Στα Μουδιανά για τον τίτλο!

Στα Μουδιανά για τον τίτλο!

Με το τουρνουά των Μουδανιών της Χαλκιδικής (3ο κατά σειρά) συνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Γερμανός Beach Soccer 2011».

Οι ομάδες της Βορείου Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας  και στην συνέχεια να ταξιδέψουν στην Καλαμάτα για να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους από κάθε φάση. Η γιορτή του ποδοσφαίρου στην άμμο  ξεκίνησε στην παραλία των Νέων Μουδανιών, στο beach bar «Prive», την Πέμπτη 30 Ιουνίου  και ολοκληρώνεται  την Κυριακή 3 Ιουλίου με τον  μεγάλο τελικό του τουρνουά και το φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, κόντρα στους All Star του τουρνουά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:

•   Cuba - Prive Bar
•   Ermis IFA – Joga Bonito
•   Εκλεκτοί – Δίαυλος
•   Dimitriadis Group - Joga Bonito και
•   Mare Village – Copa Cabana

Cuba - Prive Bar

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία των ομίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γερμανός Beach Soccer στο τουρνουά της Χαλκιδικής, η ομάδα «Cuba» έδειξε από νωρίς τα δόντια της και βρέθηκε να προηγείται με 7-1 στο ημίχρονο απέναντι στην «γηπεδούχο» ομάδα του Prive Bar. Στο 2ο ημίχρονο το Prive Bar δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της αντιπάλου όπως μαρτυρά και το τελικό 15-3

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ:

Cuba: Μαλάνης Θόδωρος, Αλεξόπουλος Βαγγέλης, Αραμπατζής Δημήτρης, Σερέτης Γιάννης, Αμανατίδης Γιώργος, Μπεκίαρης Παναγιώτης, Σερέτης Βασίλης, Παντελιάδης Γιώργος και Ρήγας Γιώργος (Σκόρερ: Παντελιάδης Γιώργος 8, Σερέτης Βασίλης 3, Μπεκιάρης Παναγιώτης 2, Αμανατίδης Γιώργος 1 και Αλεξόπουλος Βαγγέλης 1)

Prive Bar: Κεσοβίδης Βλαδίμηρος, Καϊταλιδης Μιχάλης, Μάρτιν Κουεϊν, Σπύρος Θωμάς, Μπιλμιλούσης Λάζαρος, Κεχαγιάς Βασίλης, Γερακούδης Βασίλης, Γερακούδης Χρήστος, Νόκας Χρήστος, Δημητριάδης Γιάννης, Καρλάς Γιώργος, Στογιανώφ Στογιάν. (Σκόρερ: Στογιανώφ Στόγιαν 2 και Σπύρος Θωμάς)

Ermis IFA – Joga Bonito

Αμφίρροπο και συναρπαστικό ήταν το 2ο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Ermis IFA και Joga Bonito. Στον 1ο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκόρ που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 4-4. Το ίδιο συναρπαστικό ήταν και το 2ο ημίχρονο με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα και εν τέλει να καταλήγουν στο τελικό 6-6, το οποίο και τους χάρισε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ:

Ermis IFA: Χατζηαποστόλου Δημήτρης, Γεωργαντάς Γιώργος, Τούσα Ραφαήλ, Τζαμέλης Δήμος, Κιουρτσίδης Γιάννης, Ταουσάνης Γιώργος και Τσίμπας Γιάννης (Σκόρερ: Τούσα Ραφαήλ 3, Κιουρτσίδης Γιάννης2 και Τσίμπας Γιάννης)

Joga Bonito:  Σουνάς Μιχάλης, Καρράς Δημήτρης, Χαρίσης Δημήτρης, Λιντζερινός Γιάννης, Άλντι Καπλάνης και Πανισκάκης Μανώλης  (Σκόρερ: Χαρίσης Δημήτρης 2, Πανισκάκης Μανώλης 2, Λιντζερινός Γιάννης και αυτογκόλ)

Εκλεκτοί – Δίαυλος

Οι «Εκλεκτοί» έδειξαν την εμπειρία τους απέναντι στην ομάδα του «Διαύλου» και βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0 στο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως οι αντίπαλοι σημάδεψαν τέσσερις φορές τα δοκάρια! Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Διαύλου πάτησαν γκάζι αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά στα γκολ ( 7-4) και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους πολλούς θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Εκλεκτοί: Αθανασιάδης Χαράλαμπος, Αθανασιάδης Αθανάσιος, Χρυσομάλης Γιώργος, Μπερμπερίδης Χρήστος , Μπάρεϊ Δημήτρης, Σαϊτιώτης Γιώργος, Ζαχαριάδης κοσμάς, Παρασίδης Χριστόφορος, Μωυσίδης Βαγγέλης, Αναστασιάδης Κώστας, Οικονόμου Κώστας και Γκεντιάν Γκέργκι (Σκόρερ: Χρυσομάλλης Γιωργος 2, Σαϊτιωτης Γιώργος 2, Μπερμπερίδης Χρήστος, Ζαχαριάδης  Κοσμάς και Μπάρεϊ Δημήτρης)

Δίαυλος: Κοκκινόπουλος Παναγιώτης, Μαζμανίδης Δημήτρης, Ντόϊ Ντάνιελ, Αζαρίας Καφετζής, Ντόϊ Μαρίν, Ντόϊ Καστριότ και Μουσιάδης Νίκος (Σκόρερ: Κοκκινόπουλος Παναγιώτης, Μαζμανίδης Δημήτρης 2 και Ντόϊ Ντάνιελ)

Για άλλη μια φορά τον υδράργυρο θα ανεβάσουν οι όμορφες παρουσίες που συνοδεύουν το Beach Soccer Festival, τα κορίτσια του «Γερμανού» και της «Bwin» που θα περιμένουν τους διαγωνιζόμενους και τους λουόμενους, να δοκιμάσουν την τύχη τους στα παιχνίδια και να κερδίσουν πλούσια δώρα, καθώς και τις καυτές cheerleaders  της Πανελλήνιας Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου «Beach Ladies».

Τέλος το καθιερωμένο Beach Soccer Party θα διεξαχθεί το Σαββάτο 2 Ιουλίου στο Beach Bar «Prive», όπου όλοι οι συμμετέχοντες και οι λουόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί με τους παίκτες της Εθνικής, τους διοργανωτές και τις «Beach Ladies».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Για «σκούπα» στη Θεσσαλονίκη με το μυαλό στο Final Four
Παναθηναϊκός AKTOR: Για «σκούπα» στη Θεσσαλονίκη με το μυαλό στο Final Four
NBA: Οι Πέισερς νίκησαν τους Νικς κι έστειλαν τη σειρά στο Game 7 – Δείτε τα highlights
NBA: Οι Πέισερς νίκησαν τους Νικς κι έστειλαν τη σειρά στο Game 7 – Δείτε τα highlights
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved