Οι «τέσσερις» στα Μουδανιά

Οι «τέσσερις» στα Μουδανιά

Στην τελική ευθεία έχει μπει το 3ο τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer 2011 που διεξάγεται Νέα Μουδανιά.

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων προκριθήκαν από τον 1ο όμιλο οι ομάδες Cuba και Ermis IFA και από τον 2ο όμιλο οι Εκλεκτοί  και Copa Cabana LA Travel.

Στα χαρτιά κέρδισαν το παιχνίδι οι Εκλεκτοί καθώς η ομάδα Cuda Hura δεν προσήλθε και αποκλείστηκε από την συνέχεια του τουρνουά.

Σπουδαία νίκη για την συνέχεια του τουρνουά  πέτυχε η ομάδα του Prive Bar με 6-4 απέναντι στους Joga Bonito. Από τα αξιοσημείωτα του αγώνων ότι και οι δύο ομάδες είχαν στις τάξεις τους  παίκτες που πέτυχαν χατ-τρικ (Σκόρερ:  Prive Bar: Κεχαγιάς Βασίλης 3, Κέσσος Βλαδίμηρος 2  και Σπύρος Θωμάς,  Joga Bonito: Πανισκάκης Μανώλης 3 και Πέπας Νίκος).

Ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο στην άμμο  ανάμεσα στους Εκλεκτούς και το Copa Cabana 8-3, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον παίκτη της Βέροιας  Γιώργο Σαϊτιώτη που πέτυχε 4 γκολ (Σκόρερ:  Εκλεκτοί:  Σαϊτιώτης Γιωργος 4, Ζαχαριαδής Κοσμάς 2, Ταρασίδης Χριστόφορος και Μωυσίδης Βαγγέλης  Copa Cabana: Κοχρούμαλος Μιχάλης 2 και Ντούγκος Νίκος).

Την ανατροπή έκανε η  ομάδα του Dimitriadis Group απέναντι στο Prive Bar καθώς ενώ έχανε με 4-1 κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα να ισοφαρίσει σε 4-4 (Σκόρερ:  Dimiriadis Group:  Σοκόλ Μάρκος, 2, Μάρκου Λάζαρος και Πέτρου Γιώργος,   Prive Bar: Καϊταλιδης Μιχάλης, Κεχαγιάς Βασίλης, Νόκας Χρήστος και Στογιανώφ Στόγιαν )

Με κεκτημένη ταχύτητα από την προηγούμενη νίκη προχώρησε η Cuba απέναντι στην Joga Bonito, όπως δείχνει και το τελικό 12-6. Ορεξάτοι για τους νικητές οι Παντελιάδης και Σερέτης που σκόραραν ασταμάτητα. (Σκόρερ:  Cuba:  Παντελιάδης Γιώργος 5, Σερέτης Βασίλης 4, Μπεκιάρης Παναγιώτης 2 και Αλεξόπουλος Βαγγέλης, Joga Bonito: Πανισκάκης Μανώλης  3, Χαρίσης Δημήτρης και Πεπάς Νίκος)

Με πρωταγωνιστές, τον Γκανέζο μέσο της Λάρισας Αμπουμπακάρι και άξιο συμπαραστάτη τον Γιάννη Κιουρτσίδη η Ermis IFA κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 6-6 απέναντι στο Dimitriadis Group αν και είχε βρεθεί από την αρχή του παιχνιδιού πολύ πίσω στο σκορ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο τελευταίο λεπτό σημειώθηκαν τρία γκολ και η ισοφάριση ήρθε λίγο πριν την λήξη. (Σκόρερ:  Dimitriadis Group:   Μάρκου Βασίλης 2, Μάρκου Αντρέας 2 και Πέτρου Γιώργος 2  Ermis IFA: Αμπουμπακάρι 3 και  Κιουρτσίδης Γιάννης 3).

Στον αγώνα που έκλεισε την φάση των ομίλων η ομάδα Dimitriadis Group γνώρισε την ήττα με 4-6  από την Cuba και αποχαιρέτησε την διοργάνωση και το ταξίδι στην Τελική φάση της Καλαμάτας. (Σκόρερ:  Dimitriadis Group: Πέτρου Γιώργος 2, Μάρκου Λάζαρος και Μάρκου Βασίλης, Cuba: Σερέτης Βασίλης 3, Παντελιάδης Γιώργος 2 και Αλεξόπουλος Βαγγέλης).

Διαιτητές των σαββατιάτικων αναμετρήσεων ήταν οι Κολοκυθάς Χρήστος, Χειμαριώτης Ηλίας, Άννινος Πολύδωρος και Λιάπης Σπύρος.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα διαμορφώθηκε έως εξής:

14:30 Cuba – Copa Cobana LA Travel
15:30 Εκλεκτοί – Ermis IFA
16:30 Αγώνας Ακαδημιών
18:00 Τελικός
19:00 Εθνική Ομάδα – All Stars



NBA: Οι Πέισερς νίκησαν τους Νικς κι έστειλαν τη σειρά στο Game 7 – Δείτε τα highlights
NBA: Οι Πέισερς νίκησαν τους Νικς κι έστειλαν τη σειρά στο Game 7 – Δείτε τα highlights
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved