεις το κεφάλι και δεν έχεις δύναμη. Παλέψανε όμως μέχρι τέλους και αξίζαμε το βαθμό της ισοπαλίας. Δεν πήραμε τελικά ότι αξίζαμε σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι».

Για την αναμέτρηση με τον Φωκικό:


«Έχουμε 14 παιχνίδια ακόμη μπροστά μας για να πραγματοποιήσουμε το στόχο μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και πάμε για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Φωκικό. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με στόχο την άνοδο. Το έδειξε αυτό και με τις μεταγραφές που πραματοποίησε, ειδικά με αυτή του Τζέκου από την Αναγέννηση αλλά και με τις άλλες κινήσεις. Πρόκειται για ομάδα πάρα πολύ δυνατή, με συνοχή, με όπλο τις στημένες φάσεις, έχοντας ψηλούς παίκτες στο ρόστερ της.
Αγωνιστικά υπήρξαν κι αυτή τη βδομάδα κάποιες ελλείψεις. Ο Σαββίδης τραυματίστηκε χθες, έχοντας διάστρεμμα στον αστράγαλο, όμως θα είναι στη διάθεσή μας πιθανότατα την Κυριακή. Ο Ελευθεριάδης απουσίαζε για να τακτοποιήσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ενώ ο Βεϊδαμενίδης είναι τιμωρημένος για την Κυριακή. Τέλος ο Τροΐρης έχει γαστρεντερίτιδα και χτες δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα.
Όμως υπάρχει και ένα ευχάριστο, η επιστροφή του Τσιτλακίδη που έχει μπει πάλι στο ρυθμό της ομάδας, μέχρι στιγμής είναι καλά και πιστεύω ότι την Κυριακή θα είναι στη διάθεσή μας. Έχουμε αρκετούς ετοιμοπόλεμους παίκτες, πιστεύουμε σε αυτούς και θα είμαστε έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να ανεβούμε και βαθμολογικά και ψυχολογικά».

Για το πώς θα παρατάξει την εντεκάδα:


«Θα έχουμε υποχρεωτικά μια αλλαγή, στη θέση του τιμωρημένου Βεϊδαμενίδη που έπαιξε σαν δεξί μπακ.
Θα παίξουμε με σύστημα 4-4-2. Στην Αναγέννηση παίξαμε με τον Βελώνη και τον Κομβολίδη μπροστά, και τους Σαββίδη και Ελευθεριάδη από αριστερά και δεξιά σα μεσοεπιθετικούς. Το δελτίο του Ορφανίδη είναι έτοιμο. Τη συνέχεια τη βλέπω πάρα πολύ θετικά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, καλούς παίκτες, αλλά οι λεπτομέριες κάνουν τη διαφορά. Η βαθμολογική θέση μας αδικεί, με βάση τις δυνατότητές μας. Μας λείπει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ένα "διπλό". Αν τα καταφέρουμε, θα αλλάξουν πολλά, η ομάδα θα πάρει μπρος.
Παίζουν όμως και άλλοι παράγοντες, όπως συνέβη την Κυριακή. Καλώς έκανε η διοίκηση και έβγαλε ανακοίνωση. Είμαστε μια ομάδα με ψυχή και θέληση και θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Πολλές φορές όμως έχουμε αδικηθεί».



Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved