Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, αναφορικά με το κύρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Επίσης επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα του Αλέξη Κούγια για δύο μήνες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1. Απορρίπτει την ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα της 22-5-2011 ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΕ ΑΕΚ.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και του ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ κατά της υπ’ αριθμ. 210/28-4-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ (ρίψη κροτίδων) και στον ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑ χρηματική ποινή δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2 )μήνες.

3. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση  της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατά της υπ’ αριθμ. 136/31-3-2011  απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της  SUPER LEAGUE.

4. Απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 193/19-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.

5. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση του   σωματείου ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ  κατά της υπ’ αριθμ. 224/12-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ.

6. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση του σωματείου ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ    κατά της υπ’ αριθμ. 222/12-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ.

7. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση του   σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ και του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 223/12-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στον ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝ. χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

8. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση του   σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ του ΓΚΑΜΠΕΤΑ ΙΩΑΝΝΗ (προπονητής) και ΡΩΣΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (εκπρόσωπος) κατά της υπ’ αριθμ. 226/12-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στους ΓΚΑΜΠΕΤΑ ΙΩΑΝ. και ΡΩΣΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ χρηματική ποινή χιλίων   (1000) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

9. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση του   σωματείου ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ ΒΑΛΑΩΡΑ και του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΣΣΑ (βοηθός προπονητή) κατά της υπ’ αριθμ. 200/28-4-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ ΒΑΛΑΩΡΑ χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα (750) ευρώ και στον ΚΩΝ.ΠΑΣΣΑ χρηματική ποινή επτακοσίων πενήντα   (750) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

10. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσίαν την έφεση της παίκτριας ΤΣΙΡΔΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του σωματείου ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 235/19-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΤΣΙΡΔΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  χρηματική ποινή τριάντα   (30) ευρώ και ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών.

11. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ΚΥΠΑΡΡΙΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του σωματείου ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 204/5-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

12. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του σωματείου ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ’ αριθμ. 148/31-3-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

13. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του σωματείου ΑΟ ΠΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 31/28-4-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

14. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του ΙΩΑΝΝΗ ΣΟΥΡΛΗ, προπονητή του σωματείου ΑΟ ΠΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ κατά της υπ’ αριθμ. 31/28-4-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Ολυμπιακός: Κρίσιμη απολογία για Πλατανιά
Ολυμπιακός: Κρίσιμη απολογία για Πλατανιά
Απόλλων Σμύρνης: «Μεταγραφή» βόμβα με Κασναφέρη!
Απόλλων Σμύρνης: «Μεταγραφή» βόμβα με Κασναφέρη!
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ντέρμπι χωρίς… αύριο στη Λεωφόρο
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ντέρμπι χωρίς… αύριο στη Λεωφόρο
Survivor: Ποιος κερδίζει στο σημερινό (24/05) αγώνισμα;
Survivor: Ποιος κερδίζει στο σημερινό (24/05) αγώνισμα;
Ούτε ιερό ούτε όσιο οι Τούρκοι: Απαγορεύουν ασκήσεις σε επτά ελληνικά νησιά!
Ούτε ιερό ούτε όσιο οι Τούρκοι: Απαγορεύουν ασκήσεις σε επτά ελληνικά νησιά!
Η δισκογραφική συνεργασία της χρονιάς
Η δισκογραφική συνεργασία της χρονιάς
Πέθανε ο ηθοποιός Ρότζερ Μουρ
Πέθανε ο ηθοποιός Ρότζερ Μουρ
Οι διαδρομές του Nike+ Run Club συνεχίζονται παρέα με τον Yatzer, στις 24/5 στο Κολωνάκι
Οι διαδρομές του Nike+ Run Club συνεχίζονται παρέα με τον Yatzer, στις 24/5 στο Κολωνάκι

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης